IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Ocak 2023, 11:44   #1
Standart 11.01.2023 Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için işin, sorumlulukların ve yakın çevre ilişkilerin önem kazanıyor. Gün genelinde yakın çevrende, özel ilişkilerinde ve sosyal ilişkilerinde bazı pürüzler ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Günün ilk yarısında aceleciliğe, telaşa dikkat edersen iyi olur. Günün ikinci yarısında ise parasal konularla alakalı bazı önemli gelişmeler ve para girişlerin olabilir. Aynı zamanda işinle veya kazançlarınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Patronunla, geçmişte konuştuğunuz bir konuyu tekrar ele alıp görüşebilirsiniz. Sevgiyle kal.


Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için aşk hayatın, çocukların, işin ve ilişkilerin önem kazanıyor. Gün genelinde evliliğinde, diğer insanlarla ilişkilerinde ve özel ilişkilerinde bazı anlaşmazlıklar ve pürüzler yaşayabilirsin. Günün ilk yarısında gereksiz harcamalara, para çıkışlarına ve çocuğunun sağlığı ile ilgili durumlara dikkat edersen iyi olur. Günün ikinci yarısı ise uzaklarda yaşayan tanıdıklarınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Uzun zamandır görmediğin dostlarından haber alabilir veya kardeşlerinle, akrabalarınla görüşebilirsin. Aynı zamanda yayıncılıkla, hukuksal konularla veya eğitimle ilgili bazı gündemlerin de olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;


Sevgili İkizler, bugün senin için ailen, işin, evin ve uzaklarda yaşayan tanıdıkların önem kazanıyor. Gün genelinde akrabalarınla, uzaklarda yaşayan tanıdıklarınla ve parasal konularla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsin. Günün ilk yarısında aile içi iletişime ve aceleciliğe dikkat edersen iyi olur. Günün ikinci yarısı ise aile bireylerinin sağlığı, miras ve nafaka konuları, gayrimenkul yatırımı ve ailenin parası ile ilgili bazı gelişmeler olabilir. Sevgiyle kal.




Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;


Sevgili Yengeç, bugün senin için sosyal hayatın, aşk hayatın, yakın çevre ilişkilerin ve birlikteliğin önem kazanıyor. Sosyal hayatının ve iletişiminin çok aktif olabileceği bir gün. Gün genelinde ilişkiler ve para ile ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsin. Anlaşmazlıklar ve iletişimde fevri çıkışlar olabilir. Günün ikinci yarısında da partnerinle eski bir konuyu tekrar görüşüp masaya yatırabilirsiniz. Aynı zamanda arkadaşlarınla, eski dostlarınla görüşüp bir araya gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatının ve iletişiminin aktif olacağını söyleyebiliriz. Sevgiyle kal.




Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;


Sevgili Aslan, kariyerin, kazançların, maddi konuların, evliliğin ve ilişkilerin önem kazanıyor. Gün genelinde partnerinle ve diğer insanlarla ilişkilerinde bazı pürüzler yaşayabilirsin. Günün ilk yarısında da sosyal çevrendeki kişilerle ilişkilerinde öz değerini sorgulayabileceğin durumlar yaşanabilir. Para harcama eğilimin de fazla olabilir. Günün ikinci yarısında ise işin, kariyerin ve maddi gelirlerin açısından destekleyici etkilerin var. Para girişlerinde artış olabilir. Aynı zamanda birlikte çalıştığın kişilerle, patronlarınla kazançların hakkında bazı görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;



Sevgili Başak, bugün senin için ticaret, iletişim, yakın çevre ve aşk hayatın önem kazanıyor. Gün genelinde yakın çevrenle ilişkilerinde, iş ilişkilerinde maddi konularla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsin. Günün ilk yarısında aceleciliğe ve telaşa dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında ise sosyal mecralar aracılığıyla yeni tanışmalara, karşılaşmalara açık etkilerin var. Geçmişteki birlikteliklerinden de haber alman ve görüşmen mümkün. Aynı zamanda çocuklarının eğitimi ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;


