IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


IRC Dünyasından Röportajlar IRC Dünyası üzerinde görev almış, tanınmış kişilerle yapılan röportaj ve söyleşileri bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç70Beğeni

 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2022, 12:54   #1
Kayıtlı Üye
NoForgive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Trendsohbet.com radyo sorumlusu NupeLda & Sohbet sorumlusu Leila ile röportajımız.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Panda
Merhaba nupeLda/Leila hoşgeldiniz, Nasılsınız?

NupeLda
Merhabalar sevgili panda hoşbuldum İyiyim seni sormalı, sen nasılsın?

Leila
Merhaba Panda, teşekkürler hosbulduk sende hoş geldin

Panda
Bende iyiyim teşekkür ederim, röportaj teklifini kabul ettiğiniz için kendi adıma ve İRCForumu.org adına teşekkürlerimi sunuyorum İlk olarak sizi tanıyarak başlamak istiyorum. Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

Leila
Bizlerde Trendsohbet ailesi adina teşekkür ederiz,
Ben Leila trendsohbetin kanal founderiyim bu ailenin bi üyesi olmaktan cok mutluyum, yurt dışında yaşıyorum ve böyle bi platformda dünyanin farkli yerlerinden ikamet eden insanlarla tanışmak ve samimiyet kurmak ayni zamanda bi paylaşımda bulunmak sohbeti aynı yerden yakalamak çok hoş bir durum

NupeLda
Ben teşekkür ediyorum Trendsohbet ailesi adına bu güzel röportaj için, Ben NupeLda TrendSohbet ailesinin DJ Sorumlusuyum. Ağrı`da ikamet etmekteyim.

Panda
İkinizle de tanıştığıma memnun oldum, Ne kadar zamandır Sanal alemdesiniz, ve neden yetkili olmayı seçtiniz? Çünkü yetkili olmak sorumluluk ister.

NupeLda
Bende cok memnun oldum. 1 yıla aşkındır sanal alemdeyim. Yetki meselesi evet denildiği gibi sorumluluk ister aslında ben ilk dj olarak katıldım TrendSohbet ailesine. Sonradan sonradan yetki edindim. Aile olarak gördüğüm bu platformda verdiğim ve vereceğim tüm emeklerimi seve seve yaptım yapıyorum. Bir işi almak sorumluluk edinmek çok farklı birşey ama kendi işim olarak benimsedim. Ve çok güzel de ilerliyorum her ne olursa olsun yetki veya sorumluluk zorunluluğu hissettirmeyen aileme de teşekkürlerimi sunuyorum.

Leila
Bende memnun oldum teşekkürler, ilk sanal deneyimimi lise yillarinda yaşamıştım daha sonra üniversite meslek derken uzunca bi süre ara vermistim pandeminin sosyallesmeyi kisitlamasi üzerine son 1 yildir yine sanal alemdeyim... sorumluluk benim icin zor birsey degil mizacim geregi detayci ve üstlenilen görevi hakkiyla yerine getirmek benim icin cok önemli bu yüzden ilk yetki aldigimda itiraz etmiş olsamda şuanda üstesinden ekibiminde yardimlari ile geliyorum diye düsünüyorum

Panda
İkinizden de anladığım kadarıyla bu işi severek yapıyorsunuz. İkinizde kendi alanlarınız da tecrübe sahibi olduğunuzu düşünüyor musunuz?

Leila
Baslarda cok tereddüt etmistim sanalda yetkili olmak benim icin cok yeni bi alan ve itiraf edeyim ki bi hayli tecrübesizim bu konuda... ama basta ReisElla mm olmak üzere sunucu sahibimiz Automatic ve yönetimdeki bütün arkadaslarimin inanci ve yardimi ile üstesinden gelmeye calisiyorum... sanirim iyiye gidiyorum dimi Nupelda mm

NupeLda
Evet kesinlikle severek yapıyorum ilk çok tereddüt etmistim hani yapabilir miyim diye çünkü bi radyo ile başbaşasınız ve bu sorunluluk isteyen birsey. Beni bu yolda en büyük destekleyen Founderim ReisELLa m a bu yüzden teşekkürlerimi sunuyorum. Bir rehber gibi oldu bana. Bir işi sevmeyerek yapmak o işten verim de sağlamaz o ortama. Sevdim. Kendi alanımda tecrübe sahibi olduğumu düşünüyorum artık tabi ailemin desteği ile . Her bir DJ ile teker teker ilgilenmek yayın alındığı vakit keyifle dinlemek kadar güzel bir şey olamaz. Ve saygı çerçevesinde ilerlettigim her işi ayrı seviyorum.

