IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Hayvanlar Alemi Hayvanlar alemi ile ilgili tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Temmuz 2022, 17:13   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Pomeranian Cinsi Köpekler ve Özellikleri

Pomeranian köpekler için bilinen birçok isim vardır. Bunların başında Boo gelmektedir. Ayrıca tilki surat ve ayı surat gibi isimlerle de anılmaktadır. Hangisini kullanmak isterseniz isteyen bunların hepsi spitz ailesine aittir. Pomeranian cinsi köpekler bakım konusunda sahiplerine pek zorluk çıkartmazlar. Bu cinsin tüyleri oldukça uzundur, bu da sizi uğraştıracak tek noktadır diyebiliriz. Zaten tüylerinin bu kadar uzun olması bu cinsi bu kadar tatlı yapan değil midir? Neresinden bakarsanız bakın, ne isimle nitelendirirseniz nitelendirin Pomeranian cinsi köpekler oldukça sevimli ve bakımı kolay bir köpek cinsidir.
Orijinal Bir Pomeranian Cinsi Köpek Nasıl Anlaşılır?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]SptlizPomeranian cinsi köpekler için belirgin birkaç özellik bulunmaktadır. Bunları bildiğiniz sürece bu cinsi diğerlerinden ayıran şeyleri kavramış olursunuz. Peki, nedir bu özellikler:
  • Gözleri oldukça parlak, koyu ve oval şekildedir.
  • Pomeranian cinsi köpekler dik ve ufak kulaklara sahiptir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta Boo cinsi köpekler kısa çeneli olduğundan Tilki surat cinsi köpeklerle ciddi kulak ve burun farklarına sahiptir. Her ikisi de aynı familya olan spritzler ailesine ait olsalar da; Boo cinsi köpek ister yavru olsun ister yetişkin kulakları tüylerinden neredeyse gözükmez halde olandır. Eğer bir yavru sahiplenecekseniz ve bu yavru sivri kulaklıysa büyüdüğünde Tilki surat diye tabir edilen köpek cinsi olarak gelişimine devam edecektir.
  • Pomeranian cinsi köpeklerin kuyrukları ise tıpkı bir kuş tüyü gibi sırtına doğru düz bir şekilde uzanmaktadır.
  • Omuzlarında yoğun tüyler bir kürk görüntüsünü andırmaktadır.
  • Oldukça ince bacaklara sahiptir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Mark Zuckerberg ve Pomeranian köpeğiPomeranian Cinsi Köpeklerin Fiziksel Özellikleri

Pomeranian cinsi köpeklerin boyu ortalama 20-30 cm aralığında ağırlıkları ise 1,5-3 kg arasındadır. Bu bahsedilen rakamların altında değerler olabilir ama üstündeki değerler bu cins köpekler için kabul edilir değildir. Kulakları dik, burunları kısa ve tüyleri oldukça fazla olan bir cinstir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Beyaz pomeranianPomeranian Cinsi Köpeklerin Fiyatları

Pomeranian cinsi köpeklerin fiyatları oldukça merak edilen bir konudur. Özellikle Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg’in de sahibi olduğu bu köpek cinsi satıcısına göre değişiklik göstermekle birlikte cinslerine göre ortalama 5-10 bin TL aralığındadır. Neticede bu kadar yüksek fiyatlara sahip olacağınız köpeği satın alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini sakın unutmayın.
Pomeranian Fotoğrafları
Şirinliğiyle ve güzelliğiyle tüm dünyayı kendisine hayran bırakan Pomeranian cinsi köpeklerin resimlerine bakmaya doyum olmuyor. alıntı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:06.