IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


İllegal Faaliyetler Katılımcılar, aleyhlerine olan illegal ve ahlak dışı davranışları kanıt sunmaları şartı ile bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç54Beğeni

Kilitli
 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Temmuz 2021, 14:42   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği

Merhaba,
Dün Kelebek.TC sunucu sahibi tarafından hem hakaret hem de tehdit aldım.
Öncelikle ben Kelebek.Tc'ye Oktayy sayesinde girdim , hiç bir şekilde ne bana oper ekleyin ne de ben sürekli bu sunucuda kalacağım gibi vaadlerde bulunmadum. Malum herkes gibi nick bıraktığım bir çok yer var. Kelebek.tc de bu sunuculardan biri. Bol bol sohbet ve muhabbetlerine de katılmışlığım , Dj olarak yayın almışlığım vardır. Diğer sunucu da arkadaşım , kardeşim dediğim kişilerin sunucusu bana orda oper yazıldı evet ama ben Kelebek.Tc den kimseye reklam atıp buraya gelin vs demişliğim yoktur. Lafı da çok uzatmayacağım. Yazışmaların hepsini buraya atıyorum. Konuyla alakalı takdiri ve insanların tavrını nasıl bulacağınızı sizlere bırakıyorum.
Attached Thumbnails
Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-1.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-2.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-3.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-4.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-5.jpg  

Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-6.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-7.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-8.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-9.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-10.jpg  

Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-11.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-12.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-13.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-14.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-15.jpg  

Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-16.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-17.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-18.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-19.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-20.jpg  

Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-21.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-22.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-23.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-24.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-25.jpg  

Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-26.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-27.jpg   Kelebek Tc Sunucu Sahibi Tehdit , Rezilliği-ekran-alintisi.jpg  
SatO, Ruya, SuGaRBoY ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
________________

B
 
Alt 15 Temmuz 2021, 15:47   #2
Kayıtlı Üye
Hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bahsi geçen ahlaksız dünden bu yana saldırılarına devam ediyor. ahlaksız diyorum çünkü ahlak duyguları olmadığı için insan demeyi bırakın şahıs bile diyemiyorum. saldırı yapmasında hiçbir problem yok. G-bot tan bir adım öteye geçemeyecek kadar beceriksiz olduğunu daha öncede görmüştüm. bu ilk değil yani. Velevki Oktay MısRa Ruya böyle ahlak yoksunları için keyfinizi kaçırmayın. Kalitesiz Bir mekanda Kimse Durmaz. neden tercih edildiğimiz de ortada Saygılar.

SuGaRBoY, IneGoL, Ruya ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
 
Alt 15 Temmuz 2021, 15:48   #3
Standart

Kimse kimsenin maaşlı işçisi değil, hiç kimse devlette yönetmiyor. İsteyen istediği yere rahatça girip takılabilir, bu kadar kasmanın manası ne? Ayar oluyorum 'burda yetkilisin başka yere giremezsin' muhabbetlerine. Bu devirde kadın kocasına hesap vermezken, sırf başka sunucuya girildi diye böylesi ahkam kesilip küfürler edilmesi gerçekten büyük terbiyesizlik..

Benimde ağzım pis, bende çok söverim ama bir bayana bu sebepten hele ki.. Valla sansürsüz halini okuyunca ben utandım yahu. Çok çok geçmiş olsun.

Ruya, VelevKi, Hakan ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 
Alt 15 Temmuz 2021, 16:05   #4
Ozi
M.K.A
Ozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

yazıları sonuna kadar okudum. Sunucu sahibi olan şahsın yazılı olarak kötü söz ve söylemlerini esefle kınıyorum. Hiç kimse birine hakaret ve nefret dolu söylemlerde bulunamaz. 5237 sayılı TCK’nın 125/2 maddesi, ileti yoluyla hakaret edilmesini suç olarak kabul etmiştir.

