IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Magazin Haberleri (https://www.ircforumu.org/magazin-haberleri/)
-   -   Sosyetik çift hırsızlıkla suçlandı (https://www.ircforumu.org/magazin-haberleri/58896-sosyetik-cift-hirsizlikla-suclandi.html)

YiLDiZ 15 Temmuz 2022 07:02

Sosyetik çift hırsızlıkla suçlandı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ünlü çift Asli Pamir ve Murat Pilevneli'nin geçtiğimiz yıl Aralık ayında rezervasyonu olmadığı için kendilerini mekana almayan valeyle kavga ettiği ortaya çıktı. Dahası iddiaya göre, Pilevneli aracından inince valenin yumruklarına maruz kaldı. İkili arasındaki arbede sırasında valenin cep telefonu ve cüzdanı yere düştü. Pilevneli, valenin eşyalarını alarak aracına bindi ve uzaklaştı. Vale, soluğu savcılıkta alarak ünlü çifttin hırsızlık yaptığını öne sürerek şikâyetçi oldu.
Ünlü çift Asli Pamir ve Murat Pilevneli, 20 Aralık günü İstanbul Beşiktaş'taki bir mekana gitti. İddiaya göre mekan önünde aracını valeye vermek isteyen Pilevneli, rezervasyonu olmadığı gerekçesiyle mekana alınmak istemedi.
Bu sebeple valeyle tartışmaya başlayan Aslı Pamir, 'Mekanın sahibini tanıyorum. Sen kimsin beni almıyorsun' gibi sözler sarf etmeye başladı. Vale, 'O halde arayın. Ben de size yardımcı olayım' diyerek çifte yanıt verdiğinde ise Pilevneli, 'Boşver bunları s..' diyerek sinkaflı sözler sarf etmeye başladı.
MALLARINI ALIP, HAKARETLER SAVURDU

Vale, yine iddiaya göre tartışma sırasında araçtan inen iş adamına yumruk attı ve taraflar arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında valenin cep telefonu ve cüzdanı yere düşünce iş adamı valenin eşyalarını alarak, aracına binerek mekandan uzaklaştı.
Vale, yaşananlar sonrası eşyalarını çalarak kendisine hakaret eden ünlü çiftten şikayetçi oldu. Olayla ilgili Murat Pilevneli ifade vermeye gelmedi. Başlatılan soruşturma sürüyor.
(Alıntıdır)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.