Panda Başarılarınızın devamını diliyorum, biriniz radyo,biriniz Trendsohbet odasının başındasınız, bize biraz yönetim anlayışınız'dan bahsedermisiniz.?

Leila
Tşkler, öncellikle saygi ve önyargisiz yönetim alani önemli diye düsünüyorum, bu yüzden de herkez herkeze kendi alaninda saygi duymali ve istişare halinde kararlar alinmali. Önyargi olusturacak sebeplerden kacinmali ve oluşmasına izin verilmemeli ki sağlıklı bi iletişim kurulabilsin gerek yönetim icerisinde gerek, aop ve soplarla. Kisi saygisini koruyarak problemlerini dile getirirse hic bi sıkıntı yasanmayacagni düsünüyorum

NupeLda
Yönetim demek bir işi üstlenmek sahiplenme çekip çevirme demektir nazarımda. Hep kendime şart koymuşumdur her ne kadar bir admin radyo dj sorumlusu dahi olsam saygı çerçevesinde, güzel bir üslup ile işimi yapmaktır. Ben yönetimden gördüğüm şekilde ilerliyorum TrendSohbet e ilk girdigimde AutoMatiC ve ReisELLa nın da böyle güzel bi yönetim olduklarını gördüm. Yönetim anlayışı dediğim de saygı ve güzellikten ibarettir, yönetimi üstte olduğu için emir vererek yürüten insanlara da şahit oldum bu çok yanlış bir tavır şeklidir. Sevmek ve sevilmek bu işi ekip halinde yürütmek daha güzel olanıdır, çünkü kalptir kırılması doğru olmaz.

Panda
Sebuhi Quluzade nin de dediği gibi bizi insan yapan saygı,ve sevgidir.saygı ve sevgi olmadan başarı olmaz. Bir user olarak sormak istiyorum neden Trendsohbet.com u tercih etmeyeliz?


NupeLda
Çok güzel bir betimleme oldu Panda yüreğine sağlık. Bir user olarak neden tercih etmelisiniz ortamımızı şöyle açıklayabilirim; Kendim de taa en baştan user olarak giriş yapmıştım bu platforma. Bi takım nedenlerden ötürü uzak kalmak zorunda kalmıştım ama ilk girdigimde öyle güzel bi karşılama aldım ki aklımda yer edindi. Sonra zaman geçti bu sefer dj olmak istedim bu ortamda. Çünkü bu ortam bana aile hissiyati verdi, aile ortamı sağladı saygı çerçevesinde ilerleyen çok güçlü bağlar var zamanla sevgiye dönüşen. Rehberim daima ReisELLa olmuştu onun verdiği sevgiyi aldım, AutoMatiC abinin abiliğini gördüm sonra dedim ki NupeLda sırtın yere gelmez. Çünkü Her ne olursa olsun arkanızda duran bi aileniz olur ya TrendSohbet Ailesi de aynen o şekildedir. Gelen her userimize user gözü ile değil de Ailemizin bir parçası olarak bakıyoruz Çünkü ben ilk girdigimde bana öyle baktılar. Bir çok userimizin( user degil aile ferdi ) de bu düşüncede olduğuna şahit oldumm. Tercihi TrendSohbet olan herkesin başımızın üzerinde yeri var hep söylüyoruz yine söyleyeyim efenimmm ; Çıkın Çıkın Gelin))

Leila
Kesinlikle saygi ve sevgi iki anahtar kelime... fikirlerinize saygi gosterilsin, samimiyetinize karsilik verilsin istiyorsaniz iste dogru adrestesiniz... trendsohbet.com kendi icinde ekibi ile müthis bi enerji yakaladigi icin bu enerjiyi userlere de hissettirir ve kisi bi anda kendini sohbetin ortasinda bulur bi an kaynaşır ve samimi sohbetin icinde bulur kendini... eh mizahi acidan tebessüm ettiren ayni zamanda birbirinden profesyonel dj leri ile yayinin akisina kaptirtir gelen user ler bi anda ailemizden olur ,) eh ne diyorduk o halde çıkın çıkın gelin.

Panda
Reklamın iyisi kötüsü olmaz çıkın çıkın gelin, Kadın olmanın zorluğunu çok iyi biliyoruz. Özellikle sanal alemde olduğumuz için daha da zorlaşıyor. Hele yetkili olunca ister istemez muhatap olmak zorunda kalıyoruz, Bu konuda sorun yaşadınız mı?.

