IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç5Beğeni
  • 4 Post By yeSa
  • 1 Post By Hestia

 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01 Ocak 2024, 22:58   #1
Ircforumuicon (1) 41. Haftanın Polemiği - Asgari ücret 2024 yılı için 17.002 lira oldu. Bu miktar beklentinizi karşıladı mı, ekonomi düzelir mi?





Yapılan görüşmeler sonucunda asgari ücret 2024 yılı için 17.002 TLoldu. Açıklamayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptı. İki senedir ara zam şeklinde güncellenen asgari ücret, 2024 itibarıyla tek seferlik güncellenecek.
Halen o iki lirayı anlamış değilim cok mu önemli 100 bin bile olsa yetersiz gelen zamlardan dolayı, bence asgari ücreti yükseltmek yerine, ekonomiyi düzeltseler, enflasyonu düzeltseler yeterli. Bir kira 10-15 binden başlıyor, bunun faturası, yemesi, icmesi, giymesi, çocuk masraflı, varsa borçları, taksitleri her türlü yetersiz kalıyor,
ve daha asgari ücret yükselir yükselmez ardından zamlarda geldi peki ya asgari ücreti olmayanlar umarim ilerleyen zamanlarda ekonomi düzelir.

Peki siz ne düşünüyorsunuz asgari ücretn yükselmesi ile ilgili düşünceleriniz nelerdir, yeterli, beklentileri karşıladı mi, ekonomi düzelir mi ?
Hobby, She, KinGStaR ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
 
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:04.