IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   İnternet Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumu.org/internet-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   E-ticaret altyapısı sunan ikas, Revo Capital liderliğinde yatırım aldı (https://www.ircforumu.org/internet-dunyasindan-son-haberler/26611-e-ticaret-altyapisi-sunan-ikas-revo-capital-liderliginde-yatirim-aldi.html)

[C}e{Y] 22 Kasım 2021 11:57

E-ticaret altyapısı sunan ikas, Revo Capital liderliğinde yatırım aldı
 
Bugün edindiğimiz bilgilere göre ikas, Revo Capital liderliğinde yeni bir yatırım aldı. ikas'a yapılan yatırım Revo Capital'ın "Revo Fund II" fonu üzerinden gerçekleşti.

2018 yılında Mustafa Namoğlu, Ömercan Çelikler, Tugay Karaçay ve Umut Ozan Yıldırım tarafından Ankara’da kurulan ikas'ın 45 milyon TL değerleme ile QNBEYOND Ventures'tan yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Ağustos ayında sizlere aktarmıştık.

[IMG][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][/IMG]

Bugün edindiğimiz bilgilere göre ikas, Revo Capital liderliğinde yeni bir yatırım aldı. ikas'a yapılan yatırım Revo Capital'ın Revo Fund II fonu üzerinden gerçekleşti. Hatırlatmak gerekirse Revo Capital'ın Revo Capital Fund II'de 40 milyon eurodan fazlasını toplayarak başlangıcı verdiğini geçtiğimiz yılın Mart ayında sizlere aktarmıştık.

Gerçekleşen yatırım turunun diğer katılımcıları veya finansal detayları ile ilgili ise henüz herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Edindiğimiz bilgilere göre ikas'ın yeni yatırım turuna hem ülkemizden hem de yurt dışından önemli yatırımcılar katıldı. Yatırım turunun finansal detayları ile ilgili bilgileri ise önümüzdeki haftalarda sizlere ileteceğiz.

Satış ve POS, Ürün Yönetimi, Mağaza Yönetimi, Müşteri, Çoklu Şube, Raporlar, Donanım ve Platform gibi konularda KOBİ'lere yardımcı olan Ankara merkezli ikas, e-ticaret altyapısı ile işletmelerin dijital dönüşümlerini gerçekleştirmelerine aracılık etmeyi hedefliyor.

ikas'ın 2021 yılı hedefinin yurt dışında 5 bin yeni müşteri kazanmak olduğunu geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Alınan yeni yatırımın şirketin yurt dışında müşteriler kazanması ve yurt dışı açılımını sürdürmesi için kullanılması sürpriz olmayacaktır. ikas yatırımı ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak: Webrazzi


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.