NupeLda
Çok güzel bir konuya değindin sevgili Panda. Kadın olmanın zorluğuna Ülke genelimizde bir çok yaşanan şeyler ile şahidiz. Sevgili Neşet Ertaş üstadımız demiştir; Kadınlar insandır, biz insanoğlu diye.. Bir yetkili olarak ayrıteyen Bir DJ ve Sorumlusu olarak bir çok insanla mutahap oluyorum. DJ oldugum için sesimi duyuruyorum DJ aldığımda illa ki muhatap olup ekliyorum insanları. Ama bugüne dek tek bir sorun yaşamadım, Çünkü işimi yaptığım ve o mesafeyi koruduğu için henüz bir şey yaşamadım. Bu şekilde de devam edeceğim için bir sorunla karşılaşmama ümidiyle devam etmekteyim

Leila
Kadin olmak zor degil, kadinin yollarini zorlastiranlar var maalesef. Bence bir kadinin durusu olmali net ve kararli, cizgilerini gayette belli eden... kendi alaninda basariya imza atmis bi kadin o dik durusu ve kendine olan saygisi ile karsisinda kendisine saygi göstermeyeni kale almamali. Herkese hak ettigi degeri vermeli ki, kadina yolunu zorlastiran durup bi düsünmeli... insan iliskileri gercekten zor bi alan hele ki kadin erkek iliskileri-iletisimleri... mutlaka bi takim zorluklarla karsilasiyoruz ama önemli olan bi kadin asla kendi durusundan taviz vermemeli... umarim dünya genelinde aciz erkekler kadini bir birey olarak görmeye baslayip saygisini gösterip kadina asil hak ettigi degeri verebilir

Panda
Sanal hayatım boyunca bir çok konuda kadınların aşalandığına şahit oldum, gerçekten çok kötü bir durum. Dediğiniz gibi kadınlar kendi duruşundan taviz vermemeli. Son bir kaç soru sorup müsadenizi isteyeceğim. Sunucunuzda her isteyen admin olabiliyor mu? Yoksa bir süre mi gerekli? Yada ücret?

Leila
Bu takim seylere sahit olmak gercekten cok üzücü ama biz kadinlar birlik icinde olursak biz kendi icimizde birbirimize karsi degilde birlik icinde mücadele edersek bence asayamayagimiz sey yoktur ahhh feminist damarlarimi konusturuyordun sevgili Panda durdurun beni... adminlik ten önce aramiza katilan kisinin uyumu cok önemli, bizle ve userlerle kurdugu iletisimin boyutu sonrasinda kendini bizden gibi gördügünde ise ekibimizde yerini aliverir bizde tek ücret saygidir ,)

NupeLda
Kadin herşeyi başarır ve üstesinden gelir diyerek soruya yönelmek istiyorum. Sunucumuzda Oper alımı vardır elbette ki. Lakin bu da belli bi süre gerektirir. Admin olabilecek potansiyelde insanlar gereklidir malumunuz bu konu için. Sorumluluktan bahsetmiştik, Sorumluluk gerektiren bir konudur bu. Bir admin sunucunun gözdesi konumundadır üslubu ile duruşu ile. Uyum sağlanması gerekir. O sorumluluğu alıp işini cidden yapabilmektir esas olan. Herhangi bi ücret talebi yoktur bu söz konusu dahi olamaz. Ücretimiz çokça sevgidir efendim)

Panda
Kadın kadına destek olmalı, lakin daha çok köstek oluyoruz. Yönetim anlayışınız gerçekten çok güzel çok daha iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum. Sunucu adminleri olarak bu bizim kırmızı çizgimiz dediğiniz şey varmıdır?

Leila
Kirmizi cizgiler olmali ki yaptigimiz is bulundugumuz ortam trendsel olsun ve kendinden bahsettirsin ... kanalda diger userleri rahatsiz edecek tavirlara konusmalara asla yer veremeyiz birakin konusmalari rahatsiz eden nick secimlerine bile izin yok bu konuda oldukca katiyiz

NupeLda
Teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için Panda. Sunucu admini olarak benim ve tüm adminlerimizin aslında tek kırmızı çizgisi Kesinlikle ve kesinlikle Saygıdır. Şöyle bir söz vardır kimse kimseyi sevmek zorunda değil lakin saygı duymak zorundadır diye. Saygı bir bütündür herşeyin anahtarıdır. Zaten saygı olmazsa Sevgi de olmaz, çirkin davranışlar haksızlıklar ön plana çıkar. Kendim normalde çok neşeliyimdir lakin en sert oldugum ve ciddi olduğum tek konudur Saygı. Bunu sağladığım gibi karşıdaki insandan da bunu beklerim. Nick girişlerine dahi dikkat ediyoruz) Saygı bütünlüğünü bozacak herşeye karşıyız.

