IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Magazin Haberleri (https://www.ircforumu.org/magazin-haberleri/)
-   -   Ronaldo'nun eski sevgilisi Irina Shayk'ın peş peşe üstsüz paylaşımları ortalığı salladı (https://www.ircforumu.org/magazin-haberleri/7943-ronaldonun-eski-sevgilisi-irina-shaykin-pes-pese-ustsuz-paylasimlari-ortaligi-salladi.html)

CURRY SAUCE 29 Temmuz 2021 20:27

Ronaldo'nun eski sevgilisi Irina Shayk'ın peş peşe üstsüz paylaşımları ortalığı salladı
 
Uzun yıllar Cristiano Ronaldo ile yaşadığı birlikteliği evlilikle taçlandırmayan Irina Shayk, son zamanlarda birbirinden cesur paylaşımlar yapıyor. Ünlü Rus model, kişisel Instagram hesabından peş peşe üstsüz paylaşımlar yaptı. Shayk'ın olay pozlarına etkileşim yağdı.


Sosyal medyada son zamanlarda Irina Shayk rüzgarı eziyor. Rus model yaz döneminde birbirinden cesur paylaşımlar yaparak adından söz ettiriyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Shayk son olarak post olarak üstsüz fotoğraflarını paylaştı. Ardından bu pozları hikayeler bölümüne de ekledi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] RONALDO İLE EVLENECEKTİ

Irina Shayk, Cristiano Ronaldo ile çok uzun birliktelik yaşamıştı. Spor ve magazinin dünyasının örnek çiftiydiler ancak ilişki evlilikle sonuçlanmadı. Irina Shayk, Ronaldo'dan sonra ilişkiler yaşasa da bu pek uzun soluklu olmadı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.