IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Kripto (Dijital) Para Kripto (Dijital) Para üzerine haberleri bulabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Eylül 2021, 09:26   #1
Kayıtlı Üye
Keystone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Binance Türkiye kayıp para iddiaları ortalığı karıştırdı

Binance Türkiye kayıp para iddiaları ortalığı karıştırdı




Binance Türkiye kayıp para iddiaları ortalığı fena karıştırdı. Platform konu ile ilgili önemli açıklamalara yer verdi.


Binance Türkiye kayıp para iddiaları bu haftanın konusu oldu. Bitcoin başta olmak üzere tüm kripto paraları alıp satmak mümkün. Bunu yapabilmek için genellikle borsalar kullanılıyor. Türkiye merkezli borsalar gibi bazen yurtdışı kaynaklı kripto para borsaları tercih edilebiliyor. Binance bunlar arasında en sağlam platform olarak biliniyor.

Bugüne kadar hakkında çok fazla sorun yaşanmayan Binance tuhaf bir şikayet ile karşı karşıya kaldı. Beşir Baran isimli bir vatandaş Binance Türkiye hesabına 240 bin dolar yatırdığını iddia etti. Ancak işin asıl tuhaf tarafı bu paranın aniden buharlaştığını söylemesi oldu. Bugüne kadar kimse böyle bir şikayette bulunmamıştı

Yapılan bu şikayet sonrasında konu ile ilgili Mersin Tüketici Mahkemesi’ne başvuruldu. Baran 36 bin dolar teminat ücreti ayrıca yatırmıştı. Konu ile ilgili Binance Türkiye son derece önemli açıklamalara yer verdi. Bu transfer işleminin tamamen kullanıcının kendi isteği ile gerçekleştiğini söyledi.

240 bin dolarının buharlaştığını söyleyen vatandaş, transferi kendisinin yapmadığını iddia ediyordu. Ancak platform bu transferin tamamen kendi bilgisi dahilinde yapıldığını söyledi. Ayrıca müşterinin hakimiyet alanında bulunan araçlar kullanıldığı belirtildi. Tüm bunlara ek olarak müşterinin sadece kendisinin bildiği bilgilerin kullanıldığı ifade edildi.

Ortaya çıkan haberler Binance Türkiye platformunun yeteri kadar paraya sahip olmadığıydı. Ancak bu platformun milyonlarca dolarlık transfer yapabilecek kadar fazla bakiyeye sahip olduğu açıklandı. Böylece bir dava konusu daha neredeyse kapanmış oldu.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:34.