IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Aralık 2021, 16:16   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Gozlerinize hangi tonlarda makyajin yakistigini biliyor musunuz?

Gozler, makyajin en onemli unsurlarindan biri. Nasil ki her cilt icin uygun tonda genel bir makyaj yapiliyorsa farkli goz renkleri icin de uygun makyaj yapilmasi gerekiyor. Guzel bir cilt makyaji uzerine yapilan ozenli bir goz makyaji, bakislari daha belirgin hale getiriyor. Farkli goz renkleri icin makyaj tuyolari yazimizda.

Makyaj, kadinlarin yuzyillardir guzelliklerini one cikarmak icin yaptiklari bir uygulama. Ozenli bir goz makyaji da belirgin ve cekici bakislara sahip olmak icin onemli. Gozlerinizin guzelligine guzellik katacak makyaj uygulamalari icin dogru yerdesiniz. Gelin, goz renklerine gore makyaj ipuclarina bir goz atalim.


KAHVERENGI GOZLER
Cogu makyaj, kahverengi gozlerle uyum sagliyor. Bu gozlere uygun renkler bronz, bakir, haki, mavi, koyu lacivert ve kahverengi far tonlari. Bunlari kullanarak bakislarinizi daha cekici hale getirebilirsiniz. Uygulamaniz gereken bir baska yontem de goz pinarlarina ve kas altlarina aydinlatici surmek. Boylece daha aydinlik bakislara sahip olabilirsiniz. Makyajinizin sonunda kirpiklerinize hacim veren bir maskara kullanmayi ihmal etmeyin.

MAVI GOZLER
Mavi gozlu kisilerin dikkat etmesi gereken en onemli nokta, goz rengini arka planda birakmayacak far renkleri tercih etmek. Bunu yaparken de goz renginizi tamamlayici ya da zit tonlari tercih etmelisiniz. Bakir ve altin tonlari kullandiginiz bir makyajin sonunda siyah bir goz kalemi cekerek mavi gozlerinizi daha da cekici hale getirebilirsiniz. Gozlerinizle uyum saglayacak bir baska renk ise fume. Bu renk bir far uygulayip kirpiklerinizi belirginlestirecek bir maskara kullanarak makyajinizi tamamlayabilirsiniz.


YESIL GOZLER
Dogru makyaj uygulamasiyla yesil gozlere daha fazla derinlik katmak mumkun. Bu renk gozlere sahipseniz size en cok yakisan far tonlarinin basinda siyah, kirmizi, bakir, fume ve mor geliyor. Cikolata kahvesi eyeliner ile makyajinizi tamamlayabilirsiniz. Kacinmaniz gereken renkler ise mavi ve yesil tonlari olmali. Bu renkler gozlerinizi geri plana itebilir.

ELA GOZLER
Ela gozler cogu rengi kendilerine yakistirabiliyorlar. Bu goz rengine sahipseniz cok sanslisiniz cunku cok genis bir renk skalasinda makyaj urunleri tercih edebilirsiniz. Size en cok yakisacak renkler ise altin ve kahve tonlari, yesil, mavi, pembe ve turuncu gibi canli renkler. Ayrica kuyruklu bir eyeliner ve dumanli goz makyaji da gozlerinizle oldukca uyum saglar.


ALİNTİ ~
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:59.