Sevgili Terazi, bugün senin için sağlığın, aile içi ilişkilerin, maddi konuların ve aşk hayatın önem kazanıyor. Gün genelinde para ve ilişkilerle alakalı bazı gelişmeler yaşanabilir. Günün ilk yarısında da sağlığınla ilgili hassasiyetler veyahut yayıncılıkla, hukuksal konularla ilgili bazı gelişmeler olabilir. Günün ikinci yarısında ise aile bireylerinin sağlığı ile ilgili veya aile bireyleriyle olan parasal ilişkilerinle ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.



Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için sosyal ilişkilerin, aile içi ilişkilerin ve özel ilişkilerin önem kazanıyor. Gün genelinde ikili ilişkilerinde maddi konularla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsin. Günün ilk yarısında para harcama eğilimin yoğun olabilir. Günün ikinci yarısında ise sosyal hayatın ve iletişimin hareketleniyor. Partnerinle sosyalleşebilir veya arkadaşlarınla görüşebilir, seyahat edebilirsin. Kardeşlerinle iletişimin ve ticari görüşmelerin de yoğun olabilir. Geçmişten gelen bazı konular tekrar görüşülebilir. Aynı zamanda eski dostlarınla da karşılaşabilirsin, haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;



Sevgili Yay, bugün senin için işin, kariyerin ve maddi konuların önem kazanıyor. Gün genelinde yakın çevrenle ilişkilerinde ve iletişimde bazı pürüzler yaşayabilirsin. Günün ilk yarısında ikili ilişkilerin ve iletişimin hareketleniyor. Fakat fevri çıkışlara da dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Günün ikinci yarısında ise işin, kariyerin ve maddi konularla ilgili bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Para girişlerinde artış olabilir. Birlikte çalıştığın kişilerle veya patronların da maddi konularla, kazançlarınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Geçmişten alacağın paralar varsa gelebilir. Ticari fırsatlara da müsait günlerdesin. Sevgiyle kal.


Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için maddi konular, çocukların ve aşk hayatın önem kazanıyor. Gün genelinde maddi konularla, para ile ilgili bazı streslerin olabilir. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili hassasiyetlerin veya günlük işlerinde bazı telaşların olabilir. Günün ikinci yarısında ise çocuğunun eğitimi ile ilgili bazı görüşmeler yapabilir, kararlar alabilirsin. Aynı zamanda aşk hayatınla ilgili de destekleyici etkiler altında olacaksın. Yalnız bir Oğlaksan da yeni karşılaşmalar, tanışmalar yaşayabilirsin veyahut eski birlikteliklerinden haber alabilirsin. Sevgiyle kal.


Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;


Sevgili Kova, bugün senin için maddi konuların, ailen, evin ve ilişkilerin önem kazanıyor. Gün genelinde partnerinle veya ailenle ilişkilerinde bazı pürüzler yaşayabilirsin. Aynı zamanda işin ve maddi konularla ilgili de bazı streslerin olabilir. Günün ilk yarısında partnerinle ilişkinde bazı anlaşmazlıkların veyahut çocuğunun sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise miras, nafaka, ailenin parası ya da gayrimenkul yatırımı ile ilgili bazı gelişmeler olabilir, konuşmalar yapılıp kararlar alınabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;



Sevgili Balık, bugün senin için ikili ilişkilerin, sosyal ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların önem kazanıyor. Gün genelinde ilişkilerle, iletişimle ve para ile alakalı bazı streslerin olabilir. Günün ilk yarısında aile bireyleriyle iletişiminde fevri çıkışlara dikkat etmende fayda var. Evle ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise sosyal hayatın ve iletişimin hareketleniyor. Görüşmelerin, anlaşmaların ve ticari işlerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Eski bir ticari fırsat tekrar önüne gelebilir veyahut sosyal çevrenden, eski tanıdıklarından destek ve fayda görebilirsin. Sevgiyle kal.






Kaynak : onedio.com
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:57.