IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Mart 2023, 22:21   #1
Standart 24.03.2023 Günlük Burc Yorumları

KOÇ BURCU
İlişkiler ve finansal açıdan daha iyi seçenekler yapmak isteyebilirsiniz. İş konusunda yeni seçeneklere açıksınız, belli bir sınır dahilinde kalmamaya özen göstermelisiniz. Bugünü iyi değerlendirin, uzun vadeli kazanımlar elde edin.

BOĞA BURCU
Kendinizi savunmalısınız. Haklı olmanız kadar bunu duyurmanız da önemli olabilir. Üzerinizdeki yükü attığınızda hem ailenize hem çevrenize daha ılımlı yaklaşabilirsiniz. Güzellik, kişisel bakım gibi konulara zaman ayırabilirsiniz.

İKİZLER BURCU
Beklemek yerine hazır olduğunuzu hissederek öne çıkabilirsiniz. Yaşamak istediğiniz her şeyi önce zihninizde, içinizde var etmelisiniz. Bu da günlük yaşantınıza etki edecek seçimler yapmanızı kolaylaştıracaktır.

YENGEÇ BURCU
Uğraşlarınızı daha sağlam bir zemine oturtmak, maddi birikimler yapacak kadar kazanmak isteyebilirsiniz. Bunun getirdiği stresi aşmakla işe başlayabilirsiniz Koşulları kendiniz olgunlaştırabilirsiniz, bu yönde kimseden bir beklentiye girmeyin.

ASLAN BURCU
Rahatsız olduğunuz konularda tepkilerinizi göstermelisiniz. Bunu yapmadıkça kaybettiğiniz, zarar gördüğünüz durumlar varsa iş hayatınızın ilerleyen günlerinde farklı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi, manevi ve fiziksel taleplerinizi mevcut duruma göre değerlendirmeniz daha akıllıca olacaktır.

BAŞAK BURCU
Sınırlarınızı çizmeniz gereken bir gün olabilir. İsteklerinize, gerekliliklerinize öncelik vermek huzurlu bir ortam kurmanız için önemli olacaktır. Israrcı ve inatçı yönünüzü yeni doğrular edinmek konusunda kullanmanızda fayda var.

TERAZİ BURCU
Sakladığınız, yaşamaktan korktuğunuz düşünceleri ve olayları gün yüzüne çıkarmanız gerekebilir. Bir yüzleşme yaşamaktan çekinmemelisiniz. Üzerinizdeki yükü paylaşmak için ailenize, güvendiğiniz kişilere akıl danışabilirsiniz.

AKREP BURCU
İlişkilerinizin gidişatına yönelik kararlar almak isteyebilirsiniz. Özellikle iş konusunda yeni bir sayfa açmanız ya da ortaklı işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Bulunduğunuz ortamlarda yanlış anlaşılmalara, gereksiz inatlaşmalara karşı dikkatli ve sakin olmalısınız.

YAY BURCU
İşinizi, emeğinizi gören kişilerden destekler alabilirsiniz. Çevrenizin bu yönde adımlar atması çalışma ortamınızı ve koşullarınızı değiştirecek gelişmeleri beraberinde getirebilir. Garantici kararlar almak isterken zaman kaybedip fırsatları kaçırmamaya dikkat edin.

OĞLAK BURCU
Bir noktada yanılmış olmak yüzünden tüm imkanlara uzak durmamalısınız. Bazen denemeniz gereken başka bir yol olduğunu bilin ve duygusal tembelliğinizi bu şekilde aşmaya çalışın. Aşk hayatınız için yeni bir karar almanız gerekebilir.


KOVA BURCU
Söylemlerinizde baskın olmanız aile üyeleriyle ortak paydada buluşmanıza engel olabilir. Huzursuzluk yaratacak her şeyden uzak durmalısınız. Toprakla ilgili işler, gayrimenkuller gündeme geldiğinde parasal durumunuza göre hareket etmenizde fayda var.

BALIK BURCU
Eğitim aldığınız ya da üzerinde çalıştığınız bir alana hakim olmak isteyebilirsiniz. Var olan bir gücünüz varsa bunu değerlendirmeniz gelecek vaat eden bir iş kurmanızı kolaylaştırabilir. Yazılı işleriniz varsa bugünden tamamlamak, haftasonu rahat etmenizi sağlayacaktır.
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:19.