IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Temmuz 2021, 16:28   #1
Kayıtlı Üye
CRown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Britney Spears: Hayallerim öldü!

Babası Jamie Spears'a karşı verdiği vasilik mücadelesini kaybeden şarkıcı Britney Spears, mahkeme sonrası ilk kez konuştu. Spears, "Vasilik hayallerimi öldürdü." dedi



12 yıldır kişisel yaşamı, kariyeri ve mal varlığının büyük bir kısmı üzerinde kontrol sahibi olan babasının yegane vasi rolünü sonlandırmak için mahkemeye başvuran Britney Spears'ın talebi reddedilmişti. Spears, artık kariyerinin kontrolünün babasının elinde bulunduğu sürece bir daha sahneye çıkmayacağını söyledi.



"SAHNEYE ÇIKMAK YERİNE ODAMDA OTURMAYI TERCİH EDERİM"

Vasilik davası sonrasında konuyla ilgili ilk kez konuşan Spears, "Bazı insanların elimi bile sıkamadığı Las Vegas'ta sahneye çıkmak yerine, oturma odamdan video paylaşmayı tercih ederim." dedi.



"VASİLİK SİSTEMİ BENİ DERİNDEN YARALADI"

39 yaşındaki şarkıcı, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: Sözde vasilik sistemi beni derinden yaraladı. Bu vasilik benim hayallerimi öldürdü. Bu yüzden sahip olduğum tek şey umut ve umut bu dünyada öldürülmesi çok zor olan tek şey.



Britney Spears ayrıca, kendisine yıllar sonra destek veren kız kardeşi Jamie Lynn Spears ve annesi Lynne Spears'ın sözlerini samimi bulmadığını açıkladı.



"ZAMANINDA BENİ KALDIRMAK İÇİN BİR EL UZATMADINIZ!"

Ünlü yıldız, "Sizin için hiçbir şey yapmayan en yakınınızdaki insanların, durumunuz hakkında şimdi bir şeyler konuşmasından daha kötü bir şey olamaz. Bundan daha kötü bir şey yok! Zamanında beni kaldırmak için bir el uzattın mı? Şimdi mi önem veriyorsunuz? Ben boğulurken elinizi uzattınız mı, hayır. Eğer bunu okuyorsan, kim olduğunu biliyorsun. Sadece kendini kamuya açık bir şekilde kurtarmak için durumum hakkında bir şey söyleme cesaretine sahipsin. Bu komik bile değil!" dedi.



Vasilik davasının sonuçlanmasının ardından Britney Spears'ın kız kardeşi Instagram hesabından yayınladığı bir videoda, ablası mahkemede ifade verdiği için artık halka açık bir şekilde yorum yapabileceğini hissettiğini söylemişti.

Kısa süre sonra anne Lynn Spears da şarkıcı kızının özgürlüğüne kavuşmasını dileyen paylaşımlarda bulunmuştu.



Spears, 2007'de yaşadığı zihinsel çöküntü yüzünden, 2008'de babası vasi olarak atanmıştı.

Şarkıcının durumu bu yıl internette yaygın protestolara konu olmuştu.

Spears'ın tuzağa düşürüldüğüne inanan hayranları 'Britney'e özgürlük!' hareketini başlattı ve şarkıcının özgürlüğü için lobi yaptı.



100 binin üzerinde imza toplayan dilekçede şu iddialar yer aldı:

"Babası araba sürmesine izin vermiyor, tüm aramaları ve mesajları izleniyor, oy vermesine, biriyle vakit geçirmesine veya parasını onay almadan harcamasına izin verilmiyor. Ve eğer kuralı ihlal ederse babası çocuklarını ondan uzaklaştırmakla tehdit ediyor."
Alıntı.
 
Alt 20 Temmuz 2021, 16:54   #2
Emektar
ESinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kendisi ölmüş nolmuş buna amoooo :

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:08.