IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 1 Post By Zeynep
  • 1 Post By S4S
  • 1 Post By ESinti

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Mart 2022, 13:23   #1
Standart 23.03.2022 Günün Yemeği

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Simit Kebabı


Köfte için

1 kg kebaplık zırh kıyması
1 tatlı kaşığı kuru nane
1 yemek kaşığı toz kırmızı biber
1 su bardağı simit (İnce bulgur)
1 tatlı kaşığı kimyon
1 küçük baş kuru sarımsak
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz


Simit Kebabı Nasıl Yapılışı

Çukur bir tepsi içine simit ve 1 bardak ılık suyu alarak 15 dakika bekletin. İçine kıyma, nane, biber, kimyon ve çok ince kıydığınız sarımsaklar ile bir tutam tuz ilave edin.
5-10 dakika köfte yoğurur gibi yoğurarak malzemenin iyice karışmasını sağlayın.
Hazırlanan harçtan parçalar koparıp şişe tutunmasını sağlayın. Islatılan avuç ve parmakların yardımı ile şişte mangala sığacak tarzda, düzgünce şekil verin.
Harı geçmiş ateşte aynı yönde sık sık çevirerek yakmadan pişirip bekletmeden tüketin.
Simit kebabını, acılı ezme ve kıl biber turşusu ile birlikte servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.
ESinti bunu beğendi.
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 
Alt 23 Mart 2022, 15:06   #2
S4S
AdanaDemirSpor
S4S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yapan olsada yesek

Zeynep bunu beğendi.
________________


Sen Yeter Ki Çocuk Gibi Davran Gönlümde Salıncağın Hazır Bebeğim ~

#ads
 
Alt 23 Mart 2022, 15:19   #3
Emektar
ESinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Şuan çok pis acıktım

Zeynep bunu beğendi.
 
Alt 23 Mart 2022, 15:31   #4
Standart

Görüntüsü qüzel.

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:26.