Panda
Son olarak İRCForumu.org hakkında Düşünce ve önerilerinizi alabilir miyiz?

Leila
Harika bi is cikariyorsunuz ilerlediginiz bu yolda basarilarinizin devamini dilerim... sunucularla bu takim röpörtajlara yer vermeniz büyük incelik ve her iki taraf icinse bi kazanim diye düsünüyorum... ben kendi ve sunucum trendsohbet adina tsklerimi sunuyorum bu seviyeli ve saygili röp icin... tesekkürler Panda ,)

NupeLda
Ailemizi sevip sayan her platform ailemizdir. Bilgim çok güzel bir Platform olduğunuzdur öneri hakkında ise şunu demek isterim eminim mükemmel bir şekilde ilerliyorsunuzdur İlerlediğiniz bu yolda başarılarınızın devamını diliyorum, nice başarılarınıza şahit olmak çok çok isterim. Trendsohbet Ailem adına Bu güzel keyifli röportaj için teşekkürlerimi sunuyorum sana Sevgili Panda.

Panda
Ben teşekkür ederim, sizleri tanıdığım için çok mutlu oldum. En kısa zamanda tekrardan görüşmek üzere Allah'a emanet olun. Çok iyi yerlere gelmeniz dileğiyle. Yeni yılınız huzurlu mutlu sağlıklı olsun..
S4S, Mix, Leila ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
 
Alt 15 Ocak 2022, 12:58   #2
S4S
AdanaDemirSpor
S4S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık güzel röportaj olmuş

NupeLda bunu beğendi.
________________


Sen Yeter Ki Çocuk Gibi Davran Gönlümde Salıncağın Hazır Bebeğim ~

#ads
 
Alt 15 Ocak 2022, 13:01   #3
Kayıtlı Üye
NoForgive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
S4S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık güzel röportaj olmuş
Teşekkür ederim ki

NupeLda bunu beğendi.
 
Alt 15 Ocak 2022, 13:05   #4
Standart

Aferin manda. Beni şaşırtıyosun. İlk bi kaç röportajın sonrası bu kız bu işi yapamaz demiştim ama her geçen gün çıtayı yükseltiyor olman beni sevindirdi

Emeklerine sağlık. Kaliteli bir iş

NupeLda bunu beğendi.
________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 
Alt 15 Ocak 2022, 13:07   #5
Standart

Eline emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel bir röportaj olmuş

Leila Nepulda başarılarınız daim olsun arkadaşlar

NupeLda bunu beğendi.
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 
Alt 15 Ocak 2022, 13:08   #6
Standart

Eline emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel bir röportaj olmuş

Leila Nepulda başarılarınız daim olsun arkadaşlar

Leila ve NupeLda bunu beğendiler.
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 
Alt 15 Ocak 2022, 13:09   #7
Kayıtlı Üye
Leila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tsk ederiz bu güzel röp te bizi bulusturdugun icin emeklerine saglik basarilarinin devamini dilerim ,)

NupeLda bunu beğendi.
 
Alt 15 Ocak 2022, 13:11   #8
Kayıtlı Üye
Kaf Dağı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel röportaj olmuş

NupeLda bunu beğendi.
________________



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]













[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


 
Alt 15 Ocak 2022, 13:15   #9
Kayıtlı Üye
NoForgive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Absent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aferin manda. Beni şaşırtıyosun. İlk bi kaç röportajın sonrası bu kız bu işi yapamaz demiştim ama her geçen gün çıtayı yükseltiyor olman beni sevindirdi

Emeklerine sağlık. Kaliteli bir iş
Teveccühünüz bunlar daha başlangıç smdmdfm

NupeLda ve Absent bunu beğendiler.
 
Alt 15 Ocak 2022, 13:15   #10
Kayıtlı Üye
NoForgive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Zeynep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eline emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel bir röportaj olmuş

Leila Nepulda başarılarınız daim olsun arkadaşlar
Teşekkür ederim

NupeLda ve Zeynep bunu beğendiler.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:34.