IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ekim 2021, 13:22   #1
Kayıtlı Üye
CRown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Şarkıcı Serpil Benay: İbrahim Tatlıses'in istismarına uğradım

Şarkıcı Serpil Benay, katılığı bir televizyon programında, İbrahim Tatlıses'in kendisini istismar ettiğini söyledi. Benay, yaşadığı olayın kariyerinin bitmesine neden olduğunu ifade etti.



Şarkıcı Serpil Benay, Uçankuş TV'de katıldığı programda "Cinsel istismara uğradın mı?" sorusu üzerine, 25-30 yıl önce İbrahim Tatlıses tarafından istismara maruz bırakıldığını söyledi.

"Cinsel istismara uğradın mı?" sorusu üzerine konuşan Serpil Benay, 25-30 yıl önce İbrahim Tatlıses'in istismarına maruz kaldığını, kariyerinin bittiğini söyledi.

Yaşadığı olaydan sonra kariyerinin bittiğini söyleyen Benay, "İsmim öne çıksın diye yapmıyorum bunu. Benim böyle şeylere ihtiyacım yok. Öyle bir şey yaşandığı için erkek arkadaşım ayaklandı. O zaman bir sürü olaylar oldu. O da benim bitişim oldu. Tam bitirdiler beni" dedi.

Dans sanatçısı Leyla Adalı'nın İbrahim Tatlıses tarafından tacize maruz bırakıldığını açıklamasının üzerine konuşan Serpil Benay, sözlerine şöyle devam etti:

"Böyle şeyler bana çok geliyor. Benim yaşadığım bunlar hepsi aynı şeyler işte. Gazino kulisler ve televizyonlarda herkes aynı şeyleri yaşıyor. İbrahim Tatlıses'in mağdurlarını çağırırsa burada 5 sene her gün program yaparsın. Bazı insanlar utanıyor. Ben de utanıyordum ama sonra ben ne yaptım da utanıyım ki dedim. Ya da Leyla Adalı niye utansın ki?"
Alıntı
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:57.