Kat kat makarna
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Şöyle biraz gözün gönlün açılsın ya: Kat kat makarna pasta 1 paket İnce Uzun Makarna 1/2 çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz 250 gram dana kıyma 100 gram cheddar peyniri 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kekik Makarnaların fazla haşlanması fırında birbirlerine daha kolay yapışmasına yardımcı olacaktır. Yapılışı: Kıymayı bir yemek kaşığı zeytinyağıyla kavurun. Karabiber, tuz ve kekiği ilave edip, ocaktan alın. Fırını 165 dereceye ayarlayın. Makarnayı haşlayın. Haşladığınız makarnayı süzün ve kabın içine alın. Zeytinyağı, tuz ve karabiberi ilave edin ve harmanlayın. Rendelenmiş cheddar peynirini de yarısını makarnalara ilave edin. Makarnanın yarısını yuvarlak bir fırın kabına yerleştirin. Hazılanan iç harcı ilk katın üzerine yerleştirin. Makarnanın kalan kısmını da ilave edip üzerine rendelenmiş cheddarın kalanını ilave edin. Cheddar peyniri eriyene kadar fırında pişirin. İşte bu kadar, afiyet olsun! |
Emeğine sağlık
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:12. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.