IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Merve

 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2023, 12:04   #1
Standart 12.01.2023 Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında işin, sorumlulukların ve sağlığın yer alıyor. Günün ilk yarısı işinle veya kariyerinle alakalı bazı önemli görüşmeler yapabilirsin. İşvereninle, patronunla görüşebilir, desteğini alabilirsin. Günün ikinci yarısında ise psikolojik ve fiziksel sağlığına dikkat etmende fayda var. Sindirim sistemine, yediklerine ve alerjik besinler tüketmemeye özen gösterirsen iyi olur. Enerjin biraz düşük gibi. Uyku ihtiyacın fazla olabilir fakat rüyaların yoğun ve yaratıcılığın yüksek olacaktır. Evcil hayvanlarınla ilgili gündemlerin de olabilir. Sevgiyle kal.



Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;


Sevgili Boğa, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Günün ilk yarısında partnerinle, uzaktaki tanıdıklarınla, akrabalarınla görüşebilir ya da seyahat edebilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Duyguların ve mantığın arasındaki dengeyi yakalayabileceğin bir zaman dilimi. Günün ikinci yarısında ise aşk hayatında ve sosyal ilişkilerinde bazı yanılgılar yaşaman mümkün. İnsanlarla ilişkilerinde beklentilerini yüksek tutup hayal kırıklığına uğramamaya dikkat edersen iyi olur. Çocuğunun sağlığı ile ilgili de ufak tefek hassasiyetler olabilir. Hafif beslenmek faydalı olacaktır. Sevgiyle kal.


Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında evin, yuvan, ailen ve gayrimenkul konuları yer alıyor. Günün ilk yarısında ailenle para veya sağlıkla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Miras, nafaka, ailenin parası veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise işinle, sorumluluklarınla alakalı isteksizliklerin olabilir. Kafa karışıklığına ve dalgınlığa müsait etkiler var. Fiziksel enerjin düşük olabilir fakat yaratıcılığın ve ilhamın yüksek olacaktır. Aile bireylerinin sağlığına veya kendi sağlığını biraz dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Sindirim sistemi hassasiyetleri olabileceğinden, hafif gıdalar tüketmen faydalı olacaktır. Sevgiyle kal.


Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında kardeşlerin, yakın dostların, iletişim, seyahat, eğitimve ticaret yer alıyor. Günün ilk yarısında eşinle veya partnerinle görüşebilir, ilişkinde uyumu ve dengeyi sağlayabilirsin. İletişiminin, haberleşmenin yoğun olabileceği ve duygularının, mantığının dengede olabileceği bir zaman dilimi. Günün ikinci yarısında ise seyahatle ilgili bazı karmaşaların olabilir. Dalgınlıklara, unutkanlıklara ve kafa karışıklığına dikkat etmende fayda var. Yakın çevrende iletişiminde de yanlış anlaşılmalara müsait etkiler var. Solunum yolu ve sindirim sistemi hassasiyetlerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında maddi konular, kazançların ve gelirlerin yer alıyor. Günün ilk yarısında kazançlarınla ve maddi konularla ilgili işvereninle veya patronunla görüşebilirsin. İş başvuruları için de uygun bir zaman dilimi. Günün ikinci yarısında ise kafa karışıklıkları, dalgınlıklar, unutkanlıklar yaşaman mümkün. Bir taraftan da sezgilerin ve yaratıcılığın yüksek olacaktır. Gereksiz harcamalara para çıkışlarına dikkat etmende fayda var. Psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili ufak tefek hassasiyetlerin olabilir. Hafif gıdalarla beslenmen daha iyi olacaktır. Sevgiyle kal.


Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;


Sevgili Başak, bugün odağında ilişkilerin, çocukların ve dış görünüşün yer alıyor. Günün ilk yarısında aşk hayatın ve çocuklarınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle ilişkinde uyumu ve dengeyi yakalayabilirsin. Çocuklarınla alakalı da bazı görüşmeler yapabilirsin. Günün ikinci yarısında ise kafa karışıklıkların, dalgınlıkların olabilir. Yanılgılara açık bir zaman dilimi. Aynı zamanda fiziksel hassasiyetlerin de olabilir. Sindirim sistemine yediklerine dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.



Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında sağlığın, iç dünyan ve geri plandaki konular yer alıyor. Günün ilk yarısında aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Kendi sağlığınla ilgili aile bireyleriyle görüşebilirsin, onlara danışabilirsin. Evinle, gayrimenkul konuları ile alakalı da geri planda bazı düşüncelerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin olabilir. Dalgınlıklara ve sindirim sistemine dikkat etmende fayda var. Sezgilerin ve yaratıcılığın yüksek olacaktır. Sevgiyle kal.


Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sosyal çevren, arkadaşların ve sosyal hayatın yer alıyor. İletişim trafiğinin yoğun olabileceği bir gün. Günü ilk yarısında fikirlerine önem verdiğin kişilerle görüşebilir, konuşabilir, haberleşebilirsin. Bazı önemli kararlar veyahut haberler alabilirsin. Günün ikinci yarısında ise aşk hayatınla ilgili, sosyal çevrenle ilgili veya çocuklarınla ilgili bazı kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Yanılgılara açık bir zaman dilimi. Bu sebeple önemli kararlarını bu zaman dilimine denk getirmemende fayda var. Bir taraftan da yaratıcılığın ve ilhamın yüksek olacaktır. Sanatsal işlerle değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;


Sevgili Yay, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Günün ilk yarısında işinle, kazançlarınla ve maddi konular ile ilgili bazı önemli görüşmeler yapabilirsin. Fikirlerine önem verdiğin kişilerden destek ve yardım alabilirsin. Duygularının ve mantığının uyumlu olabileceği bir zaman dilimi. Günün ikinci yarısında ise aile bireylerinin sağlığı veyahut aile içi ilişkileriyle ilgili bazı kafa karışıklıkların olabilir ve bazı pürüzler yaşayabilirsin. Kendi sağlığına da dikkat etmen gereken bir zaman dilimi, bazı hassasiyetlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında uzaklar, akrabaların, eğitim, hukuksal konular ve seyahat yer alıyor. Günün ilk yarısında yayıncılık ve ticari işler açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Çocuğunun eğitimi ile alakalı bazı görüşmeler de yapman mümkün. Günün ikinci yarısında ise dalgınlık, unutkanlık ve kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Solunum yolları ile ilgili de hassasiyetlerin olabilir. Keskin kararlar vermek için uygun bir zaman dilimi değil. Rüyalarının ve sezgilerinin kuvvetli olabileceği bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında finansal konular, sağlığın, ödemeler, vergiler, bankalar, miras ve nafaka konuları yer alıyor. Günün ilk yarısında maddi konularla ilgili veyahut sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Sağlık kontrollerini yaptırabilir ve fikrine güvendiğin kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda finansal konularla ilgili de bazı planlamalar, görüşmeler yapman mümkün. Günün ikinci yarısında ise parasal konularla ilgili yanılgılara, kayıplara veya kafa karışıklıklarına dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda sağlığınla, özellikle sindirim sistemi ile ilgili de hassasiyetlerin olabilir. Sezgilerinin ve rüyalarının yoğun olabileceği bir gün. Sevgiyle kal.


Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında ikili ilişkiler, evliliğin, ortaklıkların yer alıyor. Günün ilk yarısında sosyal hayatın ve iletişimin yoğun olabilir. Önemli kişilerle görüşebilir, destek görebilirsin. Özellikle kariyerin ve işbirliklerinin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Günün ikinci yarısında ise partnerinle veya eşinle ilişkinde kafa karışıklıkların ve bazı pürüzler olabilir. Yanılgılara müsait etkiler var. Aynı zamanda sindirim sistemi ile ilgili hassasiyetlere de dikkat etmende fayda var. Yaratıcılığının yüksek olacağı bir gün, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.


Kaynak: onedio.com
Bade bunu beğendi.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:05.