IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Mayıs 2023, 22:44   #1
Kayıtlı Üye
eSaret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (1) Tanju Okan, "Yıl 1974-Tanju Okan Şarkıları" projesi ile anılacak

Türk Hafif Müziği'nin güçlü seslerinden biri olan, "Kadınım", "Kemancı", "Öyle Sarhoş Olsam Ki" gibi şarkılarıyla dönemine damga vuran ve günümüzde de hatırlanan Tanju Okan, "Yıl 1974-Tanju Okan Şarkıları" projesi ile anılacak.



Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Tanju Okan, Hakan Meriçliler'in yazıp yönettiği ve sahneleye koyduğu "Yıl 1974-Tanju Okan Şarkıları" adlı proje ile yad edilecek. Dinleyenleri nostalji yolculuğuna çıkaracak etkinlik, 9 Haziran'da Baba Sahne'de ilk kez sanatseverlerle buluşacak.

Meriçliler, yapımcılığını Serdar Akkaya önderliğindeki Vigor Kültür Sanat'ın üstlendiği proje kapsamında Okan'ın dillerden düşmeyen şarkılarını, piyanist Süleyman Alnıtemiz eşliğinde yorumlayacak. Şarkıların yanı sıra Tanju Okan'ın anıları, yaşamındaki dönüm noktaları, aşkları, mutlulukları, hüzünleri, hayal kırıklıkları da anlatı olarak sahneye taşınacak. Okan’ın hayatının heyecan, zorluk, aşk dolu dönemlerine de değinilen projede,sanatçının çok sevilen şarkılarını yaptığı ve kariyerinin önemli noktası olan 1974 yılına odaklanılıyor.

Tek perdelik performansta Hakan Meriçliler, sanatçının "Öyle Sarhoş Olsam ki", "Kaderim", "Dostlarım", "Var mısın İçelim?", "Seni Hayatımca Sevdim", "Hasret", "Bilsem ki", "Kadınım", "Deniz ve Mehtap" ile "Deli Gibi Sevdim" adlı şarkılarını seslendirecek.

Hakan Meriçliler gösteriyi, 15 Haziran'da Dada Salon Kabarett ve 30 Haziran'da İzmir Urla Dam'da yeniden sahneleyecek.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:21.