IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Merve

 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Ocak 2023, 11:22   #1
Standart 17.01.2023 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde huzurlu, yardımsever ve duyarlı etkiler hakim görünüyor. Güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Devamında ise maddi konularla veyahut sağlığınla ilgili bazı streslerin olabilir. Sosyal çevrenle ilgili sorumluluk alman gerekebilir. Gün genelinde de işinle, ticari işlerinle, iş yerindeki görüşmelerinle ilgili bazı streslerin olabilir. Görüşmeler, konuşmalar çok rahat akmayabilir. Günün ikinci yarısında ise çok daha rahat bir akış söz konusu. İşinle, maddi konularınla ilgili bazı görüşmeler yapıp sorunları çözebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde arkadaşlarından, çevrendeki kişilerden haber alabilir, yardım ve destek görebilirsin. Günün devamında ise işinle ilgili sorumlulukların seni biraz bunaltabilir. İkili ilişkilerinle alakalı da birtakım engellerle ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Gün genelinde yayıncılıkla, eğitimle, seyahatle veyahut maddi konularla ilgili bazı huzursuzlukların ve streslerin olabilir. Aynı zamanda uzak şehirlerde yaşayan tanıdıklarınla aranda maddi konularla ilgili bazı huzursuzluklar olabilir. Akşam saatlerinde ise çok daha rahat bir akış söz konusu. İletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Fikrine önem verdiğin kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde kariyerinle, işinle, sağlığınla alakalı destekleyici etkiler hakim görünüyor. Devamında ise işinle, sağlığınla, yayıncılıkla, eğitimle veyahut hukuksal konularla ilgili bazı engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Gün genelinde maddi konularla veyahut sağlığınla ilgili bazı streslerin ve huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise çok daha rahat bir akış söz konusu. Finansal konularla ilgili fikrine önem verdiğin kişilerle görüşüp, uzlaşma sağlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;



Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde partnerinin yardım ve desteğini hissedebilirsin. Aşk hayatınla ilgili hayalperest yaklaşımlarda bulunabilirsin. Aynı zamanda çocuğunun eğitimi ile alakalı da destekleyici etkilerin hakim olduğu bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Günün devamında ise çocuğunun masrafları veyahut sağlığı ile ilgili bazı streslerin olabilir. Kendi sağlığın ve maddi konularınla ilgili de bazı engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Gün genelinde ikili ilişkilerinde iletişim problemleri, haberleşme ile ilgili bazı pürüzler yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde ise çok daha rahat bir akış var. Partnerinle görüşebilir, uzlaşma sağlayabilir ve keyifli vakit geçirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde ailenin parası, aile bireylerinin sağlığı, kendi sağlığın ve psikolojin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Günün devamında da insanlarla ilişkilerinde bazı pürüzler yaşayabilirsin. İkili ilişkiler ve aşk hayatınla ilgili karamsarlıkların olabilir. Aynı zamanda diğer insanlarla ilgili sorumlulukların üzerinde baskı yaratabilir. Gün genelinde sosyal çevrenle iletişim problemleri, haberleşmeyle ilgili sorunlar yaşayabilirsin. Yanlış anlaşılmalara dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise aile büyükleriyle veyahut fikrine önem verdiğin kişilerle bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.



Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;


Sevgili Başak, sabah saatleri boyunca partnerinle iletişiminde destekleyici etkiler altında olacaksın. Güzel haberler veyahut partnerinin desteğini ve yardımını alabilirsin. Günün devamında işinle ilgili birtakım engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Gün genelinde de partnerinle iletişim konusunda aksaklıklar, çocuğunun sağlığı ile ilgili pürüzler veyahut işinle ilgili bazı gerginlikler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise çok daha rahat bir akış söz konusu. Partnerinle görüşebilir, keyifli vakit geçirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde işin, kazançların ve sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Günün devamında maddi konularla veyahut aşk hayatınla ilgili engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Aynı zamanda çocuğunla ilgili sorumlulukların üzerinde biraz baskı yaratabilir. Gün genelinde aile bireyleriyle iletişiminde, yayıncılık ile ilgili konularda ve uzak şehirlerde yaşayan tanıdıklarınla ilgili bazı huzursuzlukların ve streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise daha rahat bir akış söz konusu. Ailenden maddi destek görebilirsin ya da aile bireyleriyle görüşmelerinde öz değer algını güçlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;


Sevgili Akrep, sabah saatlerinde aşk hayatın açısından ve çocuğunla ilgili konularda destekleyici etkileri altında olacaksın. Partnerinden destek ve yardım görebilirsin. Günün devamında aile ilişkilerinde veyahut gayrimenkulle, evinle ilgili konularda bazı gecikmeler yaşaman ve engellerle karşılaşman mümkün. Gün genelinde sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin olabilir. Aynı zamanda iletişim, haberleşme ve elektronik eşyalarınla ilgili de aksaklıklar yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde ise daha rahat bir akış söz konusu. İletişimin normalden yoğun olabilir. Fikrine önem verdiğin birileriyle görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde aile bireylerinin sağlığıyla, senin sağlığınla, evin ve gayrimenkul konularınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Ailenden yardım ve destek görebilirsin. Günün devamında solunum yolları ile ilgili hassasiyetlerin olabilir veyahut iletişimle, haberleşmeyle ilgili bazı engel ve pürüzlerle karşılaşabilirsin. Gün genelinde partnerinle iletişiminde bazı streslerin, huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise daha rahat bir akış söz konusu. Sağlığınla ve kazançlarınla ilgili bazı görüşmelerin ve desteklerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;



Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde iletişimin yoğun bir şekilde güne başlayabilirsin. Yakın çevrenden güzel bir haber alabilirsin. Günün devamında sosyal hayatınla ilgili ya da maddi konularda birtakım engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Sosyal ilişkilerinde de öz değer algını sorgulayabilirsin. Gün genelinde iletişimle, haberleşme ile ilgili bazı streslerin, huzursuzlukların olabilir. Sakarlıklara müsait etkiler mevcut, özellikle trafikte dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise daha rahat bir akış söz konusu. Sosyal hayatın aktif olabilir, arkadaşlarınla bir araya gelebilir ve görüşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;



Sevgili Kova, sabah saatlerinde işin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin olabilir. Günün devamında işin ve kariyerin ile ilgili bazı engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Sorumlulukların biraz ağır gelebilir. Gün genelinde aşk hayatınla, partnerinle ya da çocuğunla ilgili iç dünyanda bazı huzursuzlukların ve streslerin olabilir. Sağlığınla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise daha rahat bir akış söz konusu. Kariyerinle veya sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.


Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;


Sevgili Balık, sabah saatlerinde yoğun rüyaların etkisinde güne başlayabilirsin. Aynı zamanda uzaklarda yaşayan tanıdıklarından yardım ve destek görebilirsin ya da sen onlara yardım eli uzatabilirsin. Günün devamında bir miktar karamsarlığa kapılman mümkün. Bazı tanıdıklarının sağlıkla ilgili gündemleri de olabilir. Gün genelinde, sosyal çevrenle veyahut ailenle ilişkinde bazı streslerin huzursuzlukların olabilir. İletişimle alakalı birtakım aksaklıklar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise daha rahat bir akış söz konusu. Sosyal çevrenden fikrine önem verdiğin kişilerle bir araya gelebilir, görüşebilirsin. Sevgiyle kal.




Kaynak : onedio.com
Bade bunu beğendi.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:42.