Keçi ayağı Tarifi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaç Kişilik 6 kişilik Keçi ayağı tarifi için malzemeler Malzemeler 500 gr un 2 yumurta 1 su bardağı yoğurt Yarım çay kaşığı karbonat Yarım çay kaşığı tuz Kızartmak için Ayçiçeği yağı Keçi ayağı Nasıl Yapılır Un, yumurta, yoğurt, tuz ve karbonatı çukur bir kapta yoğurun. Yumuşak kıvamlı bir hamur elde edin. Un serptiğiniz mutfak tezgahında hamuru açın. 2 parmak eninde uzun şeritler kesin. Kestiğiniz şeritlerden 6-7 cm uzunluğunda dikdörtgenler elde edin. Her bir parçanın uzun kenarına iki kesik atın. Ayçiçeği yağını derin bir tavada iyice ısıtın. Isınan yağda hamurları kızartıp kağıt havlu üzerine alın. Sıcak servis yapın. |
eline sağlık paylaşım için teşşekürler
|
İsmi garipmiş oldukça
|
Keçi ayağına pek benzemiyor sanki başka bir hayvan ismi olabilirdi:cokos
|
İsime bakıp iştah kapatan bir tarif
|
Ayyy yemem aslaa :D
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:45. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.