Kaju Sütü
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 1 bardak çiğ kaju (Yıkanmış) 4 bardak sıcak su 4 bardak ılık içme suyu 1 tutam deniz tuzu Kaju Sütü Nasıl Yapılır Kajuları sıcak suda en az 4 - 5 saat, mümkünse bir gece bekletin. Suyunu süzüp içme suyu ve tuz ile blenderdan geçirin. Kajular toz haline gelince tülbent ve süzgeç yardımı ile sütünü süzün. Kaju sütünü buzdolabında cam bir şişede ağzı kapalı olarak 2 gün muhafaza edebilirsiniz. afiyet olsun |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:32. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.