IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 Post By Merve

 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2023, 10:41   #1
Standart 20.01.2023 Günlük Burç Yorumları

KOÇ: Bilinçaltınızı boşaltmak zorundasınız. Sorumluluk duygusuna yakın olup da sürekli her şeyden şikayet eden yapınızı daha fazla zorlamamalısınız. İmkanlarınızı sınırlandıran kuralları kabul etmek istemeyişinizde haklısınız.

BOĞA: Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı özellikleri motivasyon gücünüzü iki katına çıkarıyor. Engellerle boğuşmak sizin tarzınız. Bugün Ay’ın konumu, size özel dostluklar sunabilir. Duyacağınız dedikodulara aldırmamalısınız.

İKİZLER: İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Engeller karşısında pes etmemeli ve kendinize güvenmelisiniz.

YENGEÇ: Aklınıza koyduğunuz her şeyi başarı ile uyguluyor ve hiç kimseyle yarışmıyorsunuz. Özgün kişiliğinizi her alanda sergilerken, anlık öfkelerinize hakim olmalısınız. Severek yaptığınız her işte başarı katlanarak sizi bekliyor.


ASLAN: İdealleriniz çerçevesinde yaşayan bir kişi olarak, bugün içsel duygularınıza daha da yoğunlaşmalı ve kendinize özel davranmalısınız. Keskin bir bakış açısı ile yorumlamanız gereken konuları atlayabilirsiniz. Dikkatli olun.

BAŞAK: Acil düşünmeniz gereken konular varken, olayların kökünde aksayan yönlerin, araştırmasına giriyorsunuz. Hedeflerinizi saptırmak istemediğiniz kesin. Ay’ın konumu, isteklerinize ısrarcı bir tutumla yaklaşacağınızı gösteriyor.


TERAZİ: İlginç kişiler ilginizi çekiyor. Bugün, güç ve duygusallıktan yanasınız. Her iki duygunun zıtlaşmasını hissederken, öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Bugün ikileme neden olabilecek durumlara karşı hazırlıklı olun.


AKREP: Olaylara soğuk bir mantıkla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Düşündüğünüz şeylerin uygulanmasının o kadar kolay olmadığını biliyorsunuz. Aşk konusunda derin duygular içindesiniz. Partneriniz sizi olumlu şekilde destekliyor.


YAY: Bugün ani gelişen fikirler yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çevrenize belli etmeseniz bile, alıngan olduğunuz bir gün. Ayrıntılardan nefret etmenize rağmen, kişisel zaferleriniz için, detaylı çalışmak zorundasınız.


OĞLAK: Duygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgileriniz çok fazla çalışıyor. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Çevrenizde size karşı özel duyguları olan kişiler var.

KOVA: Bugün kazançlarınızla ilgili bir planlama içindesiniz. Kaynaklarınızı ve hedeflerinizi tespit ederken, bazı ayrıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Engellerin sizi yıpratmayacağını biliyorsunuz. Başarılarınız alkışlanacaktır.


BALIK: Ortak paylaşım içinde olduğunuz kişilerle iletişim içinde olacağınız bir gün. Birilerinin sizi anladığını görmek ve duygu birliği içinde olmak sizi mutlu edecek. Bugün onlara yardım etmek size manevi bir haz verecektir.



Kaynak: posta.com.tr
Bade ve AlgoS bunu beğendiler.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:02.