Hakan, Zeynep, MıSra ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
________________

 
Alt 15 Temmuz 2021, 17:02   #5
SuS Ve DinLe
Tutsaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

GeCmis oLsun yaziLari okudumda kendi erkekligimden utandim inSan ßir ßayana ßöyLe küüfrLü konusurmu miLLet ßurda Kafa Dagitmaya geLiyor küfür yemeye geLmiyoR ReaLde YapamadikLarini miLLet SanaLda yapaR oLmuS Cok üzüCü ßi Durum

Zeynep, SuGaRBoY, Hakan ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
________________

ßeni ßenden ögRen Herkeze Ayni DegiLim
 
Alt 15 Temmuz 2021, 17:06   #6
S4S
AdanaDemirSpor
S4S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Şu sanalda En Sevmediğim Şey Bir Bayana Küfür Edilmesi Bayanlar Baş Tacıdır Abi Küfür Etmek Nedir ya..

Zeynep, SuGaRBoY, Hesna ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
________________


Sen Yeter Ki Çocuk Gibi Davran Gönlümde Salıncağın Hazır Bebeğim ~

#ads
 
Alt 15 Temmuz 2021, 17:13   #7
Far From The World..
PuSLu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Normal hayatta kendine güveni olmayan insanların sanal ortamda ahkam kesmelerine hastayım. Normal hayatta bir yer edinemeyip bu tür yerlerde kasaplık yapmasıda çok manidar. Hele ki bir kadına böle bir hareketler çok kötü. Sonuc itibari herkesin anası bacısı var. Aynı durumda kendisinin ailesine yapılsa nasıl bir tepki verir bilemem ama yazık cidden.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geçmiş olsun. Bilirsin it ürür kervan yürür derler..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] inde dediği gibi kimse kimsesin kölesi veya işcisi değil bu tür ortamlarda herkes hür iradesi ile istediğini yapmakta özgürdür..

Absent, SuGaRBoY, VelevKi ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
 
Alt 15 Temmuz 2021, 17:22   #8
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ve o kadar akıllı ki arkadaşımız , o kadar güvenilir bir ortam ki hala IP adresimi başkalarıyla paylaşıp , ne yapmak istediğini çözmüş değilim.

SuGaRBoY ve Hakan bunu beğendiler.
________________

B
 
Alt 15 Temmuz 2021, 17:34   #9
Kelebek.TC Sunucu Sahibi
NumberOne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Söylediklerimin Sonuna Kadar Arkasındayım. Hemde Sonuna Kadar. Şimdi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] O HaLde ßizde Bir Takım PaylaşımLar Yapalım. Öyle Dışardan işKembeden Sallamak Kolay. ßenim Sunucumun Oper Şifresini Taşıyan Birisi, ßana Sormadan Etmeden ßaşka biryerde NasıL Oluyorda Oper Alıyor. Bana Gelip "Ben Gitmek istiyorum " Diyene Gitmemi Dedik. Bir Sunucunun Yetkilisiyken, ßaşka Yerde Yetkili oLamazsın. ßu GeneL Kuraldır. Insanlar Sitelerine emekler Veriyor, Paralar Döküyor. Sizin Gibi insanlara Güvenip Şifrelerini Teslim Ediyor. Utanmadan Arlanmadan ßuna ihanet Ediyorsun, birde Utanmadan ßurda Yağ MisaLi üSte Çıkmaya Çalışıyorsun. bu Aklınla mı Yapıcaksın Bunu. Söylediklerimin Sonuna Kadar Arkasındayım.

________________

www.sohbetsizsiniz.com

Konu Absent tarafından (15 Temmuz 2021 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Özel hayata saygı..
 
Alt 15 Temmuz 2021, 17:59   #10
Standart

Arkadaşlar konu içerisinde sadece konuyla alakalı yorum yapalım. Kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez, lütfen konuyu saptırmayın. Sonuç olarak şu sanal alemde hiç birimiz ak kaşık değiliz. Kimse kimseyi rencide edici postlar atmasın.

Furkan, NumberOne, BoSs ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 
Kilitli


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:54.