IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Magazin Haberleri (https://www.ircforumu.org/magazin-haberleri/)
-   -   'Friends' yıldızlarından Matthew Perry açıklaması! (https://www.ircforumu.org/magazin-haberleri/107604-friends-yildizlarindan-matthew-perry-aciklamasi.html)

DeepSilence 01 Kasım 2023 15:27

'Friends' yıldızlarından Matthew Perry açıklaması!
 
'Friends' yıldızlarından Matthew Perry açıklaması!

Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Aktörün rol arkadaşları Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow ve Matt LeBlanc ortak bir açıklama yaparak, kaybettikleri arkadaşları hakkında konuştu.

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Ünlü oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti.'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle tanınan Matthew Perry'nin ölüm nedeninin boğulma olduğu söylendi.

Kolluk kuvvetleri kaynakları, Perry’nin evdeki jakuzide ölü bulunduğunu ancak olay yerinde herhangi bir uyuşturucuya rastlanmadığını ve cinayete dair bir belirti olmadığını açıkladı.

REÇETİLİ İLAÇLAR BULUNDU

TMZ'nin haberine göre; her ne kadar evde yasadışı uyuşturucu bulunmasa da, çok sayıda reçeteli ilaç ele geçirildi. Yayın kuruluşu, "Yetkililer evde anti-depresanlar, anti-anksiyete ilaçları ve bir Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) ilacı buldu" diye yazdı.

Los Angeles County Adli Tabibi, Perry'nin vücudunda (eğer varsa) hangi ilaçların bulunduğunu belirlemek için otopsi yaptı. Ancak ölüm nedeninin kesin olarak açıklanması için toksikoloji raporu bekleniyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

KAYNAK: INTERNET HABER


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.