IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Kadınca - Erkekçe Yaşam, kadın ve erkek ilişkilerinin paylaşıldığı bölüm.

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 Post By VelevKi
  • 1 Post By AlwiN

 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Eylül 2021, 13:27   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 10 Madde ile Kadınların çantasında neler olabilir?

10 Madde ile Kadınların çantasında neler olabilir?

Genellikle, kendi içinde değişik bir sisteme sahip olan kadın çantaları içerisinde oldukça fazla şeyi barındırırlar. Tabii ki de herkes için geçerli olmasa da kadınların bir kısmı için aşağıdaki gereçler geçerlidir. Peki bunlar nelerdir?

1. Temel Eşyalar

Temel eşyalar kadın ve erkek fark etmeksizin herkesin çantasında bulunan eşyalardır diyebiliriz. Bunları; cep telefonu, cüzdan ve anahtarlar olarak belirtebiliriz. Tabii ki kadınların anahtarlarının bir de süslü püslü anahtarlıklarının olması muhtemeldir.

2. Kuru ve Islak Mendiller

Bir kadın çantasının olmazsa olmazı arasında ikinci sırayı; kuru ve ıslak mendiller alır. Bu mendiller; tuvalet kağıdı olmayan bir tuvaleti kullanmaya ve yemekten sonra ıslak mendil verilmeyen bir yerde bile hijyeni korumaya yardımcı olur. Bu yüzden sadece kadınların değil erkeklerinde mutlaka taşıması gerekir.

3. Minik Not Defteri ve Kalem

Kadın çantasında olması gerekenler arasında pek bulunmasa da bu madde; özellikle yoğun bir tempoda çalışan veya öğrenci olan kadınlar için daha fazla geçerlidir. Genellikle her an not almaları gerektiği için çantalarında minik bir not defteri ve kalem bulundururlar. Sonuçta o çok güvendiğimiz telefonların şarjı her an bitebilir değil mi? Bir de powerbank boşsa ve priz yoksa?

4. Güneş Gözlüğü ve Numaralı Gözlük

Genellikle güneşli havalarda gözlüklerimiz gözümüzdedir. Ama dışarı çıkarken güneş yoksa ve mevsim güneşin çıkma ihtimalini taşıyorsa; güneş gözlükleri çantada yerini alabilir. Ayrıca numaralı gözlük kullanımı durumunda, bu gözlükte çantada yerini alır. Sonuçta numaralı gözlükler rahat ve sağlıklı okumalar ile araba kullanımı gibi durumlar için de önemli değil mi?

5. El Kremi ve Güneş Kremi

Çantadan çıkması ile adeta şeker gibi herkese ikram edilen; meşhur el kremleri! Özellikle kış aylarında herkesin vazgeçilmezi olan el kremleri de genel olarak çantada yerlerini alıyor.

Yaz aylarında ise cildimiz çok fazla güneşe maruz kalabiliyor. Böyle bir durumda kim yüzünde lekeler olsun ister ki? İşte bu yüzden, güneş kremleri tam bir kurtarıcıdır.

6. Mentollü Şekerler ve Sakızlar

Bu çantalar sakız ve şekerleri de kapsayabilir. Dışarıda her an ne yemek yiyeceğinizi bilmiyorsunuz değil mi? Böyle durumlar için temkinli olmak gerekir. Bu yüzden de çantalarımızın minik gözlerine attığımız şeker ve sakızlar bize oldukça yardımcı olurlar.

7. Su

Aslında su taşıma olayı çantanın boyutu ve gideceğiniz yer ile ilgili olabiliyor. Eğer geniş bir çantanız varsa ve yaz ayında tüm günü dışarıda geçirecekseniz, suyun çantada olmasından doğal ne olabilir ki?

8. Küçük Atıştırmalıklar

Özellikle gün içerisinde yemek yemeye fazla fırsatı olmayan insanlar, küçük atıştırmalıkları tercih ederler. Genellikle yoğun tempolarda; çantada bulunan bisküvi, minik bir çikolata, bir elma veya bir avuç kuruyemiş çok yardımcı olur. Aynı zamanda okula giden öğrencilerinde bunları çantasında bulundurmalarında fayda vardır.

9. İlaçlar

İşte, kadınların büyük bir kısmının mutlaka çantasında taşıdığı şey; ilaçlar! Farkındaysanız bir insan baş ağrısı çektiği zaman genelde yanındaki kadınlardan ilaç ister. Genellikle de yanında bulunan kadınlardan birinde muhakkak ağrı kesici olur. Özellikle biraz hassas bünyesi olan bir kadının çantasında; ağrı kesicinin dışında mide bulantısı ve soğuk algınlığı ilaçları da bulmanız muhtemeldir.

10. Powerbank ve Şarj Aleti

Gelişen teknoloji sağ olsun artık powerbankler hayatımızı oldukça kolaylaştırıyor. Ancak priz varken neden powerbankinizi kullanasınız? Her ihtimale karşı hem powerbank hem şarj aleti çantada bulunabilir.


Alıntıdır.

________________

B
 
Alt 19 Eylül 2021, 13:32   #2
Kayıtlı Üye
AlwiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

1 ayna
2 ayna
3ayna
4ayna
5ayna
6ayna
7ayna
8ayna
9ayna
10ayna

ironidir..

 
Alt 19 Eylül 2021, 13:37   #3
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
AlwiN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1 ayna
2 ayna
3ayna
4ayna
5ayna
6ayna
7ayna
8ayna
9ayna
10ayna

ironidir..

Artık cep telefonunun kamerasını kullanıyoruz ayna olarak.

AlwiN bunu beğendi.
________________

B
 
Alt 19 Eylül 2021, 13:43   #4
Kayıtlı Üye
AlwiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

evet ben onu unutmusum :

VelevKi bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:53.