IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Merve

 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Ocak 2023, 10:54   #1
Standart 16.01.2023 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabahın erken saatlerinde işinle, finansal konularınla ilgili bazı görüşmelerle güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında geçmişten gelen bazı borçlar, ödemeler, ailenin veya eşin parası ile ilgili konular tekrar gündemine gelebilir. Günün ikinci yarısında ise maddi konularla veyahut sağlığınla ilgili bazı beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Harcamalarına ve paranı da dikkat etmen gereken bir gündesin. Aynı zamanda sosyal çevrenden kişilerle de görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.



Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabahın erken saatlerinde bir tanıdığından gelen haberle güne başlayabilirsin. Aynı zamanda yoğun rüyalarını etkisiyle de güne başlaman mümkün. Günün ilk yarısında geçmişteki ilişkilerin veyahut eski dostların kafanı meşgul edebilir. Günün ikinci yarısı ise beklenmedik gelişmelere açık bir zaman dilimi. Hızlı ve sürpriz durumlar gelişebilir. Bunun yanında ikili ilişkilerde tepkisel davranışlara ve fevri olmamaya dikkat etmende fayda var. Akşamın ilerleyen saatlerinde de sosyal çevrende iletişimin, görüşmelerin artıyor. Sevgiyle kal.


Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabahın erken saatlerinde rüyalarının etkisiyle güne başlayabilirsin. Aynı zamanda işin veyahut maddi konularınla ilgili bir haber alman da mümkün. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin olabilir. İşinle ilgili bir konuyu da kafana takabilirsin. Günün ikinci yarısı ise beklenmedik gelişmelere açık bir zaman dilimi. İşinle, sağlığınla, evcil hayvanların ile ilgili bazı hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde de uzaklardaki tanıdıklarınla, yakınlarınla görüşebilir ve onlardan haber alabilirsin. Ayrıca gereksiz para harcamamaya dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.



Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;



Sevgili Yengeç, sabahın erken saatlerinde partnerinden bir mesajla, haberle güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında partnerinle ilişkini ya da çocuğunla alakalı bir konuyu kafana takabilirsin. Geçmişteki bir birlikteliğinden haber alman da mümkün. Günün ikinci yarısında ise birlikteliğinle veyahut çocuğunla ilgili hızlı gelişmeler olabilir. Partnerinle gerilmemeye, fevri tepkiler sergilememeye dikkat etmende fayda var. Akşamın ilerleyen saatlerinde de maddi konularla ya da birlikteliğinle alakalı bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabahın erken saatlerinde işinle ilgili bir haberle güne başlayabilirsin. Aile bireyleriyle haberleşmen de mümkün. Günün ilk yarısında aile bireyleriyle görüşebilir, geçmişteki bazı konuları veya eski tanıdıklar hakkında konuşabilirsiniz. Günün ikinci yarısında ise hareketli ve hızlı etkiler devrede olacaktır. Aile içi ilişkilerde veyahut partnerinle ilişkinde birtakım streslerin olabilir. Aynı zamanda sosyal çevrenle sürpriz planlar da yapabilirsin. Beklenmedik gelişmelere müsait bir zaman dilimi olduğunu da söylemek isterim. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;


Sevgili Başak, sabahın erken saatlerinde partnerinden veya çocuğundan bir haberle, mesajla güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında zihnin biraz geçmişe dönük olabilir. Eski dostlarından haber alman mümkün. Günün ikinci yarısında ise zihinsel olarak biraz gergin olabilirsin. Özgürleşme isteğin yoğun olabilir. İletişimde de fevri çıkışlara dikkat edersen iyi olur. Aynı zamanda ticari işlerinle, maddi konularınla veyahut ilişkilerinle ilgili kafana bir şeyleri takabilirsin. Sevgiyle kal.


Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;


Sevgili Terazi, sabahın erken saatlerinde aile bireylerinden haber alabilirsin veyahut onlarla görüşüp konuşabilirsin. Günün ilk yarısında maddi konularınla, geçmişteki borçlarınla veya alacaklarınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sezgilerinin güçlü olabileceği bir zaman dilimi de söz konusu. Günün ikinci yarısında ise gereksiz harcamalara ve para çıkışlarına dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda sağlığınla ilgili hassasiyetlerin de olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise özel ve sosyal ilişkilerinde öz değer algın üzerinde düşünebilirsin. Sevgiyle kal.
Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabahın erken saatlerinde bir yakınından haber alarak güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında enerjin bir miktar düşük olabilir fakat sezgilerin kuvvetli olacaktır. Günün ikinci yarısında ise daha hareketli ve dinamik enerjiler devrede olacak. İkili ilişkilerinde, hızlı ve beklenmedik durumlar gelişebilir. Özgürleşme isteğin yoğun olabilir. Fevri çıkışlara, ani tepkilere dikkat etmende fayda var. Aile bireylerinle de görüşebilirsin. Sevgiyle kal.



Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabahın erken saatlerinde yoğun rüyaların etkisiyle güne başlayabilirsin. Aynı zamanda maddi konularla ilgili de kafana takılan bir şeyler olabilir. Veyahut yakın çevrenden birinin sağlığı ile ilgili bir haber de alabilirsin. Günün ilk yarısında enerjin biraz düşük olabilir fakat sezgilerin yüksek olacaktır. Günün ikinci yarısında ise işinle, sağlığınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Özgürleşme isteğin yoğun olacaktır. Yakın çevrenle, kardeşlerinle görüşebilir ve haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.



Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;


Sevgili Oğlak, sabahın erken saatlerinde sosyal çevrenden bir mesajla güne başlayabilirsin veyahut çocuğunla ilgili güzel bir haber alabilirsin. Günün ilk yarısında sosyal hayatın hareketli olabilir, eski tanıdıklarınla karşılaşabilirsin. Günün ikinci yarısında ise özgürleşme isteğin yoğun olabilir. Partnerinle veya çocuğunla ilişkinde biraz gerilebilirsin. Aynı zamanda, akşamın ilerleyen saatlerinde para harcama eğilimin fazla olabilir. Dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.



Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabahın erken saatlerinde rüyalarının etkisinde ve kafanı kurcalayan bazı düşüncelerle güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında işinle, kariyerinle ilgili geçmişteki bir konu gündemine gelebilir. Günün ikinci yarısında ise evinle, ailenle, işinle ilgili hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Beklenmedik, sürpriz gelişmelere açık etkilerin var. Aynı zamanda özgürleşme isteğin ve fevri çıkışların olabilir. Özel ve sosyal ilişkilerinde de bazı gerilimlerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;


Sevgili Balık, sabahın erken saatlerinde yoğun rüyaların etkisiyle güne başlayabilirsin. Aynı zamanda sosyal çevrendeki kişilerden birtakım haberler alabilirsin. Günün ikinci yarısında da iletişimde gerginliklere, fevri çıkışlara dikkat etmende fayda var. Yakın çevrenle iletişiminde ve ticari işlerinde hızlı gelişmeler olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise ilişkilerinle, parayla ve öz değer algınla ilgili iç dünyanda bazı sorgulamaların olabilir. Sevgiyle kal.





Kaynak: onedio.com
Bade bunu beğendi.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:44.