IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Oktayy

 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2023, 23:52   #1
Ya Hep Ya Hiç
Oktayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Mehmet Aslantuğ ile boşanacağı iddia ediliyordu, Arzum Onan'dan bomba gibi açıklama

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

27 yıldır evli olan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin boşanacağı söylentileri magazin gündemi sarsarken, beklenen açıklama geldi. Sosyal medya hesabından eşi Mehmet Aslantuğ ile çekildiği fotoğrafı paylaşan Arzum Onan iddiaları kabul etmeyerek, "Zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; asla birbirimize olan sevgimizi, saygımızı ve ailemizin durduğu yeri değiştirmez" dedi.

Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan'ın 27 yıllık evliliklerini sonlandırmak istediği öne sürüldü. Yıllardır destansı bir aşk yaşayan çiftin ayrılık iddiaları magazinin gündemine bomba gibi düştü

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Türkiye İşçi Partisi Muğla 1. sıra milletvekili adayı olarak açıklanan Mehmet Aslantuğ ve geçtiğimiz günlerde bir markanın reklam yüzü olan Arzum Onan'ın boşanacağı iddiası, sosyal medyanın da en çok konuşulan konuları arasına girdi

ARZUM ONAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Söylentilerin ardından ilk açıklama Arzum Onan'dan geldi. Sessizliğini bozan Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ ile olan fotoğrafını paylaştı. İddiaları yalanlayan Onan, ilişkilerinin yorgunluktan geçtiğini belirtti.

"İLİŞKİMİZ BİR YORGUNLUKTAN GEÇİYOR"

Onan şunları söyledi: "Daha depremin yaralarını saramamışken, ülkece acılı ve zor günlerden geçerken, Mehmet son derece saygın bir mücadele sürecinde üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere yönelik cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü! 30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil 'psikolojik şiddet' , her daim yanımda olan ve beni destekleyen kişiliği bu türden dedikodulara malzeme olmayı asla haketmez. Zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; asla birbirimize olan sevgimizi, saygımızı ve ailemizin durduğu yeri değiştirmez" ifadelerini kullandı.

Sondakika.com
aZze bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:51.