IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 25 Mayıs 2023, 18:31   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Falda Kaplumbağa görmek?

Falda Kaplumbağa görmek?

Fallar arasında en çok dikkat edeni ve tercih edileni kahve falı olarak biliniyor. Bu fal şekli hem keyifli bir şekilde zaman geçirmek için hem de bir kaç ufak bilgiye erişmek için oldukça etkilidir. Kahve falında bazı figürler derin anlamlar içerebiliyor. Bu figürlerin içerisinde en çok dikkat çekeni kaplumbağadır. Kaplumbağa kahve falında çıktığında genellikle olumlu olarak yorumlanıyor. Güzel ve etkileyici bir anlam taşıyor.

Falda kaplumbağa görmek oldukça güzel bir anlam ifade ediyor. Genellikle olumlu olarak yorumlanan bu figür aynı zamanda bir müjde olarak da değerlendiriliyor. Yani falınızda kaplumbağa görünüyor ise bir müjde beklemelisiniz.

En çok istediğiniz durumların gerçekleşmesi anlamı taşıyor. Yani falınızda kaplumbağa görmek dileklerinizin gerçekleşeceği anlamı taşıyor. İnsanların çoğu bu tür durumlarda ne yapacaklarını pek kestiremezler. Böyle bir müjdeli haber karşısında öncelikle sakin olmanız ve düşünmeniz gerekir. Mantıklı adımlar atarak falınızın gerçekleşmesini beklemelisiniz. Elbette ki heyecanınız çok büyük olacaktır. Fakat sabır falın gerçeklik payını daha da yüksek seviyelere taşıyacaktır.
 
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:04.