IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Ağustos 2021, 13:31   #1
BANLI ÜYE
serCiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hadise, Aynadaki Görüntüsüne Photoshop Yapmayı Unutunca Sosyal Medyanın Diline Düştü

Yakışıklı oyuncu kaan yıldırım ile aşk yaşadığı iddia edilen hadise, ınstagram paylaşımları ile gündeme gelmeye devam ediyor. ayna karşında verdiği pozu paylaşan hadise, yansımasına shop yapmayınca sosyal medyanın diline düştü.
Yakışıklı oyuncu kaan yıldırım ile aşk yaşadığı iddia edilen hadise, ınstagram paylaşımları ile gündeme gelmeye devam ediyor. ayna karşında verdiği pozu paylaşan hadise, yansımasına shop yapmayınca sosyal medyanın diline düştü.

Verdiği cesur pozlar ile sık sık gündeme gelip adından söz ettiren ünlü şarkıcı hadise, kaan yıldırım aşkıyla da merak uyandırmaya devam ediyor.

Instagram hesabını oldukça aktif kullanan ve paylaşımlarında sınır tanımayan ünlü popçu hadise, son paylaşımı ile sosyal medyanın diline düştü.

Ayna karşısında verdiği pozu paylaşan hadise, photoshopu abartınca olanlar oldu. aynadaki yansımasını inceltmeyi unutan hadise alay konusu oldu.

Yüzü özge ulusoy'a benzetilen hadise'nin paylaşımına sosyal medya kullanıcıları 'özge ulusoy değil mi o?', 'iki yüzlü olmak bunu gerektirir', 'cidden neden shop yapıyorlar ki, insan kendini olduğu gibi sevmeli' ve ‘herkes oynuyor ya kimse inkar etmesin’ yorumlarında bulundu.

İşte ünlü şarkıcı hadise'nin sosyal medyada çok konuşulan ayna karşısında verdiği o pozu...

Hadise makyajsız hali ile çok konuşuldu
Her daim bakımlı olarak görmeye alıştığımız ünlü şarkıcı hadise, geçtiğimiz gün ınstagram hesabından makyajsız bir paylaşımda bulundu. hadise'nin makyajsız hali sosyal medyayı salladı.

Verdiği cesur pozlar ve her zaman makyajlı olarak görmeye alışık olduğumuz ünlü şarkıcı hadise bu sefer ters köşe yaparak herkesi şaşırtan bir paylaşıma imza attı.

Sahnelerin aranılan isimlerinden olan ünlü şarkıcı hadise, annesi ile çıktığı tatilden kareleri ınstagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

'kendine güveniyor'
Hadise'nin arka arkaya makyajsız olarak fotoğraflarını paylaşması ise 'kendine güveniyor' yorumlarını beraberinde getirdi.

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:03.