IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


IRC Dünyasından Röportajlar IRC Dünyası üzerinde görev almış, tanınmış kişilerle yapılan röportaj ve söyleşileri bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç25Beğeni

 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2022, 19:07   #1
Kayıtlı Üye
NoForgive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bizdesohbet.com sunucu sahibi Leonardo ile röportajımız

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]






Panda
Merhaba Leonardo nasılsınız?

Leonardo

iyiyim teşekkürler siz nasılsınız: ?

Panda
Teşekkür ederim bende iyiyim, Forumda çok aktif olmadığınız için sizi detaylıca tanıyabilir miyiz?

Leonardo
tabiki şimdi şöyleki ben çok uzun zamandır sanalda takılmıyorum ama yinede baya oldu : ) biz kalbi güzel temiz sanal olmayan gerçek dostlar olmak istiyoruz. kanalımızda ne yazıkki hem şeytan fikirli artık sanalın kirlenmişi olmuş insanlar var..lafım meclisten dışarı.. ben Leonardo 35 yaşındayım kendi halimde sohbet muhabbet adamı birisiyim: )

Panda
Çok memnun oldum sizi tanıdığıma, irc/d ile nasıl tanıştınız?

Leonardo
çok eskiye gidecek olursak 2000li yıllarda ilk sanala girişim o zaman 15-16 lı yaşlardaydım ama cok uzun süre kalmadım. o zamanlarki nickim GamzeliVolkaN dı hem yanagımda adı gamze oldugu için hemde kız arkadaşımın gamze oldugu için: ) sonra cok uzun bir süre ara verdim ve 4 yıl önce spor yaparken elimi incilttim ve evde sıkıldım ne yapayım diye düşünürken google ye sohbet yazdım bir site ismi çıktı bende girdim selam dedim yeniden başladım: ) ve aradan 4 yıl geçti buradayız..


Panda
Ara verilse bile vazgeçilmez oluyor alışmış insanlar için, sizde bunlardan birisiniz.
Sunucu açmaya nasıl karar verdiniz?


Leonardo
Sunucu açmaya karar vermedim aslında bir günde gelişti herşey o dedigim malum sitede takılıyordum hemde günün en az 14-15 saati diyebilirim ben admin olmayı hak ediyordum ve oylama oldu oranın sahibi degil ama baş yöneticisi oylama sırasında milete özelden benim admin olmamam için yazdıgını duydum ve gözlerimlede gördüm sonra bir hırsla bu siteyi açtım.. sitenin ismini vermememin sebebi orası satıldı başka büyük bir sunucunun sahibi aldı ona saygısızlık yapmak istemem .. zaten o siteyi alan kişiyede burasını size satınca başka site açmayacagız diye söz verdiler ama alan kişiyede sözünü tutmadılar hemen ardından site acıp kanaldakileri oraya çagırdılar ama ALLAH işte o açtıkları site kendileriyle beraber yok oldu...böyle: )

Panda
Klâsik bir başlangıç olmuş, ama çok çabuk açılan sunucuların ömrü daha uzun oluyor.
Sunucuyu açtıktan sonra ne gibi zorluklar yaşadınız?

Leonardo
Fazla komut bilmiyordum o zaman sanal komutları botları bukadar gelişmemişti çok saldırılar yaptılar. ne küfürler ne hakaretler ama biz beyefendiligimizi koruduk kanaldaki hanımlarda hanım efendiligini korudurlar. onların ayıpları büyük bir ayıp olarak tarihe geçti. klasik bir başlangıç evet ama klasik bir başlangıc yapanların sonunu gördük..haince degil dürüstce reklamsız kimseye biz buradayız sunucu actık demeden bir başlangıç yaptık . biz karakterli bir sunucuyuz başka sunuculara karaktersizler demiyorum asla haddim de degil. emeğe saygı duyuyorum ve saygı duyulmasını istiyorum sadece..

Panda
Sanal alemin hastalığı da diyebiliriz.
İnsanlar reel hayatında yapamadığı şeyleri burda rahatça yapabiliyor, bunlardan birtanesi de küfür etmek. Rahatça öfkesini kusabiliyorlar. İlk açtığınız zamandan bu yana sunucuda ne gibi değişiklikler yaşadınız?

Leonardo
İlk. açtıgımızda azdık o zamandan buyana çok değişiklikler oldu yalan söyleyemem ilk zamanlardaki gibi çok fazla aktif olamıyorum ama sağolsunlar adminlerim benim yoklugumu hiçbirzaman kimseye hissettirmediler. bu vesileyle buradan hepsine minnettarlıgımı sunuyorum saygılarımı sunuyorum. bu arada adminlerimide sormalısınız benden çok onları anlatmam gerekiyor çünki: )

Panda
Zaten sunucularda ön planda adminler oluyor sunucu sahiplerine pek ulaşamıyoruz. Sizce iyi bir yönetim nasıl olmalı?


