IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Mart 2023, 23:35   #1
Standart 23.03.2023 Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU :
Bugün daha çok kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde engelleri aşmak için daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. İş hayatınızdaki sorunları çözmek için iletişiminiz kuvvetli kişilerle görüşme yapabilirsiniz. Üstleriniz sizi bugün biraz zorlayabilirler. Duygusal değişimler yaşayabilirsiniz.

BOĞA BURCU
Bugün elinizde olmayan konular size gerginlik yaşatabilir. Bilemediğiniz konulardan dolayı strese kapılabilirsiniz. Endişeleriniz artabilir. Yabancılarla ilgili konularda dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerinizde iletişiminize dikkat ediniz. Olayların yoluna girmesi için sabırlı olmalısınız. Konsantrasyonunuzu sorumlu olduğunuz işlere yönlendirmelisiniz.

İKİZLER BURCU
Geleceğinizle ilgili planlarınızda başkalarından destek alabileceğiniz bir gündesiniz. İletişim yollarını iyi kullanarak başarıya ulaşabilirsiniz. Sizden güçlü gördüğünüz kişilerden destek alabilirsiniz. Mücadele gerektiren koşullar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz. Yön vermek istediğiniz işlerde sorumluluk alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU
Bugün iş hayatınızdaki konularda daha hızlı ilerleme kaydetmeniz söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinizdeki sorumluluklarınız artabilir. Eşinizden gelen iş yükleri sizi biraz zorlayabilir. Ticari konularda yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. İşlerinizde engelleri aşmak için mücadele verebilirsiniz. Teknik konularda daha başarılı olabilirsiniz. İlişkilerinizde denge kurmak önemli olabilir.


ASLAN BURCU
Gün boyunca yeni şeylerle ilgilenmek ve size keyif veren konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Kafanızı dağıtmak için seyahatler planlayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konularda dengede kalmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi belirginleştirmek için çaba sarf etmeniz söz konusu olabilir.

BAŞAK BURCU
Ortaklı konularda engellerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. İlerleme kaydetmek için mücadele etmeniz gerekebilir. Sizi endişelendiren konuların daha fazla üstüne gidebilirsiniz. İfadelerinize dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir.

TERAZİ BURCU
Bugün eşinizle veya ortaklı konularda yaşadığınız anlaşmazlıkları çözebilirsiniz. Mücadele verdiğiniz konularda kırılmalar yaşanabilir. Eviniz için alışveriş yapabilirsiniz. Teknik konular gündeme gelebilir. Çaba gösterdiğiniz işlerde karşınızdakine bağımlı olabilirsiniz. Bugün dengede kalmak sizin için önemli olabilir. Duygusal konularda dikkatli olmanızda fayda var.

AKREP BURCU
Bugün çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Gün içinde yakın çevrenizde yaşanan olaylardan etkilenebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı zor durumlarla karşılaşabilirsiniz. Duygusal değişiklikler sizi yorabilir ve stresli anlar yaşamanıza neden olabilir.

YAY BURCU
Bugün iş hayatınızda kendinizi daha rahat ifade edebilir, bu sayede ön plana çıkabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda daha başarılı olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili planlarınızda sıkışıklıklar meydana gelebilir.

OĞLAK BURCU
Karmaşık süreçlerden geçebileceğiniz bir gündesiniz. Teknik konular gündeminizi meşgul edebilir. Aldığınız sorumlulukları yerine getirmek için çabalayacağınız bir gündesiniz. İş hayatınızda sizi zorlayan koşullarla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda sabırlı davranmaya çalışın. Aşk hayatınızda doğru karar vermekte zorlanabilirsiniz.

KOVA BURCU
Yakın çevrenizdeki konular bugün yoğun bir şekilde gündeminizi meşgul edebilir. Anlaşmazlıkları çözmek isteyebilirsiniz. Görüştüğünüz insanlarla organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları netleştirmeye çalışabilirsiniz. Teknik konularda fırsatlar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularda fırsatlar çıkabilir.

BALIK BURCU

Bugün yeteneklerinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Geleceğinizi ilgilendiren konularda hassasiyetler olabilir. Çevrenizdeki güçlü kişilerle birlikte olmak sizi yorabilir. İşlerinize yön kazandırmak için mücadele verebilirsiniz. Akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Ancak iletişimden kaynaklanan bazı sıkıntılar olabilir.

Alıntıdır..
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:45.