IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2023, 11:11   #1
Standart 14.01.2023 Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için diğer insanlarla olan ilişkilerin ve maddi konuların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde sosyal çevrendeki kişilerle görüşebilir, haberleşebilirsin. Sosyal hayatının aktif ve iletişiminin yoğun olabileceği bir zaman dilimi seni bekliyor. Gün genelinde ise sosyal ilişkilerinde ve özel ilişkilerinde öz değerini sorgulayabileceğin durumlar yaşanabilir. Aynı zamanda para harcama eğilimin de fazla olabilir. Sürpriz para çıkışlarına veyahut gereksiz harcamalara dikkat etmende fayda var. Sosyal çevrenle, arkadaşlarınla ve sosyal hayatınla ilgili sürprizlere, ani gelişmelere açık bir gün olduğunu da hatırlatmak isterim. Ani ve hızlı planlar yapıp sosyal hayatını hareketlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için sağlığın ve sosyal ilişkilerin ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde sosyal hayatın aktif ve yoğun olabilir. Arkadaşlarınla bir araya gelebilir, sosyalleşebilirsin. Aynı zamanda işin ve kazançlarınla ilgili de destekleyici etkiler altında olacaksın. Günün ilk yarısında ise sağlığınla veyahut günlük işlerinle ilgili bazı streslerin olabilir. Gün genelinde de hem sosyal ilişkilerinle hem de maddi konularınla ilgili hızlı etkiler devrede olacak. Beklenmedik, sürpriz durumlara açık olmanda fayda var. Sevgiyle kal.




Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için aşk hayatın, çocukların ve sosyal ilişkilerin ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde uzak şehirlerdeki yakınlarınla haberleşebilir, görüşebilirsin. Bekar olan İkizler de sosyal mecralar aracılığıyla yeni karşılaşmalar yaşayabilir. Aynı zamanda yayıncılık ile ilgili bazı görüşmeler yapman mümkün. Akrabalarınla ve çocuklarınla bir araya gelip keyifli vakit geçirebilirsin. Günün ilk yarısında da partnerinle veya çocuğunla ilgili iç dünyanda bazı huzursuzlukların olabilir. Gün genelinde ise parayla veya sosyal ilişkilerinle ilgili bazı hızlı gelişmeler ve sürpriz durumlar yaşanabilir. Uzaklardaki bazı tanıdıklarının beklenmedik sağlık gündemlerini de duyabilirsin. Parana, hesabına dikkat etmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;


Sevgili Yengeç, bugün senin için ailen, evin ve maddi konuların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde aile bireylerinle maddi konularla ilgili veya sağlıkla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda miras, nafaka veya gayrimenkul ile ilgili konular da gündeminde olabilir. Günün ilk yarısında ise sosyal çevrenden bir arkadaşınla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Gün genelinde de maddi konularla veyahut sosyal ilişkilerinle ilgili bazı ani durumlar gelişebilir. Beklenmedik durumlara karşı açık etkiler altındasın. Sevgiyle kal.



Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;


Sevgili Aslan, bugün senin için kardeşlerin, yakın çevren ve iletişimin ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde iletişimin ve sosyal hayatın aktif olabilir. Yakın çevrenle ve kardeşlerinle görüşebilir, sosyalleşebilirsin. Aynı zamanda partnerinle de görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Yalnız bir Aslansan, yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. İkili ilişkilerin açısından destekleyici bir zaman dilimi söz konusu. Günün ilk yarısında da işinle veya yakın çevrenle ilgili bir huzursuzluğun olabilir. Gün genelinde ise ikili ilişkilerinle, ortaklıklarınla, sosyal çevrendeki insanlarla ilgili hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sosyal hayatının hareketli olabileceği bir gün seni bekliyor. Sürpriz haberler gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için maddi konuların ve kazançların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde maddi konularla, işinle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Para girişlerin de olabilir. İş görüşmeleri ve iş başvuruları için destekleyici bir zaman dilimi olduğunu da söylemek isterim. Günün ilk yarısında ise seyahatle, yayıncılıkla, hukuksal konularla veyahut uzakta yaşayan tanıdıklarınla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Gün genelinde de parayla, iş ilişkilerinle ve sosyal ilişkilerin ile ilgili hızlı ve beklenmedik gelişmelere müsait etkilerin var. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;