Leonardo
Bende iyi bir yönetim gerçek dostluk kurmuş birbirlerine kayıtsız şartsız güvenmiş insanlardan olmalı. gözün arkada kalmamalı ki benim adminlerim çok kıymetlidirler. ve saygı olarak rütbe olarak birbirlerine gerekli olan degeri verirler.Ecem canımdır kardeşimdir ilk adminimdir: ) Chucky kıymetli dost arkadaş kardeştir bunları reel hayatta bir holding veya şirketim olsa başına koyarım o derece işlerini önemserler..CaNaVaR Lilith Sena Gezgin TaNeM Feyza_ ablam Ali55 MaZi Künefe MiRaCLe hepsi çok kıymetli ve önemlidir benim için okadar önemliki ben sunucuda 7 ay filan olamadım sunucuya bu saygıdım isimler sahip çıktı.iyi bir yönetim iyi insanlarla olur menfaatçi kadın peşinde koşan veya erkek avcısı olan insanlarla olmaz ALLAH a şükür bizde böyleleri yok. bu arada aramızdan ayrılan adminleride unutamam şuan bizimle olmayabilirler ama hepsine hakkım helaldir sorun bizden degil onlardan kaynaklı oldu ve gittiler..hala hepsiyle görüşüyorum.bizler sohbet insanlarıyız ve sevdigimiz işi yapıyoruz sohbet ediyoıruz..

Panda
Çok güzel dostluk kurmuşsunuz, sanal ortamda olduğumuz için güven vermek/almak çok zor bir durum siz bunu nasıl başardınız?


Leonardo
Biz içimizden geldigi gibi davrandık memnun olanlar kaldılar. başka amaç peşinde koşanlar gittiler..çünki biz onların amaclarına hizmet etmeyiz biz dostluga sanal gibi degil gerçekliğe hizmet ediyoruz..Bu arada şunuda belirtmek isterimki sadece adminlerimiz degil ben degil kanalımızda uzun yıllardır bizimle olanlar var ve hepsini kendim gibi degerli görüyorum onlarada sizin vesilenizle münnettarlıgımı saygılarımı sunuyorum teşekkür ediyorum..


Panda
Dostluklarınız baki olsun umarım, sunucuda sorun olduğunda nasıl bir yol izliyorsunuz?

Leonardo
Çok amin teşekkürler.. sunucumuzda sorun oldugunda biz atmak istemiyoruz. velevki kötü biz kazanmaya çalışıyoruz elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz eger artık son noktaya geldiyse gönderiyoruz kibar bir tabirle.. ama bir süre sonra yeniden banlarını açıyoruz ve tekrar bir şans veriyoruz çünki insanlar 2. şansı herzaman hak ediyorlar etmeliler..ve çogunu düzeltmiş kazanmış kazandırmışızdır..
Bu arada farkediyorsanız çogul konuşuyorum çünki ekibimizle bunlar oluyor biz güzel bir yönetimiz..yanımdakileri tarif edemem marifatlerini saymakla bitiremem..Tek taştan duvar olmaz der ATALARIMIZ.. bizde bir bütün halinde iyiyiz .
.

Panda
User ile yolları ayırmak kolaydır, ama kemik bir Admin'i kaybetmek zor olur diye düşünüyorum. Yönetim arasında sorun olduğunda da aynı yöntemi mi uyguluyorsunuz?

Leonardo
Benim en ciddi kuralım asla ve asla kişisel düşünülmeyecektir.ki zaten adminlerimiz bunları söylememe gerek yok kendileri gerekli olan herşeyi biliyorlar hepsinde yeterince hatta fazlasıyla tecrübe var..yönetimle kanaldakiler bizim icin aynıdır hata yapan babamın oğluda olsa cezasını çeker kurallara göre.Bu kurallarra bende dahilim biz yetkiliyi bile oylamayla alırız.herkez gibi bende bir oy sahibiyim yani: ) kurallar önemlidir kurallar olmasa adalet sağlanmaz gerek sanalda gerek reelde..

Panda
Dediğinize katılıyorum, kurallar her zaman hayatımızın bir parçası olması lazım.
Yönetimden bir yönetici ile hangi sebepten dolayı yollarınızı ayırma kararı alırsınız?


Leonardo
biz kimseyle yollarımızı ayırmadık. hata yapan yöneticiyi gerektigi gibi uyardık..belki yalan gelir ama okuyacak olanlara hata yapan yöneticimiz yok diyecek kadar az sunucunun tarihinden buyana 4-5 tane.


Panda
Ya gerçekten çok şanslısınız yada bu işlerin ehlisiniz umarım böyle devam eder.birazda günlük hayatınızla ilgili sorular sormak istiyorum. İnsanlar sizi nasıl tanır?


