IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2023, 15:53   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Uzun Süre Kalıcı Maskara İçin Uygulama Önerileri

Uzun Süre Kalıcı Maskara İçin Uygulama Önerileri


Bazı maskaralar gün içinde akma veya bulaşma gibi sorunlar yaratabilir. Maskara yoğun bir renge ve yapıya sahip olduğu için, böyle bir durumda özellikle dışarıdaysan, makyajını temizleyip tazelemek oldukça zor olabilir. Maskaranı daha kalıcı bir hâle getirmek için kullanabileceğin yöntemler ile bu tip problemlerden tamamen kurtulabilirsin.


Her mevsim ve hava koşulunda akmayan bir maskaran olsun istiyorsan, tercihin ilk etapta su geçirmez ürünlerden yana olmalı. "Waterproof" ibaresi ile de belirtilen bu ürünler, yağmur yağdığında ya da terlediğinde akma sorunu yaşamanı engeller. Maskaranın kirpiklerinde yarattığı hacimli etkinin devam edebilmesi için maskaranı mutlaka birkaç kat sürmende fayda var. Ancak elbette 2-3 katı geçmemen daha ideal; aksi takdirde bu defa kirpiklerin çok fazla miktarda ürüne maruz kaldığı için yapışabilir.


Hem kirpiklerini taramak hem de ürünü daha uzun süre muhafaza edebilmelerini sağlamak için maskara bazlarından da yardım alabilirsin.
Maskaradan önce bir kat halinde maskara bazı sürerek makyajının kalıcılığını artırabilirsin.
Son olarak, sana kullanımı en rahat ve pratik gelen şekle sahip maskaraları tercih etmelisin. Böylece zaman içinde ve elin alıştıkça maskaranı kullanma konusunda ustalaşacak, kusursuz uygulamalar yapabileceksin.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:52.