IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2022, 12:27   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Tuğba Özerk hakkında menajerinden skandal iddia

Tuğba Özerk hakkında menajerinden skandal iddia: Babamın cenazesine alkollü geldi

Müzisyen Nazmı Sunal'ın kızı Arsevi Yeter, babası ile ilgili yaptığı paylaşım ile sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Arsevi Yeter, Tuğba Özerk hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Yeter, Tuğba Özerk hakkında 'Babamın cenazesine alkollü gelip aşırı davrandı' diyerek çalışmayı bıraktıklarını açıkladı. Özerk, cephesinden konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden müzisyen Nazmi Sunal'ın kızı Arsevi Yeter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Arsevi Yeter paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:

"Babamın cenazesine alkollü gelip yaptığı aşırı davranışlar nedeniyle. Gerek hafta sonu sağlığı bahanesi ile işi iptal ettirip yalan söylemesi nedeniyle. Hem mekan çalışanları ve hem müzisyenlerin zor durumda kalmasını sağlaması nedeniyle. Hasta olduğuna üzülürken Aynı gece bir gece kulübünde eğlenirken çektiği videoları bana gönderen şarkıcı ile çalışmadığımı bilgilerinize sunarım"



Yeter'in açıklamasının ardından bir süredir çalıştığı şarkıcı Tuğba Özerk'i sosyal medyada karşılıklı olarak takibi bırakması dikkat çekti. Tuğba Özerk, menajerlik bilgilerini de silerek sessiz bir şekilde iddiaları doğrulamış oldu


Alıntı
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:23.