IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


İnternet Dünyasından Son Haberler Güncel İnternet Dünyasından Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2022, 09:54   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bumble, Tinder, Omegle… 2022 Yilinin En Populer Arkadaslik Hizmetleri

Koronavirus pandemisi sirasinda arkadaslik siteleri ve uygulamalarinin kullanici sayisinin artacagini tahmin etmek zor olmadi. Bir diger soru da bu buyumenin ne kadar aktif ve buyuk oldugudur. Ve burada her sey cok belirgin.

2020 yilinda pandemi tum hiziyla devam ederken ve etkili bir asi gelistirme calismalari devam ederken, Amerika BirlesIk Devletleri’nde cevrimici arkadaslik anketleri yapildi. Ana amac, internet kullanicilarinin arkadaslik sitelerindeki etkinliginin nasil degistigini bulmaktir. Sonuclar asagidadir:

Ankete katilanlarin %22’si, arkadaslik sitelerini ve uygulamalarini cok daha fazla kullandigini soyledi.
%31’i bu tur siteleri eskisinden biraz daha fazla kullandiklarini bildirdi.
%21’i cevrimici arkadaslikla daha az ilgilendigini soyledi.
%13 — cok daha az.
% 13’u bu soruyu cevaplamakta zorlandi.
Yani, %53’ten fazlasi icin, koronavirus pandemisi ve toplu karantina, internette arkadaslik hizmetlerini aktif olarak kullanmak icin iyi bir neden haline geldi. En cok hangi platformlari kullandilar? Bu konuda konusalim!

Pandemi esliginde 2022 yilinin en populer arkadaslik platformlari
Pandeminin dususte oldugunu soylemek isteriz ancak su ana kadar bu konuda iyimser olmak icin ciddi bir neden yok. Bu nedenle, sizi karantinadaki yalnizliktan kurtarabilecek ve belki de askinizi bulmaniza yardimci olabilecek bazi ozellikle ilginc ve populer cevrimici hizmetlere bakalim.

Bumble: Ilk hamleyi yapmaya hazir kizlar icin
Objektif acidan Bumble diger modern arkadaslik uygulamalarindan cok farkli degildir. Temel farki, sadece kizlarin arkadaslik baslaticilari olabilmesidir. Erkekler ise dogrudan inisiyatif alma firsatindan mahrumdur. Bu yaklasim, kizlari asiri takintili hayranlarindan korumak icin tasarlanmistir.

Badoo: populer platformlari tercih edenler icin
1 Ocak 2022 itibariyle Badoo’nun 530 milyon kullanicisi vardir. Bu cok buyuk bir rakam. Ustelik cogu gelismis ulkede bu uygulamanin kullanicilari vardir. Badoo’da kesinlikle iletisim sIkintisii yasamazsiniz.

League: entelektueller icin
Potansiyel bir partnerden cok sey bekliyorsaniz, iliski icin akilli, egitimli ve cok yonlu bir insan ariyorsaniz, League tam size gore. Burada tek gecelik bulusmalar icin ucari genclerle veya kus beyinli asIklarla tanismayacaksiniz. Sadece ciddi insanlar ve ciddi iliskiler!

Happn: hemen ve aninda bulusmaya hazir olanlar icin
Happn uygulamasinin ana ozelligi akilli telefon ile cografi konum kullanimidir. Yaninizdan baska bir Happn kullanicisi gecer gecmez uygulama sizi bilgilendirmektedir. Bu kisiyle uygulama uzerinden hemen iletisime gecebilir, sohbet edebilir ve tanisabilirsiniz. Belki de 5 dakika icinde bir bulusmaniz olur!

Kippo: oyuncular icin
Bilgisayar ve mobil oyunlari seviyorsaniz, kafa dengi insanlar ariyorsaniz ve yeni tanismalara aciksaniz, Kippo uygulamasini mutlaka deneyin. Bu arada, Kippo’da sadece iliski icin bir partner degil, ayni zamanda web’de oyun icin arkadas da arayabilirsiniz.

Omegle: canli iletisim asIklari icin
Omegle, 2009 yilindan beri mevcut olan tarihteki ilk rastgele sohbettir. Sitenin ana prensibi, rastgele kullanicilarin goruntulu iletisim yoluyla baglanmasidir. Universite ogrencileri icin ayri bir bolumun yani sira ilgi alanlarina gore bir arama da mevcuttur. Goruntulu sohbetin popularitesi arasinda, Omegle’nin daha kapsamli islevsellige sahip bircok alternatifi de vardir.