Sevgili Terazi, bugün senin için aşk hayatın, sosyal ilişkilerin ve eğlence hayatın ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde sosyal ve özel ilişkilerin açısından destekleyici etkilerin var. Yeni tanışmalara, karşılaşmalara ve haberleşmelere müsait bir zaman dilimi seni bekliyor. Aynı zamanda partnerinle veya arkadaşlarınla görüşüp plan ve program yapabilirsin. Günün ilk yarısında da maddi konularla veya sağlığınla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Gün genelinde ise sosyal hayatın, aşk hayatın, çocuklarınla ilişkilerin veya finansal konularınla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;


Sevgili Akrep, bugün senin için ailen, sağlık konuların ve ilişkilerin ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde aile bireyleri ile görüşebilir veyahut gayrimenkul konuları ile ilgili geri planda bazı görüşmeler yapabilirsin. Günün ilk yarısında da ikili ilişkilerinle alakalı bazı huzursuzlukların olabilir. Gün genelinde ise aile içi ilişkilerinde birtakım huzursuzlukların, anlaşmazlıkların olabilir. Maddi konularla ilgili ailenle bazı görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda ailenle bir araya gelebilir, sürpriz planlar yapabilirsiniz. Hızlı ve beklenmedik gelişmelere açık etkilerin olduğunu da söylemek isterim. Sevgiyle kal.


Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için sosyal çevren ve sosyal hayatın ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde yakın çevrenle görüşebilirsin. İletişiminin yoğun, sosyal hayatının aktif olabileceği bir zaman dilimi söz konusu. Günün ilk yarısında da sağlığın veya işinle ilgili bir huzursuzluğun olabilir. Gün genelinde ise yakın çevrenle ve kardeşlerinle ilişkilerinde bazı streslerin veyahut hızlı ve beklenmedik planların olabilir. Sürprizlere ve hızlı gelişmelere açık bir gün seni bekliyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için işin, kazançların ve maddi konuların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde kariyerin ve gelirlerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerinde artış olabilir. Öz değer algın da güçlenebilir. Günün ilk yarısında ise çocuğunla veya aşk hayatınla ilgili birtakım huzursuzlukların olabilir. Gün genelinde de sürpriz para çıkışların olabilir ya da çocuğunun beklenmedik masrafları çıkabilir. Maddi konularla ilgili veyahut ilişkilerin ile ilgili bazı beklenmedik, sürpriz durumlar gelişebilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için uzaklardaki tanıdıkların ve aile ilişkilerin ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde seyahat edebilir veyahut uzaklarda yaşayan tanıdıklarınla görüşebilirsin. Seyahat planların ve sosyal hayatın açısından destekleyici bir zaman dilimi seni bekliyor. Günün ilk yarısında da evinle, ailenle ve gayrimenkul konularınla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Gün genelinde ise aile içi ilişkilerinde bazı streslerin olabilir. Partnerinle ilişkilerinde de hızlı ve beklenmedik durumlar gelişebilir. Sürpriz gelişmeleri açık bir gün. Sevgiyle kal.



Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;


Sevgili Balık, bugün senin için sağlığın, finansal konuların ve ilişkilerin ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde maddi konularla ilgili bazı gizli saklı görüşmeler yapabilirsin. Kendi içinde ilişkilerinle ve maddi konularınla ilgili bazı düşüncelerin, planların, kararların olabilir. Günün ilk yarısında da yakın çevren, dostların ve kardeşlerinle ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Gün genelinde ise sosyal ilişkilerinle ve özel ilişkilerinle alakalı birtakım sürpriz haberler alabilirsin. Yakın çevre ilişkilerinde de bazı gizli saklı şeyler ortaya çıkabilir. Sevgiyle kal.



Kaynak: onedio.com
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:40.