IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Temmuz 2021, 16:24   #1
Kayıtlı Üye
CRown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Demet Akalın: Seda Sayan’a kırgınım

Bodrum'da sahne alan Demet Akalın, hayranlarının karşısına çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Akalın, geçtiğimiz aylarda polemik yaşadığı Seda Sayan'a kırgın olduğunu dile getirdi.



Demet Akalın, Bodrum'daki Bardakçı koyunda bulunan bir otelde hayranlarıyla buluştu. Zaman zaman sevenlerine espriler yapan Akalın bir ara sahneden inerek sevenleriyle beraber şarkı söyledi. Hayranlarıyla bol bol sohbet eden Akalın, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.



Konser öncesi basın mensuplarının sorularının sorularını yanıtlayan Demet Akalın samimi açıklamalarda bulundu. Yeni şarkısı, "Bi Daha, Bi Daha" hakkında konuşan Akalın; "Şarkıyı dinlediğimiz an 'Bu Olmuş!' diyerek ailecek evde tepindik." dedi.

Yakın zamanda Seda Sayan ile tatsızlık yaşayan Demet Akalın, "Seda Abla'ya çok kırıldım ama saygım var, Okan ile nikahımızda şahidimizdi." ifadelerini kullandı.

"KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAM"

Demet Akalın, Alişan'la beraber hazırladığı sabah programın bitmesinin nedeni olarak gördüğü Seda Sayan'ı Instagram'da engellemişti. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Seda Sayan, "Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam" diyerek kendisini savunmuştu.
Alıntı
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:30.