IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Kadınca - Erkekçe Yaşam, kadın ve erkek ilişkilerinin paylaşıldığı bölüm.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Ağustos 2021, 19:43   #1
BekLentiLer Üzer BekLemeyin
Ecem12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Erkeklerin En Sevdiği Kadın Parfümleri

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bir kadının çekici kılan birçok faktör vardır. Ses tonu, tarzı, karakteri, kariyeri, saç rengi hatta kokusu... Tarih boyunca kadınlar kendilerini daha çekici kılacak kokuların peşinde koştular. Günümüzde erkekler de tıpkı kadınlar gibi kullandıkları parfümün çekim gücü oluşturmadaki etkisini kabul ediyor, fakat yüzyıllar boyunca parfüm dendiğinde akla önce kadınlar gelmiştir. Herkes öncelikle iyi hissetmek için parfüm kullanır. Parfüm kişisel bakım ve güzelliğin son dokunuşudur ve son derece kişiseldir. Her zaman belirttiğimiz gibi bir kadın için en iyi olan parfüm diğer kadınlar için aynı hazzı veremeyebilir. Parfümü oluşturan kokuların hafızalarımızda yer eden olaylar ve kokularla doğrudan bir ilişkisi vardır ve bu ilişki kokuyla olan ilişkimizi de benzersiz kılar. Siz farkında olmayabilirsiniz ama çocukluğunuzun mutlu günlerini bir gül bahçesinin yanında geçirmiş olabilirsiniz. Bir gül kokusu duyduğunuzda neden mutlu olduğunuzun yanıtı işte o bahçedir. Veya bir kokuyu sizi mutsuz eden bir hatıranızın arka planında hissetmiş olabilirsiniz. Hafızanız size, o kokuyu duydukça o anıları anımsatır. Bunların hepsi istemsizce yaşadığımız duygulardır. İşte bu yüzden, parfüm seçerken daima kendi duygularınızı kendi içgüdülerinizi izlemelisiniz. Öncelikli olan sizin ne hissettiğinizdir. Fakat bu somut gerçek, kadınları erkeklerin en sevdiği parfümlerin hangileri olduğunu düşünmekten alıkoymaz. Sizin için dünyanın en önemli parfüm uzmanlarının görüşlerinden ve araştırmalardan yola çıkarak erkeklerin hangi kokuları daha çok beğendikleri ile ilgili eğlenceli bir yazı hazırladık. Bu kokuları içeren Loris Parfüm seçeneklerini de eklemeyi unutmadık.
Gelin birlikte keşfedelim, bakalım erkekler hangi tür kokulardan hoşlanıyorlar?

Vanilyanın cazibesi
Vanilya notaları parfüm tarihinin en eski notaları arasında yer alıyor. Yumuşak, neredeyse tatlı, güçlü ve yoğun bir etkisi olan vanilya, erkeklerin beğendiği parfümlerin hemen hemen hepsinde kullanılmış. Bunun nedeni, vanilyanın dünyanın her yerinde evrensel bir mutluluk duygusu yaşatması olabilir. Parfümlerin içinde kullanılan tüm notalar arasında vanilya dünya çapında en çok sevilen nota. Parfüm endüstrisinde de vanilya en çok kullanılan notalardan biri olduğu için, kendinize beğenebileceğiniz vanilya notalı bir parfüm bulmanız çok zor değil. Ayrıca araştırmalar vanilyanın başarılı bir afrodizyak olduğuna işaret ediyor. Hatta bazı araştırmalar vanilyanın kandaki katekolamin ve adrenalin seviyelerini yükseltebileceğini gösteriyor. Bizden söylemesi!
Loris Koleksiyonları içinde vanilya notaları içeren şu kokumuzu keşfedebilirsiniz:

LORİS K-11 FREQUENCE KADIN PARFÜMÜ 50 ML


Vetiver her zaman gizemli ve çekici
Güve otu olarak da bilinen vetiver, halk arasında çok tanınan bir nota değildir fakat efsane olmuş birçok parfümün içinde yer alır. Siz onun adını duymamış olabilirsiniz ama muhtemelen kokusunu duymuşsunuzdur. Uzmanlar vetiveri “tütün yaprakları kadar ılık, ezilmiş yeşil yapraklar kadar taze ve limon çiçeği kadar ferahlatıcı” diyerek tanımlıyorlar. Erkek ve kadın parfümlerinde sıkça kullanılan vetiverin sade bir çekim gücü olduğu düşünülüyor. Belli belirsiz, duygusal, incelikli ve modern bir etkisi var. Erkekler vetiver kokusunu gizemli ve çekici buluyorlar.
Loris kadın parfümü koleksiyonunda vetiver notası içeren parfümlere göz atabilirsiniz.

