IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


İnternet Dünyasından Son Haberler Güncel İnternet Dünyasından Haberler.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By [C}e{Y]

 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2021, 11:52   #1
► QuaLity ◄
[C}e{Y] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sesli kitap platformu Dinlebi, 6,5 milyon TL yatırım aldı

Edindiğimiz bilgilere göre Dinlebi, kapalı olarak yürüttüğü ikinci yatırım turunda 6,5 milyon TL’lik yatırım anlaşması imzaladı. 6,5 milyon TL’lik yatırım CCW Teknoloji kurucusu Adem Duman’ın liderliğinde gerçekleşti.

Sesli kitap sektöründe yeni ve yerli bir oyuncu olarak karşımıza çıkan Dinlebi'yi ilk olarak geçtiğimiz yılın Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Bugün Dinlebi tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, yeni bir yatırım aldı. Edindiğimiz bilgilere göre Dinlebi, kapalı olarak yürüttüğü ikinci yatırım turunda 6,5 milyon TL’lik yatırım anlaşması imzaladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

6,5 milyon TL’lik yatırım CCW Teknoloji kurucusu Adem Duman’ın liderliğinde gerçekleşti. Yatırırım turuna Adem Duman’ın haricinde ise Breakaway Partners, Doğan Yurttutmuş, Erdoğan Çoban, Mehmet Berke Merter ve Mehmet Turgut Eltemur da katıldı.

Dinlebi tarafından aktarılan bilgilere göre alınan 6,5 milyon TL'lik yeni yatırım girişimin hem Türkiye’de hem de yurt dışı pazarlarda daha güçlü kullanıcı tabanı oluşturması için kullanılacak.

Dinlebi olarak Eylül ayında birinci yıllarını doldururken, 500 binin üzerinde üye sayısına ulaştıklarını belirten Dinlebi kurucu ortağı Ahmet Yaman, yeni globalleşme vizyonları ile birlikte Almanca ve İngilizce binlerce yeni sesli kitabın yakın zamanda Dinlebi raflarında yerini alacağını da sözlerine ekledi.

Ahmet Yaman tarafından paylaşılan bilgilere göre Dinlebi, kısa süre içinde öğrenci paketi ile de karşımıza çıkacak. Hatırlatmak gerekirse Ahmet Yaman, Dündar Hızal, Erdem Çelik ve Cenk Gültekin tarafından kurulan Dinlebi, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında kullanıma sunulmuştu. Son olarak Dinlebi platformunda toplamda 2 bine yakın Türkçe sesli kitabın yer aldığını da belirtelim.

Kaynak: Webrazzi
ESinti bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:26.