OmeTV — ulke ve partner cinsiyetine gore filtre ile Omegle’ye bir alternatif. Ve yine de —- mesajlarin secilen dile otomatik olarak cevrilmesi icin kullanisli bir yerlesIk islev ile.
Omegle TV — benzersiz bir cinsiyet filtresiyle Omegle ve OmeTV alternatif. Omegle TV erkekleri sadece kizlarla bulusturuyor. Ayrica, her kiz kayit sirasinda kisisel bilgilerini dogrulamalidir. Boylece sitede herhangi bir sahte hesap ve bot bulunmaz.
Camsurf — basitligi ve sezgisel arayuzu ile sizi memnun edecek populer bir Omegle benzeri. Burada rastgele partnerlerle sohbet edebilir, cinsiyet filtresi kullanabilir, konumunuzu gizleyebilir ve ilgi alani listesine gore kullanicilari arayabilirsiniz.
Emeraldchat — iyi dusunulmus ve ayrintili bir karma sistemine sahip tek Omegle alternatifi. Karma kazanilabilir ve kaybedilebilir. Ne kadar yuksekse, basarili bir tanisma sansi o kadar artar. Kullanici sayisi degil kalite arayanlar icin iyi bir secim.
Chathub — cinsiyet ve dil filtreleriyle basit ve hizli anonim goruntulu sohbet. Ekstra bir sey yok, sadece herhangi bir konuda yuz yuze goruntulu iletisim.
Tinder: aktif genc kisiler icin
Tinder, dunyanin en populer arkadaslik uygulamalarindan biridir ve kullanicilarinin buyuk cogunlugu genc insanlardir. Ayrica Tinder, surekli olarak yeni ozelliklerle kullanicilarini sasirtan en yenilikci uygulamalardan biridir. Ilginc bir gercek: 15 Eylul 2022 yilinda Tinder 10 yasina giriyor.

Feels: kendini ifade etmeyi sevenler icin
Feels, kendini ifade etmeye ve tum dunyaya kendi hakkinda bilgi vermeye hazir, hayali ve yaratici insanlarin tercih ettigi arkadaslik uygulamasidir. Fotografcilar, sanatcilar, muzisyenler, blogcular — herkes burada! Ama en onemlisi, profil fotografi yerine kisa video hikayeleri vardir. Hesabinda minimum zaman gecirerek bir kisiyi daha iyi tanimak icin harika bir firsat.

Hinge: kendine aski bulmak icin net bir hedef koyanlar icin
Hinge, benzersiz bir Nobel Odullu copcatanlik algoritmasi kullanir. Gelistiricilerin de soyledigi gibi, Hinge “kaldirilmak icin yapilmis bir uygulamadir”. Yani, burada kesinlikle bir eslesme bulacaksiniz ve artik Hinge’in yardimina ihtiyaciniz olmayacak.

eHarmony: modern algoritmalara guvenenler icin
eHarmony gelistiricilerine gore, her 14 dakikada bir kisi sitede ve uygulamada hayatinin askini buluyor. Ve hepsi, her kullaniciyi ayrintili olarak analiz eden ve en uygun cifti cok basarili bir sekilde secen orijinal algoritmalar sayesinde. Ayrica, neredeyse esit bir erkek ve kadin orani vardir — sirasiyla %51 ve %49.

Match: klasIk severler icin
Match arkadaslik sitesi, sektordeki onculerden biri haline geldi ve herkesin internete sahip olmadigi 1995 yilindan beri faaliyet gosteriyor. Match, bugune kadar dunyanin en populer ve taninabilir cevrimici arkadaslik sitelerinden biri olmaya devam ediyor. Tinder, Badoo ve bahsedilen diger bazi platformlarin aksine, buradaki kitle daha olgun ve ciddi.

OkCupid: geleneksel olmayan cinsel yonelimi olan ve diger herkes icin
Aslinda OkCupid, neredeyse herkese uyan cok yonlu bir arkadaslik sitesidir. Bununla birlikte, burada geleneksel olmayan yonelimin temsilcilerine buyuk onem verilmektedir. Sitede ve uygulamada 60’tan fazla cinsiyet kimligi ve cinsel yonelimden birini belirtebilirsiniz. Bu, sizin icin mukemmel olan birini bulmanin daha kolay oldugu anlamina gelir.

Coffee Meets Bagel: ciddi bir iliski arayanlar icin
CMB kullanicilarinin %90’indan fazlasi, uzun sureli romantik iliskiler ve aile kurma havasinda olan kisilerdir. Bu hizmet, iyi dusunulmus bir cift arama algoritmasi kullanir, cok kapsamli profillere, uygun iletisim bicimlerine ve arkadaslik icin gercekten buyuk beklentilere sahiptir.

Yukaridakileri ozetleyelim
Cevrimici arkadaslik icin bir hizmet secimi cok genis. Bunlar arasinda tam olarak size uygun olani bulmak kolaydir. Sizin icin kucuk ama ilgi cekici bir kitleye sahip cok dar odakli tematik platformlar da bulabilirsiniz. Ana sey, bir seyde kalmayip yeni bir sey denemektir.

2022 yilinda kesinlikle popularitesinin zirvesinde olacak site ve uygulamalardan sadece birkacini listeledik. Buradaki kitlenin cok buyuk ve aktif olacagindan supheniz bile olmasin. Ve yakin gelecekte kac tane daha yeni sitenin ortaya cikacagini tahmin etmeye calismak bile zor.

Internette tanisin, ufkunuzu genisletin ve koronavirusun sizi ozel hayatinizdan mahrum etmesine izin vermeyin. Onumuzde sizi bekleyen hala bircok ilginc sey var!


ALİNTİ ~
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:44.