LORİS K-95 FREQUENCE KADIN PARFÜMÜ 50 ML


LORİS K-207 FREQUENCE KADIN PARFÜMÜ 50 ML


Taptaze narenciye notaları
Uzmanlar, taze portakal kokusu başta olmak üzere narenciye kokularının erkekler için bir cazibe merkezi olduğu konusunda birleşiyor. Chypre kokular olarak tanımlanan narenciye içerikli parfümler, kendisini kullanan kadınla da ten uyumu gösterdiyse baş döndürücü bir etkiye sahip olabiliyor. Narenciye kokularının farklı notalarla bir araya gelerek çok daha güçlü etkiler oluşturduğunu söyleyebiliriz. Bergamot, greyfurt, limon, mandalina ve portakal gibi sulu ve taze meyveler ister vanilya ister lavanta ile bir araya gelsin, çok güçlü bir etki oluşturabiliyorlar.
Loris kadın parfümü koleksiyonunda narenciye notaları içeren parfümlere göz atabilirsiniz.
LORİS K-204 FREQUENCE KADIN PARFÜMÜ 50 ML


LORİS K-176 FREQUENCE KADIN PARFÜMÜ 50 ML


Odunsu ve baharatlı kokular
Odunsu ve baharatlı kokular da unisex koku grupları arasında yer alıyor ve erkekler tarafından takdir topluyor. Odunsu kokuların kendilerine özgü doğallığı, gücü ve etkisi erkeklerin kadın parfümleri arasında seçim yaparken öncelikle tercihleri olmasını sağlıyor. Odunsu ve baharatlı kokular, üst notalarında kullanılan pembe biber ve portakal gibi notalara da müthiş bir derinlik katıyorlar. Çiçek kokularıyla birleştiklerinde onları dengeliyor ve cazibesini artırıyorlar. Erkekler çiçek kokularını odunsu ve baharatlı kokularla birlikte kullanıldığında daha çok seviyorlar. Odunsu ve baharatlı notaların hem erkek hem de kadın parfümlerine doğal bir sıcaklık kattığını hepimiz biliyoruz. Demek ki bundan sonra kullanacağınız parfümde bir parça bu doğallığı aramanız gerekiyor.

LORİS K-251 FREQUENCE KADIN PARFÜMÜ 50 ML


Musk duyuları harekete geçiriyor
Araştırmalar baz nota olarak kullanılan musk notasının, duyuları uyandırıcı bir etkisi olduğunu ortaya koyuyor. Musk içine girdiği parfüme incecik bir duygusallık ve derinlik katıyor. Parfüm endüstrisinin vazgeçilmez baz notalarından biri olan musk notasını, ikonik parfümlerin içinde bulabilirsiniz. Parfüm piramitlerini varlığıyla bütünleyen bu güçlü notayla parfümün çok daha kalıcı ve unutulmaz olmasını sağladığını da eklemeden geçmeyelim. Musk notasını, parfümlerin görünmez kahramanlarından biri olarak tanımlamak hiç de yanlış olmaz.

LORİS K-177 FREQUENCE KADIN PARFÜMÜ 50 ML


Meyve notalarının coşkusu
Narenciye notalarının erkekler üzerinde cezbedici bir etkiye sahip olduğunu yazdık ama erkekleri diğer meyveler de etkileyebiliyor. Meyve aroması taşıyan tatlı notaların çekici olduğu araştırmalarca ortaya konmaktadır. Etkisi olarak tarif edilen bu cazibe, meyveli kokuların puan toplamasını sağlıyor. Ananas, liçi, avokado gibi egzotik meyvelerin dokunuşları bu puanların çoğunu alıyor. Ahududu kokusu özel olarak dikkat çekiyor. Meyve notaları parfümlerin dokusunu neşelendiriyor, canlandırıyor ve onlara lezzet katıyor. Ve böylece heyecan duygusunu da körüklüyorlar. Bu da erkeklerin kadın parfümlerinde kullanılan meyve notalarını çekici bulmasını sağlıyor.

LORİS K-246 FREQUENCE KADIN PARFÜMÜ 50 ML

________________


Bir Defa Aldatan Kisiyi Affedersen, Seni Yine Kullanir;
Çünkü Ihanet Bir Ruh Hali Degil, Karakterin Dökülüş Biçimidir.
 
Alt 02 Ağustos 2021, 00:20   #2
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Parfüm her insanda aynı kokmaz bilin istedim. Herkes sevdiğinin kokusunu sevsin onu da ben mi söylicem Allam ya.

________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:48.