IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Magazin Haberleri (https://www.ircforumu.org/magazin-haberleri/)
-   -   Murat Boz O Görüntülerle İlgili İlk Kez Konuştu. (https://www.ircforumu.org/magazin-haberleri/113754-murat-boz-o-goruntulerle-ilgili-ilk-kez-konustu.html)

Jayus 19 Aralık 2023 11:47

Murat Boz O Görüntülerle İlgili İlk Kez Konuştu.
 
Şarkıcı ve oyuncu Murat Boz, 2012 yılında teknede çekilen görüntülerinin ardından bir sütyen markasından reklam teklifi aldığını söyledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Murat Boz'un 2012 yılında tekneden denize girerkken çekilen kareleri o dönem gündem olmuştu. Boz aldığı kilolar ve saçındaki seyreklikle çok konuşulmuştu.

YouTube'da Melis İşiten'in sunduğu 'Zaten Şov' programına konuk olan 43 yaşındaki şarkıcı, o görüntülerle ilgili ilk kez konuştu.

"SÜTYEN MARKASINDAN TEKLİF GELDİ"

Murat Boz, "O dönem bana bir sütyen markasından teklif geldi. Şuradan kalkmak nasip olmasın. Ben o dönem bunu reddettim ve çok ciddi bir para veriyorlardı. Şu anki kafam olsaydı bunu bu kadar dert edecek bir pozisyonda olmazdım ama çok dert ettim. O fotoğraflarımı haberlerde görünce tatilim zehir oldu, tekneden çıkmadım" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Çok konuşulan fotoğrafların ardından her gün spor yapan Murat Boz, kaslı vücudunu sık sık sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Murat Boz geçen yıl da saç ektirmişti.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.