IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Makale Alım Satımı Özgün içerik ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz tüm başlıklara buradan ulaşabilirsiniz

 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2023, 17:05   #1
Kayıtlı Üye
ODDAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart ✅ Profesyonel Makale Hizmeti 🏆 Özgünlük Garantili 🚀 Her Bütçeye Uygun Paketler 🎇 Deneyimli Ekip 🎯 %100 SEO Uyumlu 🏆

İşinizde başarılı olmak istiyorsanız, kaliteli içeriklerin önemi çok büyüktür. İçeriklerin özgün ve doğru olması, sizi sektörde öne çıkarır ve müşterilerinizin güvenini kazanmanızı sağlar. İşte tam da bu noktada IRCForumu.ORG forum sitesinde hizmet veren bir ekibiz. Hizmetimiz özgünlük, kalite ve esneklik üzerine kuruludur.

Makalelerinizin %100 özgün ve hatasız olmasını sağlamak için, makalelerimiz farklı özgünlük taramalarından geçirilir. Ayrıca, özgünlük onayı alındıktan sonra size gönderilir. Bu sayede, Türkçe Word kullandığımız için hiçbir imla hatası içermeyen makaleler sunarız.

İşinizi düzgün yapmak, bizim en büyük önceliğimizdir. Makale yazma konusundaki deneyimimiz sayesinde, SEO kurallarına dikkat eder ve çalışmalarımızı bu yönde şekillendiririz. Sürekli çalıştığımız işlerin dışında, günde ortalama 60.000 kelime teslim edebilecek bir ekibimiz var. Bu sayede, size zamanında teslim edilecek kaliteli içerikler sunarız.

40'tan fazla kategoride içerik üretebilen ekibimiz sayesinde, her konuda içerik üretebiliriz. Sağlık, gezi, turizm, moda, spor, dekorasyon, teknoloji, oyun, kadın, giyim, gündem, yemek tarifleri vb. konularda içerikler hazırlayabiliriz. Ürün tanıtımı şeklindeki içeriklerinizi yazabilir, e-ticaret sitenize girişleri yapabiliriz. Tanıtım yazısı olarak bilinen, site tanıtım makalelerinizi yazabiliriz. Kurumsal içeriklerinizi yazabiliriz. Hakkımızda, misyonumuz, vizyonumuz gibi her sitede kullanılan makaleleri yazabiliriz.

Fiyatlandırma politikamızda, standart makaleler ve uzman makaleler olmak üzere iki seçenek bulunmaktadır. Standart makalelerimiz, 100 kelimesi 10 TL'den başlar ve katları şeklinde ücretlendirilir. Uzman makalelerimiz, 100 kelimesi 15 TL'den başlar ve katları şeklinde ücretlendirilir.

İŞ ALIMIMIZ AÇIKTIR.



Hizmetimiz Hakkında Bilgilendirme

Makalelerin özgün ve hatasız olacağından nasıl emin olabilirim?

Makalelerinizin hepsi farklı özgünlük taramalarından geçmektedir ve özgünlük onayı alındıktan sonra size gönderilmektedir. Bu yüzden makalelerinizin %100 özgün olacağından ve Türkçe Word kullandığımız için hiç imla hatası içermeyeceğinden, makalede gereksiz boşluklar vs. olmayacağından emin olabilirsiniz.

İşinizi düzgün yaptığınızdan nasıl emin olabilirim?

Makale yazma konusundaki deneyimimizi anlamak için; trade sayımızın dışında konunun en altında belirtmiş olduğumuz referanslarımızı da gözden geçirebilirsiniz. SEO kurallarını ciddiye alarak çalışmayı prensip edindiğimizi bilmenizi isteriz.

Günde ne kadarlık makale yazabiliyorsunuz?

Sürekli çalıştığımız işlerin dışında şu anda günde ortalama 60.000 kelime teslim edebilecek kadar düzenli çalışan bir ekibimiz var.

Makaleleri ne zaman teslim alabilirim?

Normalde 1 gün sonra teslimat şeklinde çalışıyoruz fakat yoğunluk durumuna göre esneklik gösterebiliyor.

Hangi konularda makale yazabiliyorsunuz?

