IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Merve

 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2023, 11:25   #1
Standart 15.01.2023 Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için ikili ve sosyal ilişkilerinin odağında olacağı bir gün. Günün ilk yarısında işinle, kariyerinle ilgili bir konunun baskısını üzerinde hissedebilirsin. Aynı zamanda ikili ilişkilerinde birtakım gergin etkiler de söz konusu olabilir. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve finansal konular, ödemeler, alacaklar ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de psikolojik ve fiziksel sağlığın ile ilgili veyahut maddi konularla ilgili bazı streslerinin olması mümkün. Ayrıca bu gece rüyaların da yoğun olabilir. Sevgiyle kal.



Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için günlük işlerinin ve sağlığının odağında olacağı bir gün. Günün ilk yarısında yayıncılıkla ilgili işlerinin veyahut sorumluluklarının baskısını üzerinde hissedebilirsin. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarınla ilişkilerinde de ufak tefek gerginliklerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve ikili ilişkilerin, evliliğin senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de ikili ilişkilerinle veyahut sağlığınla alakalı birtakım streslerin, huzursuzlukların olabilir. Diğer insanlarla ilişkilerine de dikkat etmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;



Sevgili İkizler, bugün senin için aşk hayatının ve çocuklarının odağında olacağı bir gün. Günün ilk yarısında aşk hayatınla, partnerinle ve çocuklarının sağlığı ile ilgili birtakım gerginliklerin olabilir. Aynı zamanda maddi konularla, ödemelerle ilgili de üzerinde baskı hissedebilirsin. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve sağlığın, günlük işlerin, sorumlulukların ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde sosyal ilişkilerin veyahut sosyal hayatınla ilgili bazı huzursuzlukların, streslerin olabilir. Yakın çevrenden bir kadınla ilgili de gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;


Sevgili Yengeç, bugün senin için ailenin, evinin ve gayrimenkul konularının odağında olacağı bir gün. Günün ilk yarısında eşinin veyahut aile bireylerinin baskısını üzerinde hissedebilirsin. Aynı zamanda aile içi ilişkilerde birtakım gerginliklerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve aşk hayatın, çocukların senin için öne çıkıyor. Partnerinle ilişkinde kıskançlıklar veyahut bazı kaygıların olabilir. Akşam saatlerinde de aşk hayatınla veyahut çocuklarınla ilgili bazı huzursuzluklarının olması mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;



Sevgili Aslan, bugün senin için yakın çevrenin ve iletişiminin odağında olacağı bir gün. Günün ilk yarısında sorumluluklarının baskısını üzerinde hissedebilirsin. İletişimle, yakın çevrenle ilgili birtakım gerginliklerin de olabilir. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve ailen, evin, gayrimenkul konuların senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de aile bireylerinin sağlığıyla veya bazı tanıdıklarınla ilgili streslerin, huzursuzlukların olabilir. Rüyalarının da yoğun olabileceği bir gece. Sevgiyle kal.



Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için maddi konularının ve öz değer algının odağında olacağı bir gün. Günün ilk yarısında çocuğunla veyahut aşk hayatınla ilgili bir baskı hissedebilirsin. Partnerinde ilişkinde birtakım gerginlikler söz konusu olabilir. Çocuğunun sağlığı veya çocuğunun masrafları da canını sıkabilir. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve yakın çevren, iletişimin, sosyal hayatın senin için öne çıkıyor. Akşam saatlerinde maddi konularla veyahut sağlığınla ilgili bazı huzursuzlukların ve streslerin olabilir. Bu gece rüyaların da yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, günün ilk yarısı boyunca üzerinde ailenle ilgili bir baskı hissedebilirsin. Aynı zamanda aile bireylerinle olan ilişkilerinde de birtakım gerginlikler söz konusu olabilir. Evinle ilgili sorumlulukların da üzerinde baskı yaratabilir. Günün ikinci yarısında ise odağın maddi konulara ve öz değer algına kayıyor. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerin ile alakalı bazı huzursuzlukların, streslerin olabilir. Gün içinde de sosyal çevrendeki bir kadınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;



Sevgili Akrep, bugün senin için sağlığının ve iç dünyanın odağında olacağı bir gün. Günün ilk yarısında yakın çevrenle olan iletişiminde veyahut seyahatlerinle ilgili üzerinde bir baskı hissedebilirsin. Aynı zamanda iletişimde manipülatif ve gergin yaklaşımların olabilir. Günün ikinci yarısında ise enerjin değişiyor ve motivasyonun artıyor. Daha dışa dönük olabilirsin. Akşam saatlerinde de sorumluluklarınla, işinle veyahut sağlığınla alakalı bazı huzursuzlukların ve streslerin olabilir. Birlikte çalıştığın bir kadınla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;


Sevgili Yay, bugün senin için sosyal çevrenin ve sosyal hayatının odağında olacağı bir gün. Günün ilk yarısında maddi konularla ilgili veyahut ilişkilerinde öz değer algınla ilgili bazı sorgulamaların olabilir. Üzerinde baskı hissedebilirsin. Çevrenle iletişiminde bazı gerginliklerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise daha içe dönük enerjiler hakim. Sağlığın ve iç dünyan ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de aşk hayatında veya çocuğunla ilgili bazı huzursuzlukların içsel streslerin olabilir. Bu gece rüyaların da çok yoğun olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;


Sevgili Oğlak, bugün senin için toplumsal statün ve görünürlüğün ön planda olacak. Günün ilk yarısında sorumluluklarının baskısını üzerinde hissedebilirsin. Aynı zamanda ilişkilerinde birtakım gerginlikler yaşaman da mümkün. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve sosyal hayatın senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde evinle, gayrimenkulle veyahut aile bireylerinle alakalı bazı huzursuzlukların, streslerin olabilir. Gün içinde maddi konularla ilgili kandırılmalara da dikkat etmende fayda var. Bugün kimseye borç vermemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;



Sevgili Kova, bugün senin için seyahatlerin, yayıncılığın ve uzaktaki tanıdıklarının odağında olacağı bir gün. Günün ilk yarısında bazı tanıdıklarınla veyahut sağlığınla alakalı üzerinde bir baskı hissedebilirsin. Aynı zamanda yakınlarının sağlığı ile ilgili de bazı streslerin olabilir. İnsanlarla olan iletişiminde de gerginliklere dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve kariyerin, statün senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de iletişimle, yakın çevrenle ilgili bazı huzursuzlukların ve streslerin olabilir. Partnerinle aranızda gerginlikler yaşanması mümkün. Ayrıca rüyalarının yoğun olabileceği bir gece de seni bekliyor olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için sağlığının ve finansal konularının odağında olacağı bir gün. Günün ilk yarısında sosyal hayatınla veya bir arkadaşınla ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. İnsanlarla iletişiminde manipülatif yaklaşımlar ve gerginlik söz konusu olabilir. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve seyahat, yayıncılık, uzaktaki tanıdıkların senin için önem kazanıyor. Akşam saatlerinde de maddi konularla ilgili bazı huzursuzlukların ve streslerin olabilir. Gün içinde, hayatındaki kadınlarla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Ayrıca bu gece rüyaların da yoğun olacaktır. Sevgiyle kal.


Kaynak: onedio.com


Bade bunu beğendi.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:31.