Leonardo
Şanslı olabilirim gerçekten öyleyim çünki etrafımda yani sanalda reel hayatımda bile görmedigim çok kıymetli dostlarım var.. bence şanslıyım: )
Şimdi klişle konuşma olacak belki ama insanlar beni sever sayar çünki ben karşımdakine saygı gösteririm karşılıgında saygı beklerim ve dostluklar bu şekilde gelişir ilerler. cucukluk arkadaşlarımla bile konuşuyorum görüşüyorum hala . demekki iyi insanız: maşallah: )


Panda
umarım dediğiniz gibi iyi insan olarak kalırsınız, iyi insan olmaktan ziyade iyi insan kalabilmek te önemli. Peki şanslı olduğunuzu düşündüğünüz gibi başarılı olduğumuzu da düşünüyor musunuz?

Leonardo
tabiki başarılıyım : )başarılıyım çünki yanımda en az ben kadar başarılı insanlar var . başarılı olmasam şuan bu görüşmeyi yapıyor olmazdık degilmi: )


Panda
Başarılarınızın devamını dilerim, son olarak IRCForumu.org hakkında düşüncelerinizi bizimle paylaşır mısınız?


Leonardo
güzel bir oluşum başarılı bir form inanıyorum ki çok çok daha fazlası olacaksınız hak ediyorsunuz. maşallah diyelim nazara karşı: )başarılarınızın devamını diliyorum..bana bu fırsatı verdiginiz için çok teşekkür ediyorum..

Panda
Ben teşekkür ederim teklifimi kabul ettiğiniz için, çok keyif aldım. Görüşmek üzere hoş kalın🌺

Leonardo
adminlerim kıymetlidir benden aldıgınızın cok daha fazlasını onlardan alacaksınız. bence onlarlada görüşme yapmalısınız: )
saygılarımla iyi akşamlar..










ESinti, Ecem, Sena ve 7 diğerleri bunu beğendiler..
 
Alt 15 Mart 2022, 19:11   #2
Standart

Güzel bir röportaj olmuş eline emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cim :*

Başarılarınız daim olsun @leonardo

Sena bunu beğendi.
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 
Alt 15 Mart 2022, 19:34   #3
Emektar
ESinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Röportajların git gide daha iyi oluyor sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cığım
Emeğine sağlık harika bir iş çıkardın keyifle okudum,
@Leonardo yu sadece bir nick olarak biliyorduk,
Yakinen kendisini tanımamıza imkan verdiği için teşekkür ederim.
Hayatında başarılar dilerim.

Sena bunu beğendi.
 
Alt 15 Mart 2022, 19:41   #4
Standart

Çok samimi çok içten bir röportaj olmuş emeğinize saglik başarılar

Sena bunu beğendi.
________________

Sen güLüşümü yakaLa çünkü öfkem sana ağır gelir...🎈
 
Alt 15 Mart 2022, 19:56   #5
GALATASARAY
Er`Adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Güzel bir röportaj olmuş yine herzamanki gibi. Panda hanım ben lakin klişe sorular dışında da sorular sormanız temennisi ile size ve Leanorda ya başarılarının devamını dilerim (klişe dışı soru :kanal sahibi olmanın avantajlarını şahsi menfaatleriniz adına hiç kullandınız mı? Kanallardaki özel odaların kimi yerlerde okunuyor söylentisi hakkındaki düşünceleriniz nedir gibi. Vs vs vs Burada şu ayrıtnyı belirtmek isterim ki tavsiye niteliğindeki bu sorularım suan vuku bulması sadece anlık bir durumdur kesinlikle Leonardo ve Bizdesohet.com a Dair değildir.Genel anlamdadır. Saygılarımla

Sena ve Bitti bunu beğendiler.
 
Alt 15 Mart 2022, 20:40   #6
Kayıtlı Üye
ErginN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İkinizinde emeğine sağlık..

________________

(Sanaldaki Bazı İnsanlara İki Gözünüde Feda Etsen Derlerki O Zaten Kördü)
 
Alt 16 Mart 2022, 07:15   #7
BiTTi DiYe ÜzüLDüğüM TeK ŞeY SaRjıM🤜🤛
Bitti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık canım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm
Leonardo gercekten iyi bir adam kanalinda epey emek verdim bazen yollar ayrilabiliyor dedikleri dogru o kadar seytani düşünen insanlar varki gerçekten ayırt etmek cok zor basarilarinin devamini dilerim

Sena bunu beğendi.
________________


 
Alt 16 Mart 2022, 08:31   #8
MaquSa Limanı
MaquSa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık başarılı bir röportaj olmuş..

Sena bunu beğendi.
________________

 
Alt 16 Mart 2022, 08:40   #9
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık, güzel bir röportaj olmuş. Bu arada @Leonardoyu tanımış olduk

Sena bunu beğendi.
________________






H u z u r . . .
 
Alt 16 Mart 2022, 08:50   #10
Kayıtlı Üye
PnR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık.

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:17.