IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Aralık 2023, 05:53   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Arda: "Neden yaptın?" Seçil: "Senden aldım başkasına verdim

Aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu birçok kişiye yüksek faizli fon vaad edip dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Denizbank eski Levent Şube Müdürü Seçil Erzan'ın, Arda Turan ile yaptığı telefon görüşmesine ait ses kaydının tamamı ortaya çıktı. Polis tarafından deşifre edilerek tutulan 12 sayfalık ses kayıtlarında, Arda Turan'ın birkaç kez "Neden yaptın Seçil" demesine rağmen bu soruya cevap alamıyor. Konuşmalarda Arda'nın, Seçil Erzan'a, dolandırılan kişi sayısına ilişkin verdiği rakamlar da yer alıyor. Birçok detayın konuşulduğu kayıtta Erzan, Arda Turan'ın "Paralar başka birinde mi" sorusuna "Hayır" diyor. İşte o konuşmaların tam metni...

Birçok ünlü ismi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Denizbank eski Levent Şubesi Müdürü Seçil Erzan’ın, Arda Turan ile yaptığı konuşmanın bir bölümü basına yansımıştı. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Arda Turan 7 Nisan'da yaptığı telefon konuşmasının ses kaydını aldı. Bu kayıtları Cumhuriyet Başsavcılığı’na sundu. Polis tarafından deşifre edilen ses kaydı tam 12 sayfa tuttu. Tutanak halinde tutulan ses kayıtları soruşturma dosyasına alındı.
Deşifre edilen ses kayıtlarında, Arda Turan, Seçil Erzan’a, “En çok merak ettiğim şey neden yaptın? Paralar nerede” diyor. Arda Turan bu soruyu tam 3 kez soruyor. Seçil Erzan'ın ise bu soruları geçiştirdiği görülüyor. Parasını kurtarmaya çalışan Arda Turan ile Seçil Erzan arasındaki konuşmanın tam metni şöyle...
Arda Turan: Benim saydıklarım dışında ben sana para getirdim Seçil, bütün servetim sendeydi ya. Ya şimdi şöyle diyorum; bu diyorum, bu parayı eğer birine aldıysan bir yere verdiysen kime verdin onları söyle. Nerede benim yedi buçuk milyon dolarım, Emre abinin?

Seçil Erzan: Arda, işte dışarda verilen yok. İşte birbirlerinin içerisinde öyle bir şey oldu onun faizi bunun faizi

Arda Turan: Muslera’nın 500’ü var. O Emre Çolak’ı, üç, iki yüzü var Emre abinin dört buçuğu var, Selçuk’un üçü var. Ya Seçilciğim 15-20 milyon dolar para. Sana şunu söylüyorum faize mi gitti bu para?

Seçil Erzan: Yok faize gitmedi Arda, ben onların hepsini tek tek oturup bu akşam çıkaracağım.

Arda Turan: Ya bana şunu.. Seçilciğim bana şunu bak insanlar beni arıyor; çok zor durumdayım yani. Bir şey diyeceğim toplamda kaç kişi var Seçil tahmini? Ya çünkü biz bankayla bir konuşup gideceğiz bankaya anlatacağız derdimizi.
Seçil Erzan: İşte ben bu akşam şöyle yapacağım Arda hepsini bu akşam.

Arda Turan: Ya Seçilciğim bu akşam senin akşamında bizim de akşamımız uyku uyuyamıyoruz. Biz kafamızı.

Seçil Erzan: Hayır hayır ben şeyi çıkartacağım bu akşam kime ne olduğu hepsini detaylı çıkaracağım.

Arda Turan: Tahmini kaç kişi var mesela 100 kişi mi?

Seçil Erzan: Hayır Arda ya; o kadar yok ne 100 kişisi. İşte hepsini tek tek çıkaracağım bu akşam ve siz gitmeden bunların hepsini söyleyeceğim yani sana hepsini tek tek detaylı anlatırım.

Arda Turan: Var mı hepimizin kayıtları peki.

Seçil Erzan: Ben biliyorum yani şimdi ama kafamı toparlamam lazım yani beynimden çıkaramıyorum. Sen şu an bana adımı sor.

Arda Turan: Bak Seçil sana insani yaklaştım her zaman. Anlattım da, benim gözümün içine baka baka çoluğumun çocuğumun rızkına yalan söyledin. Denizbank kisvesi altında Hakan Ateş’i kullanarak Fatih hocayı kullanarak. Bak hiç hâlâ sana insani davranıyorum.. Sen bize yardımcı ol ki; biz de bu işten çıkalım. Çoluğumuzun çocuğumuzun.


Ntv
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:56.