IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Hikayeler (https://www.ircforumu.org/hikayeler/)
-   -   İmkansız Bir Aşk Hikayesi (https://www.ircforumu.org/hikayeler/119619-imkansiz-bir-ask-hikayesi.html)

Hobby 09 Şubat 2024 21:04

İmkansız Bir Aşk Hikayesi
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Günlerden bir gün ormanlar kralı aslan yiyecek aramak için gezintiye çıkmış. Aslan bu gezi sırasında başına geleceklerden habersizmiş. Karşısına bir ceylan çıkmış. Bu ceylan avcılar tarafından koyulan bir tuzakta sıkışıp kalmış. Aslan bu durumu fark edip ceylana yardımcı olmak istemiş. Aslanın bu tutumunu gören diğer canlılar çok şaşırmış. Çünkü Aslan yırtıcı bir hayvan olduğu için ormandaki diğer canlılar aslanın ceylanı yiyeceğini düşünmüş. Ama aslan asla sadece ceylana yardım etmek istemiş.

Aslan ve ceylan arkadaşlığı o gün başlamış. Bu arkadaşlık ilerleyen zamanlarda bir adım öteye taşınmış. Aslan, ceylana her baktığında aşk dolu gözlerle onu inceliyormuş. Ceylan da aynı şekilde aslana karşı boş değilmiş. Bu aşkı görenler hayretler içerisinde kalıyormuş. İmkansız olan bu aşk herkesi şaşırtmış
.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Aslan ve ceylanın aşka her geçen gün biraz daha alevleniyormuş. Her ikisinin de aşktan gözü kör olmuş. Bu aşkın imkansız olduğunu göremez hale gelmişler. Bir gün aslanın arkadaşları onu uyarmak istemiş. Bu ilişkinin yanlış olduğunu söylemişler. Fakat aslan bu arkadaşlarına karşı ciddi bir tavır sergilemiş ve onlara kızmış. Kendisine karışmamaları gerektiğini söylemiş. Böylelikle ne aslan ne de ceylan çevresine kulak asmamış. Aşkları uzun bir süre devam etmiş.

Ceylanın ve aslanın çevresi bu aşka alışır hale gelmeye başlamış. Fakat yine de dışardan görüntü oldukça garipmiş. Bir gün ormana insanlar gelmiş. Bu insanlar avcıymış. Ceylan’ın başına geleceklerden haberi yokmuş. Ceylanı avlamaya gelen avcılar onu kıskıvrak yakalanmış. Bu durumu gören aslan hemen insanlara karşı bir saldırı gerçekleştirmiş. Fakat ne yaptıysa ceylanı geri alamamış. Peşlerinden gitse de belli bir süre sonra gücü tükenmiş.

Aşkları biten ceylan ve aslan kısa süre içerisinde büyük bir hastalığa yakalanmış. Aşktan gözleri kör olan ceylan ve aslan kavuşamadıkları için hayata gözlerini yummuş. Bu durum tüm orman halkı tarafından üzüntüyle karşılanmış. Uzun yıllar aslan ve ceylan arasındaki aşk konuşulmuş. Tüm canlılara örnek olan bu aşk yüzünden herkes birbirine karşı daha olumlu bir tavır sergiler olmuş. İmkansız bir aşkı gören diğer canlılar tüm dostlarına karşı ön yargıyı bitirmiş.


ALINTI

aZze 10 Şubat 2024 11:45

ne güzel bir hikaye imkansızlıklara olumsuzluklara ragmen emek ve sabır sevgi saygı ile hersey asılıyor aslnda yeerki içimizdeki samımıyet merhamet kaybolmasın ..


emeğine sağlık cancagazım ..:sarilan

Hobby 10 Şubat 2024 14:21

Alıntı:

aZze Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 428528)
ne güzel bir hikaye imkansızlıklara olumsuzluklara ragmen emek ve sabır sevgi saygı ile hersey asılıyor aslnda yeerki içimizdeki samımıyet merhamet kaybolmasın ..


emeğine sağlık cancagazım ..:sarilan

Aynen oyle canim imkansiz olani kimse sevmez ama kalp ferman dinlemiyor malesef

WildCat 10 Şubat 2024 17:00

Emegine saglik canim :sarilan

Hobby 10 Şubat 2024 17:02

Alıntı:

WildCat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 428596)
Emegine saglik canim :sarilan

Sağol birtanem:sarilan

She 29 Şubat 2024 10:31

Ne güzel bir hikaye bu böyle aşklar hep olsa keşke

AkGün 29 Şubat 2024 11:10

Emeğine sağlık


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.