IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Ekim 2021, 16:16   #1
emotions and memories
Rü_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Post Parlak ve sağlikli bir cilt için bilmeniz gereken 10 bakim sirri!

1) Süt tozu
Geceleri uyumadan önce küveti doldurup sıcak suyun içine biraz süt tozu karıştırırsınız, sütteki laktik asit cildinizi yumuşatır ve pürüzsüz yapar. Sabahları ise süt tozunu su ile karıştırıp macun haline getirip yüzünüze maske gibi uygulayabilirsiniz. Maskeyi kurumaya bırakın ve kuruduktan sonra temizleyin. Cildiniz bebek teni gibi yumuşacık olur.


2) Avokado maskesi
Ünlü Dermatolog Whitney Bowe, avokado ve bal ile yapılan maskeyi öneriyor. Kırışıklıkları azaltmak, kuru ve pul pul olmuş cildi nemlendirmek için avokado ve balı karıştırıp, yüzünüze uygulayın. 10 dakika bekletip yıkayın. Haftada birkaç kere uygulayabilirsiniz.

3) Düzenli peeling
Cildi düzenli arındırmak, parlak ve sağlıklı cilt için en temel ve en gerekli bakımdır. Böylece siyah nokta ve sivilce gibi problemlerden de uzak durmuş olursunuz. Kahverengi toz şeker ve balı karıştırıp, yüzünüze dairesel hareketlerle nazikçe masaj yapın ve cildinizi suyla temizleyin. Bu doğal peeling cildi arındırır, nemlendirir ve besler.

4) SPF’li nemlendirici
Yaz ve kış dışarı çıkarken cildinize güneş koruma faktörlü bir nemlendirici sürün. İster makyaj altına ister tek başına. Cildinizin lekesiz ve pürüzsüz olmasını ancak güneş ışınlarından koruyarak elde edebilirsiniz. Ve bu güneş ışınları sadece yazın değil, kışın da cildimize ulaşır. Shiseido Future Solution LX Universal Defense SPF50, cildi zararlı UV ışınlarından, ışık ortamı radikallerinden ve şehrin hava kirliliğinden koruyan günlük premium savunma kremidir. Hem günlük nemlendirici, hem de güneş koruyucu görevi yapar. Makyaj altına da kullanılabilir.

5) Yüz masajı
Cildinize makyaj yapmadan önce parmaklarınızla biraz masaj yapın. Bu kan dolaşımını teşvik eder ve cildinize canlılık katar. Özellikle kuru ve kuruya dönük ciltler bunu makyaj öncesi sürekli yapmalılar. Makyajları daha güzel görünür.


6) Temizlik ve nemlendirme
Makyaj yapsanız da yapmasanız da cildinizi her akşam yatmadan önce güzelce temizlemelisiniz. Çünkü sağlıklı ve güzel görünen bir cildin ilk koşulu, iyi bir temizliktir. Temizlikten sonra da cildinizin doğal nem bariyerini korumak için nemlendirmeyi unutmayın.

7) Allık şart
Herkesin allık kullanmasına gerek vardır. Çünkü allık ile makyajsız bile olsanız taze ve sağlıklı görünürsünüz. Nars Orgasm ile yanaklarınıza doğal ve canlı bir renk verebilirsiniz.


8) Plajda yüksek faktörlü güneş kremi
Plajda güneşten korunun ve bronzlaştırıcı yağ kullanmayı aklınızdan bile geçirmeyin! Güneş lekelerinin acımasız olduğunu unutmayın! Shiseido Expert Sun Protection Lotion SPF50, özellikle hassas ciltler ve çocuk ciltlerine özel içerikler seçilerek formüle edilen, güneş koruma faktörü 50 olan güneş kremi. Aynı zamanda Shiseido’ya özgü WetForce teknolojisini barındırıyor, böylece suyla ve terlemeyle koruma etkisi daha da artıyor. Bu üstün UV karşıtı güneş kremi, makyaj altına da kullanılabilir. Kum yapışmaz. Göz yakmaz. Yüz ve vücut içindir.

9) Boyun ihmale gelmez
İş işten geçmeden boynunuza da gereken özeni gösterin. Yaşlılık belirtilerinin en belli olduğu yerlerden biri boyundur. Shiseido Benefiance Concentrated Neck Contour Treatment, boyun bölgesini nemlendirir, sıkılaştırır, onarır ve toplar. Boyun kontüründeki sarkmayı toparlar

10) Göz kremine yatırım
İş, yolculuk ya da stres nedeniyle oluşan koyu renkli göz halkalarından kurtulmak için iyi bir göz kremi kullanmak gerçekten çok önemli. Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate, göz çevresindeki koyu halkaları hedef alarak bu bölgeyi aydınlatır ve koyulukları giderir.


Alıntı
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:26.