IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Magazin Haberleri (https://www.ircforumu.org/magazin-haberleri/)
-   -   Şöhretin zirvesinde her şeyi bırakıp yurt dışına gitti! Sema Özcan 53 yıl sonra ortaya çıktı (https://www.ircforumu.org/magazin-haberleri/122990-sohretin-zirvesinde-her-seyi-birakip-yurt-disina-gitti-sema-ozcan-53-yil-sonra-ortaya-cikti.html)

Jayus 21 Mart 2024 18:08

Şöhretin zirvesinde her şeyi bırakıp yurt dışına gitti! Sema Özcan 53 yıl sonra ortaya çıktı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şöhretin zirvesinde her şeyi bırakıp yurt dı... Sema Özcan'ın unutulmaz adı Sema Özcan seneler önce şöhretin zirvesindeyken her şeyi bırakıp yurt dışına yerleşti. Yıllar sonra ortaya çıkan Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Sema Özcan'ın son hali...
Sevmek Zamanı, Cingöz Recai, Düşman Kardeşler ve Ağlayan Bir Ömür gibi filmlerde oynadığı rollele Yeşilçam'ın unutulmazları arasına giren Sema Özcan senelerdir gözlerden uzakta yaşıyor.

53 senedir tüm röportaj tekliflerini geri çeviren, Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Sema Özcan, Milliyet Sanat'la görüştü. Özcan Sevmek Zamanı çekimleri için "Çok ıstırap çektik, filmin çekimleri 6 ay sürdü. Biz film bittiğinde Metin Erksan ile dargındık" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şöhretin zirvesinde oyunculuğu bırakan Sema Özcan için, evlendikten sonra yurt dışına gitmişti. Mehmet Sarper ile evlenen Sema Özcan, Fransa'ya yerleşmişti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gözlerden uzak yaşayan güzel oyuncu yıllara meydan okuyor. Sema Özcan'ın son halini görenler "Ne güzel yaşlanmış", "Çok asil" yorumlarında bulunmuş oldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.