IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2022, 16:30   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kahve Falının En Kolay Teknikleri

1) Telve Önemli!

Kahve falının verimli şekilde gözlemlenip yorumlanması için öncelikle kahvenin güzelce pişmesi gereklidir.
Telvesinin az olması oluşacak şekilleri de etkileyecektir. Bu nedenle fal için bakılan kahvelere bir miktar daha kahve eklenmelidir. Fal bakılacak kahvenin taze çekilmiş olması da önemlidir. Bayatlayan kahvelerde telve kalitesi düşer. Bu nedenle taze çekilmiş kahveyle fal bakılması önerilir.

2) Kıvam Şart

Afiyetle içilen kahve, çok az miktarda sulu bırakılır. Eğer çok akışkan veya katı olursa fincan içinde şekiller oluşmaz. Kıvamı ayarlamak için son aşamada kahveyi yudum yudum içebilirsiniz.Göz kararı kıvam verildiğinde fincanı kapatabilirsiniz.

3) Fincan Kapansın

Kahve falı bakanların en çok dikkat ettiği detay ise fincanın kapanma şeklidir. Fincanı kapatırken kendinize doğru kapatıp bu sırada dilek tutmanız gerekecektir. Fincanın ağız kısmı düz ve pürüzsüz olursa tabağa kapatırken daha rahat hamle yapabilirsiniz.

4) Fincan Soğusun

Fincanı bir müddet soğuduktan sonra açmalısınız. Soğumasını hızlandırmak için fincanın tabanına yüzük veya bozuk para koyabilirsiniz. Bu aşamada fal için niyetinizi ve hislerinizi pozitif yönde şekillendirebilirsiniz.

5) Fincan Açılsın

Şimdi sıra soğuyan fincanı açıp yorumlamaya geldi. Eğer ilk alışınızda fincan ve tabak zor ayrılıyorsa falınız padişah falı olmuştur ve tutulan dileğin gerçekleşmesi daha yakındır.

6) Yön Önemli

Fincanı tutma yerinden tutun ve aydınlık bir ortamda incelemeye başlayın. Fincandaki görselleri saat yönünde takip etmeyi unutmayın.

7) Odaklanın

Fincan içine odaklanırken tüm stresinizi ve aklınızdakileri unutun. Çünkü fal bakanların rahat bir zihin ile bakması daha kabul edilir. Fala bakan kişinin duyguları yorumlarına yansıyabilir.

8) Gözlemleyin

Kahve falında bilinen iyi ve kötü yorumlar şöyle fark edilir: Fincanı sapından dik tutun.
Yani fincan sapı altta kalmalıdır. Sağda kalan şekiller iyi düşünceler, solda kalan şekiller ise olumsuz yorumlar olacaktır.
Eğer fincan dibinde bolca telve kaldıysa, kahveyi içen kişinin birtakım stresler içinde olduğu söylenir.
Fincan dibi temiz ise fal sahibinin gayet huzurlu olduğu ifade edilir.
Kahve falına bakan kişinin gördüğü şekiller, fincanın ağız kısmına yakınsa bu şekillerin hayata yansıması daha kolay olacaktır. Fincanın dibi uzak zamanı, ağız kısmı ise çok yakın zamanı anlatır.
Ayrıca kadınların 6. hisleri hormonlardan dolayı daha baskın olduğu için genellikle fal bakan kişiler kadın olur.
Şekilleri yorumlamakta kadınların daha etkili olduğu söylenir. Annelik duyguları ve 6. his ile bakılan kahve falları, şekillerin daha iyi yorumlanmasını sağlar.
Kahve falından anlam çıkarmak için sık sık fal baktırmayın. Haftada 1 defa bakılan falların hisleri yönlendirme konusunda daha etkili olduğu söylenir. Ayrıca fal baktırdığınızda ya da bakacağınız günlerde ruhunuzun da sakin olması gerekir. Enerjiler, fincana geçmektedir.



"Alıntı"
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:06.