IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Magazin Haberleri (https://www.ircforumu.org/magazin-haberleri/)
-   -   Banu Alkan iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız ile evlendiğini açıkladı (https://www.ircforumu.org/magazin-haberleri/120381-banu-alkan-iki-yildir-ask-yasadigi-kemal-yildiz-ile-evlendigini-acikladi.html)

Alisa 18 Şubat 2024 00:07

Banu Alkan iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız ile evlendiğini açıkladı
 
Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı oyuncusu Banu Alkan, iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıkladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yaklaşık iki yıldır kendisinden 20 yaş küçük Kemal Yıldız'la birlikte olan "Afrodit" lakaplı Banu Alkan (66), evinin kapılarını Evrim Akın'a açtı.

"PISIRIK ADAM SEVMEM"

46 yaşındaki Yıldız ile nasıl tanıştıklarını “2 yıldır birlikteyiz. Bebek’te bir restoranda otururken gelip yanıma oturmak istedi. Önce cesaretine çok şaşırdım sonra yakışıklılığını görünce kabul ettim. Ben pısırık adam sevmem. Kemal’i tanımasaydım bu dünyadan gerçek bir erkek tanımadan göçüp gitmiş olacaktım" diye anlatan Banu Alkan ardından müjdeli haberi verdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"EVLENDİK"

Parmağındaki alyansı gösteren ünlü isim, “Evlendik, düğünü sonra yapacağız. Bunu da ilk kez buradan duyurmuş olayım. Sonra Paris’e gider bir düğün daha yaparız” ifadelerini kullandı.

ntv


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.