IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2023, 10:53   #1
Standart 19.01.2023 Günlük Burç Yorumları

KOÇ: Duygularınızı mantığınızla birleştirmek isteyecek ve bu konuda da başarılı olacaksınız. Güçlü düşünmek ve büyük oynamak istiyorsunuz. Bugün, bazı konularda sır olmak isteyebilir, araştırmalarınızı gizleme gereği duyabilirsiniz.

BOĞA: İlişkilerinizde aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyor olmanıza rağmen, özellikle bugünlerde yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz.

İKİZLER: Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve bugün etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz.


YENGEÇ: Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Planladığınız konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak.


ASLAN:Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel, sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, fikir birliği içinde olacaksınız.

BAŞAK: Karşıt burcunuzda ilerleyen Güneş’ten güçlü etkiler alıyorsunuz. Maddi konularda yetersiz kaldığınız ortamlardan uzaklaşmak ve kendinize yeni bir çalışma alanı bulmak en büyük arzunuz. Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz.


TERAZİ: Kısa yolculuklar yapmak için uygun bir gün. İstediğiniz her türlü iletişimi orijinal bir şekilde ortaya koyacaksınız. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Beklemek bazen çok işe yarıyor, siz de biliyorsunuz.



AKREP: Bugün, Merkür ve Venüs duygusal konularda belirgin bir kişilik vurguluyor. Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Dengeleriniz önemli.


YAY: Arkadaşlık ilişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu. Onlardan alacağınız enerji birçok aktiviteleri başlatabilir. Ailenizle aranızda, duygusal bağlarınızı güçlendirici bir performans geliştireceksiniz.

OĞLAK: Karşınızdaki kişilerin farklı konuşmalarından yola çıkarak birçok olayın iç yüzünü kısa süre içinde çözümleyebilmeniz, herkesin dikkatini çekiyor. İş ilişkilerinizde kendinizi rahatça ortaya koyabileceğiniz bir ortamdasınız.

KOVA: Bugün, evinizle ilgili birçok aktiviteye ihtiyaç duyuyor ve sevdiklerinizle ortak bir performans sergilemek istiyorsunuz. Duygusal desteklerin motivasyonunuzu artırdığı bir gerçek. Güzel başlangıçlar da yapabilirsiniz.

BALIK: Birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzey içinde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. Bugün dinlenme konusunda kendinizi şımartmalısınız.



Kaynak: posta.com.tr
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:27.