IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10 Haziran 2023, 11:57   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Göz Makyajı Nasıl Temizlenir?

Göz makyajı ve diğer makyaj ürünlerini yatmadan önce mutlaka temizlemelisiniz. Eğer makyajınızı temizlemeden yatarsanız, cilt gözeneklerinin tıkanma ihtimali büyük oranda artar ve sivilcelerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Göz makyajını temizlemek için farklı kozmetik markalarının onlarca farklı ürünü bulunuyor ancak, zeytinyağı ya da badem yağı da en az onlar kadar etkili sonuç verecektir.

Bir parça pamuğa, bir kaç damla zeytinyağı damlatın ve hafifçe bastırarak göz makyajınızı temizleyin. İşte bu kadar! Bu sadece 2-3 dakikanızı alacak uygulamayla cildinizi korumak için oldukça önemli.

Göz Makyajını Temizlemek İçin Diğer Yöntemler

Vazelin: Vazelin de zeytinyağı gibi hem ucuz hem de iyi bir temizleyicidir. Bir parça vazelini parmak uçlarınızla makyajın üzerine sürün. Ilık suyla ıslattığınız bir pamuk ya da bezle vazelin sürdüğünüz bölgeleri temizleyin. Gölge ve rimelleri kısa sürede çıkaran bir yöntemdir.

Hassas Ciltler: Cildiniz hassassa bebe yağı kullanabilirsiniz. Bir kulak pamuğuna ya da bir parça pamuğa 3-4 damla bebe yağı damlatın ve makyaj bulunan bölgeleri hafifçe silin. Bebe şampuanı da bebe yağı kadar etkilidir.

Islak Mendiller: Yukarıdaki yöntemleri uygulayacak kadar vaktiniz yoksa makyajla yatmamak için en azından hipoalerjenik ıslak mendillerden kullanabilirsiniz.
________________

Sanalı bıraktım..
 
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:02.