Sayısı 40'dan fazla ve işinde oldukça deneyimli olan makale yazarlarımızın olması nedeniyle (ahlaki kurallara uymayacak makaleler hariç) her kategoride makale yazabiliyoruz.
  1. Haber sitelerine haber metinleri yazıyoruz. Dilerseniz (ekstra ücret karşılığında) günlük sitenize ekleme de yapabiliyoruz. Gün içerisinde dağıtarak haber girişlerinizi yapabiliriz. Bu hizmet için en üstteki editörlük ile ilgili kısmı tıklayın lütfen.
  2. Sağlık, gezi, turizm, moda, spor, dekorasyon, teknoloji, oyun, kadın, giyim, gündem, yemek tarifleri vs. birçok site için içerik yazabiliyoruz.
  3. Ürün tanıtımı şeklindeki içeriklerinizi yazabiliyoruz ve e-ticaret sitenize girişleri yapabiliyoruz.
  4. Tanıtım yazısı olarak bilinen, site tanıtım makalelerinizi yazabiliyoruz.
  5. Kurumsal içeriklerinizi yazabiliyoruz. Hakkımızda, misyonumuz, vizyonumuz gibi her sitede kullanılan makalelerinizi yazabiliyoruz.
  6. Çok fazla teknik bilgi gerektirmediği müddetçe (söylediğiniz konu hakkında bilgi bulabiliyorsak) yazamadığımız konu yok diyebiliriz. Çok yazarımız olduğu için, istediğiniz konu ile alakadar olan ve o konuda yazabilecek olan yazarımıza göre bir iş dağılımı yapıyoruz. O yüzden hemen her konuda içerik üretebiliriz.

Fiyatlarınız nasıl?

Ücretlendirmeyi 2 farklı şekilde yapıyoruz: Standart Makale ve Uzman Makale olarak. Detayları şu şekilde:

STANDART MAKALE

100 kelimesi 10,00 TL ve katı şeklinde ücretlendirilir.

(Gerekli eğitimleri verdiğimiz ancak yine de tecrübesi çok olmayan yazarlarımıza yaptırdığımız, 250 kelime ve altında olma şartıyla, araç kiralama ya da nakliyat sektörü gibi hemen herkesin yazabileceği tarzda, çok araştırma gerektirmeyen tarzda içerikler için bu kısım geçerlidir.)
  1. %100 özgün, özgünlük denetiminden geçirilir.
  2. İmla kurallarına dikkat edilerek yazılır.
  3. Makaleyi yazmaya başlamadan öncesinde araştırma yapmak için mesai harcanır.
  4. Alt başlıklar ve madde imleriyle listeli güzel anlatım tarzı yapılır.
  5. Siparişte verdiğiniz bir detay eğer bizim gözümüzden kaçmışsa mutlaka revize yapılır. Fakat siparişte söylemediğiniz bir şeyi sonradan söylerseniz, bunu revize yapamıyoruz maalesef. Bu yüzden siparişi verirken ne istediğinizi açık ve anlaşılır bir şekilde (mailde ya da mesajda) yazmış olmanız çok önemli.


UZMAN MAKALE

100 kelimesi 15,00 TL ve katı şeklinde ücretlendirilir.

(Yıllardır bizimle çalışan en tecrübeli yazarlarımızın çalıştığı, sağlık, hukuk, kripto para, üniversite ödevleri vs. gibi çalışmalar bu kısımdadır. Alanında uzman olan birinin kaleminden çıkması gereken düzeyde, yazmaya başlamadan öncesinde araştırma yapmak için normalin üstünde mesai harcamayı gerektiren, en kaliteli içerikler için bu fiyat geçerlidir.)
  1. %100 özgün, özgünlük denetiminden geçirilir.
  2. İmla kurallarına dikkat edilerek yazılır.
  3. Makaleyi yazmaya başlamadan öncesinde araştırma yapmak için mesai harcanır.
  4. Alt başlıklar ve madde imleriyle listeli güzel anlatım tarzı ile yapılır.
  5. Semantik yapıda ve akıcı anlatıma normalin üstünde bir özen gösterilir.
  6. Makaleniz size gönderilmeden öncesinde, baştan sona okunarak denetlenir.
  7. İçerikte beğenmediğiniz bir şey olursa revize yapılır. (Revize işlemi makaleyi normal baştan yazmaktan bile daha da çok uğraştırdığı için, revize süreci biraz zaman alabiliyor, şimdiden bilgisini verelim.)


Ödemeleri ne zaman yapmamız gerekir?

Bazı müşterilerimiz ödeme konusunda bizi çok yorduğu için artık ücreti önden almadan siparişinizi alamıyoruz. Uzun süreli ve büyük işler için parçalı ödeme atabilirsiniz. Ücret bitmeye yakın yeniden ücret atarsınız, bu şekilde devam edebiliriz.

Ödeme şekilleriniz nelerdir?

Ödemeyi İŞ BANKASI, GARANTİ BANKASI, AK BANK, ZİRAAT BANKASI, HALKBANK ya da FİNANS BANK üzerinden alabiliyoruz. Havale ya da eft olarak gönderim yapabilirsiniz. Ancak bütün kesintileri sizin karşılamanız gerekmektedir. Gönderimleri yaparken bunu dikkate alarak yaparsanız seviniriz.

Sizinle nasıl iletişime geçebiliriz?

WhatsApp, Telegram ve Skype yolu ile bize ulaşabilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:42.