IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Kadınca - Erkekçe Yaşam, kadın ve erkek ilişkilerinin paylaşıldığı bölüm.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2024, 01:08   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bir Erkek Eski Sevgilisini Görürse Ne Hisseder?

Her erkeğin duyguları ve tepkileri büyük ölçüde değişebileceğinden, bu sorunun herkese uyan tek bir cevabı yoktur. Bununla birlikte, bazı erkeklerin ayrılıktan sonra eski sevgililerini gördüklerinde yaşayabilecekleri birkaç ortak duygu vardır:

Rahatlama: Bazı erkekler ayrılıktan sonra eski sevgililerini gördüklerinde rahatlamış ve hatta özgürleşmiş hissedebilirler. Bunun nedeni duygusal olarak yollarına devam etmeleri, bir kapanış bulmaları veya ilişkiyi bitirme kararlarından memnun olmaları olabilir.

Nostalji: Eski sevgiliyi görmek nostalji duyguları uyandırabilir, özellikle de ilişki önemli anılar içeriyorsa veya çözülmemiş duygular varsa. Bu, mutluluktan üzüntüye kadar değişen duyguların bir karışımına yol açabilir.

Gariplik: Ayrılık koşullarına ve eski sevgilileriyle olan mevcut ilişkilerine bağlı olarak, bazı erkekler onları gördüklerinde kendilerini garip hissedebilirler. Bunun nedeni, devam eden gerginlik, çözülmemiş sorunlar veya nasıl etkileşimde bulunacaklarına dair belirsizlik hissi olabilir.

İlgisizlik: Bazı durumlarda, erkekler ayrılıktan sonra eski sevgililerini gördüklerinde kayıtsız hissedebilirler. Yeterince zaman geçtiyse, yollarına devam etmiş ve artık ilişkiye herhangi bir duygusal bağlılık veya yatırım hissetmiyor olabilirler.

Üzüntü veya Pişmanlık: Eski sevgiliyi görmek bazen üzüntü veya pişmanlık duygularını tetikleyebilir, özellikle de ayrılık zor olduysa veya eski sevgiliye karşı hala devam eden duygular varsa. Bu, kaybedilen şeylerin anılarını geri getirebileceğinden zorlayıcı bir duygusal deneyim olabilir.

-alıntı-
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:13.