IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Merve

 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Ocak 2023, 15:27   #1
Standart 10.01.2023 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;


Sevgili Koç, bugün odağında aşk hayatın, çocukların ve eğlence hayatına yer alıyor. Girişimlerini, başlangıçlarını ve yenilikleri akşam saatleri sonrasına bırakmanı öneririm. Öncesinde girişeceğin işler havada kalabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise odağın günlük işlerine ve sağlığına kayıyor. Beslenmen ve sağlığın için yeni kararlar alabilir, planlamalar yapabilirsin. Gece saatlerinde de sindirim sistemi hassasiyetlerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;


Sevgili Boğa, bugün gündeminde evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Girişimlerini, başlangıçlarını ve yenilikleri akşam saatlerinden sonraya bırakmanı öneririm. Öncesinde girişeceğin işler havada kalabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise odağın çocuklarına ve aşk hayatına kayıyor. Sanatsal aktiviteler ve yaratıcılık gerektiren işler için uygun bir zaman dilimi. Gece saatlerinde de çocuğunun sağlığı ya da aşk hayatınla ilgili bazı streslerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;


Sevgili İkizler, bugün gündeminde yakın çevre, iletişim, ticaret, eğitim ve seyahat yer alıyor. Girişimlerini, başlangıçlarını ve yenilikleri akşam saatlerinden sonraya bırakmanı öneririm. Öncesinde girişeceğin işler havada kalabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise odağın evine, ailene ve gayrimenkul ile ilgili konulara kayıyor. Gece saatlerinde de sosyal çevrenle ilgili bazı streslerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;



Sevgili Yengeç, bugün gündeminde maddi konuların, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Girişimlerini, başlangıçlarını ve yenilikleri akşam saatleri sonrasına bırakmanı öneririm. Öncesinde girişeceğin işler havada kalabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise odağın kardeşlerine, yakın çevrene ve iletişime kayıyor. Telefon trafiğinin, iletişiminin yoğun olabileceği bir zaman dilimi. Gece saatlerinde de kardeşlerinle veya yakın çevrenle alakalı bir stresin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;




Sevgili Aslan, bugün kendine dönük olabileceğin bir gün. Dış görünüşünle ilgilenebilir, kendinle ve ilişkilerinle alakalı bazı kararlar alabilirsin. Girişimlerini, başlangıçlarını ve yenilikleri akşam saatleri sonrasına bırakmanı öneririm. Öncesinde girişeceğin işler havada kalabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise odağın maddi konulara ve kazançlarına kayacaktır. Gece saatlerinde de maddi konularla ilgili bazı streslerin olabilir. Gereksiz harcamalara dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.



Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;




Sevgili Başak, bugün gündeminde sağlık konuların, iç dünyan ve geri plandaki düşüncelerin yer alıyor. Girişimlerini, başlangıçlarını ve yenilikleri akşam saatleri sonrasına bırakmanı öneririm. Öncesinde girişeceğin işler havada kalabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise enerjin ve motivasyonun yükseliyor. Odağını kendine ve ihtiyaçlarına çeviriyorsun. Gece saatlerinde de maddi konularla ilgili bazı streslerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;



Sevgili Terazi, bugün gündeminde sosyal çevren, arkadaşların ve sosyal hayatın yer alıyor. Girişimlerini, başlangıçlarını ve yenilikleri akşam saatleri sonrasına bırakmanı öneririm. Öncesinde girişeceğin işler havada kalabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise odağın iç dünyana, geri plandaki konularına ve sağlığına kayacaktır. Gece saatlerinde de ikili ilişkilerinle ilgili geri planda bazı streslerin olabilir. Sevgiyle kal.



Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün gündeminde kariyerin ve toplumsal statün yer alıyor. Görünürlüğünün yüksek olacağı bir gün seni bekliyor olacak. Girişimlerini, başlangıçlarını ve yenilikleri akşam saatlerine bırakmanı öneririm. Öncesinde girişeceğin işler havada kalabilir. Akşam saatlerinde ise odağın sosyal çevrene, arkadaşlarına ve sosyal hayatına kayacaktır. Görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Gece saatlerinde de işinle ya da arkadaşlarınla ilgili bir stresin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;


Sevgili Yay, bugün gündeminde seyahat, eğitim, yurtdışı, yayıncılık ve uzaklarda yaşayan akrabalar yer alıyor. Girişimlerini, başlangıçlarını ve yenilikleri akşam saatlerine bırakmanı öneririm. Öncesinde girişeceğin işler havada kalabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise odağın işine ve kariyerine kayacaktır. İşinle ilgili bazı düzenlemeler yapabilirsin. Gece saatlerinde de aşk hayatınla ya da çocuklarınla ilgili bazı streslerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;




Sevgili Oğlak, bugün gündeminde sağlık, finansal konular, vergiler, ödemeler, bankalar, miras ve nafaka konuları yer alıyor. Girişimlerini, başlangıçlarını ve yenilikleri akşam saatlerine bırakmanı öneririm. Öncesinde girişeceğin işler havada kalabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise odağın uzaklarda yaşayan tanıdıklarına, eğitimine, hukuksal konularına ve yayıncılığa kayacaktır. Gece saatlerinde de aile bireyleriyle ilgili bazı streslerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;


Sevgili Kova, bugün gündeminde ikili ilişkilerin, evliliğin, aşk hayatın ve ortaklıkların yer alıyor. Girişimlerini, başlangıçlarını ve yenilikleri akşam saatlerine bırakmanı öneririm. Öncesinde girişeceğin işler havada kalabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise odağın sağlığına ve finansal konularına kayacaktır. Gece saatlerinde de yakın çevrenden birilerinin sağlığı ile ilgili bazı streslerin olabilir. Sosyal ilişkilerinle ilgili de stres altında olabilirsin. Yakın çevrendeki dedikodular seni rahatsız edebilir. Sevgiyle kal.






Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;


Sevgili Balık, bugün gündeminde işin, sorumlulukların, sağlığın ve günlük işlerin yer alıyor. Girişimlerini, başlangıçlarını ve yenilikleri akşam saatlerine bırakmanı öneririm. Öncesinde girişeceğin işler havada kalabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise odağın ikili ilişkilerine, ortaklıklarına ve evliliğine kayacaktır. Gece saatlerinde de öz değerinle ilgili sorgulamalar yapabilir veya maddi konularla ilgili bazı şeyler hakkında stres yapabilirsin. Sevgiyle kal




Kaynak: onedio.com
Bade bunu beğendi.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:01.