IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Kripto (Dijital) Para Kripto (Dijital) Para üzerine haberleri bulabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Temmuz 2021, 17:28   #1
Kayıtlı Üye
CRown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İddia: Amazon, Bitcoin’i ödeme yöntemi olarak kabul etmeye hazırlanıyor



Bir Amazon çalışanından elde edilen bilgilere göre, e-ticaret devi 2021’in sonuna kadar Bitcoin ödemelerini kabul etmeyi planlıyor.

İsimsiz kaynak, “Bu sadece gelecekte bir noktada kripto para birimi ödeme çözümleri hedefini içermiyor. Bu durum, Amazon’un gelecekte nasıl çalışacağına dair mekanizmanın eksiksiz, iyi tartışılmış ve ayrılmaz bir parçasıdır.” dedi.

Bitcoin, Amazon’un kripto girişiminin ilk adımı olsa da, şirketteki yöneticilerin gelecekte diğer kripto para birimlerini eklemek istediği belirtiliyor. Hatta isimsiz kişi Jeff Bezos’a atıfta bulunarak, “emir en tepeden geliyor” dedi ve ekledi:

Üzerinde çalışılan proje hemen hemen hazır durumda.
Amazon’un Bitcoin ödemelerini kabul etmesinin yanı sıra, muhtemelen 2022 gibi erken bir tarihte kendi kripto para birimini oluşturmayı düşündüğü de söyleniyor.

Amazon hakkındaki spekülasyonlar uzun süredir devam ediyor
Amazon'un kripto para piyasasına girişiyle ilgili spekülasyonlar, geçen hafta şirketin iş ilanlarında “Dijital Para birimi ve Blockchain Ürün Lideri” için ilanından bu yana artarak devam ediyor. İş tanımına göre, işe yeni alınan kişi Amazon’un dijital para birimi stratejisini ve ürün yol haritasını geliştirmeye yardımcı olacak. Pozisyon Blockchain, dağıtık defterler, merkez bankası dijital para birimleri (CBDC) ve daha genel anlamda kripto para birimleri alanında güçlü uzmanlık gerektiriyor.

Bu, Amazon’daki ilk kripto para odaklı iş ilanı değil. Bildirilenlere göre e-ticaret devi Şubat ayında yeni “Dijital ve Gelişmekte Olan Ödeme Sistemleri” platformunu geliştirmeye odaklanmak için teknik bir isimi işe aldı.
Alıntı.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:55.